Skoči na vsebino
Sr?ne te?ave
Napisano

Poznam dost zanimivih primerov, podobnih tvojemu.

Moja so?olka ma recimo fanta, ki je bil prej poro?en + mel je otroka. Potem se je pa zarad nje lo?il in zdej sta skupi ?e 2,5 leta. Pa ona je bla na za?etku stara 15, on pa 24. ?eprav sta mela z ?eno ful problemov, je mislm da 3 mesce skrival pred njo. Potem je pa pri?lo na dan, lo?itev je bila ?e v teku (btw, ?e zdej ni re?ena, tako da bodi pripravljen, da se bo to zelooo vleklo, ?e se bosta vi2 spustila v to). Bili so sami problemi in ?e zdej so. Pa skrbni?tvo nad otrokom je prevzel kar on, ker ?ena itak ?e zase ni sposobna skrbet :) Ampak ok, ona2 sta sre?na, kar je najbolj va?no.

2. primer: Sicer situacije ne poznam tako dobro, ampak je dokaj podobna tvoji. Punca, fant, biv?i par. Se nekaj ?asa nista videvala, enkrat sta se pa spet sre?ala. In se je spet za?elo. Stara ?ustva so pri?la na dan. Ne bi bilo problemov, ?e ne bi imela ona zdej enga druzga pa otroka. Al je pa nose?a, sej ne vem :D Sta se pa na skrivaj dobivala cca. pol leta. Kaj je blo potem ne vem. Lahko, da ?e zdej traja.

Samo, ?e mene pra?a? to ni kej preve? resno. ?e bi bla oba za, bi ?enska ?e prekinla z unim tipom. ?udno pa tudi, da tip ni ni? posumil.

Tako da ne vem. Jest sem vsekakor na vajini strani :bravo: ?eprav pa vseeno priporo?am, da ?e mal?ek po?akata. Vsekakor se ene parkrat morta videt :)

Samo, kako se je ona sploh lahko poro?ila z nekom, do katerega ji ni? Al ji ni ve?..?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prostor za ?urko
Napisano

Si ?e gledal kaj tam nekje pri Komendi? Za enim gozdom :) Sam je odprt prostor. No pa ena bajta zravn.

Pa ?e za Savo nekje v okolici LJ je tut ena hi?a za najet, kjer prirejajo ?urke. ?e te zanima, lahko zbrskam naslov ali pa telefonsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ooooo Boss, res mi je v?e? tvoja napoved :rolleyes:

Druga? pa morm re?t, da so dirke, kjer je gost Walter, ene bolj zabavnih :D

"sem ti reko, da bo zmago!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.