Skoči na vsebino
Kava
Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je Boss napisal:

Čak, a ti maš sam en dan nočno?

Jp. Cca 3-4 na mesec. V povprečju 1x na teden. Ponavadi je potem tako, da sem po nocni "frei" in potem naslednji dan frei in dan kasneje dnevni. Zaporednih nočnih se ne grem. Sem 1x probal in ni bilo ok. 

Popravljeno od Nejc1986
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

To je neka akcija v nuji in ni podkrepljena z nobenimi resnimi študiji. Ugotovili so, da jih je AZ malo nategnila in ne bo dovolj, oziroma ne pravočasno na voljo za drugi odmerek. In potem pridejo ven takšni zmazki. Vemo, da je AZ že z dvema odmerkoma bolj boga glede zaščite, z samo enim pa ni nič. 🤔

Jp. Tu pa pride statistika v igro. Večji del učinkovitosti je pri AZ po prvem odmerku, medtem ko je pri Pfizerju močnejši drugi... Ampak da je AZ na splošno manj učinkovita od pfizerja pa nihče ne omenja več. 

Bi znala biti zanimiva primerjava kdaj si bolj zaščiten :po prvem odmerku pfizerja ali po prvem odmerku AZ. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

FTF? Naši in croatarji že nekaj mučkajo glede prehodov mej. 

Da naj bi bil en odmerek AZ dovolj. Resno? Saj da druge države tega ne priznavajo. A res? Bejži no. Vse narediti, da bi le lahko naši turisti drli dol. 

Jeseni pa zopet vse jovo na novo. 😡Boss, pripravi mi bicikel za jeseni. 😡

1odmerek AZ je že zdaj dovolj za vstop v slo. Zdaj se dogovarjajo da bi isto veljalo za vstop v HR. 

Če se ne motim seveda. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Uf... nočna pa še sobota zraven. Neugodno. 😬

Ampak če že delam nočno, mi je najboljše v soboto. Manj dela je takrat. 

Je pa dober filing ko potem prideš iz 12urne nočne domov in veš da greš šele v torek na siht. 

IMG_20210508_180221.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Če je ženski neprijetno ko gleda moškega med masturbiranjem so lahko za to trije razlogi:

-Ima težave z intimnostjo

-je frigidna

-ali pa preprosto sedi preblizu njega na avtobusu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 10 minutami je TiEn napisal:

Sladka kava je bruh, sm prav vesel da sem se odvadil sladkor stavit noter, ker je sedaj 100x boljša

Jaz sem imel večji del lajfa konkretne probleme z odvisnostjo od cukra... In sem zdaj tok vesel da mi ne paše več sladko. Že tko je sladkor povsod... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Latte machiato je zakon. Ni premočna. 🤗

Jaz sicer na bajku pijem zgolj podaljšano. Ko mi zapaše malo razvajanja pa z mlekom... Mleko mi sicer na bajku naredi škodo... 

Priznam pa da zadnje čase na avtomatu pijem mint ali pa kapučino... Morm skenslat to razvado :)

Obvezno pa vse brez sladkorja. Bolj k je grenko, bolje je. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

D. Jutro, bolj žalostno v Lj. Popil eno mint belo kavo, je tak tak.... 🤔

IMG_20210506_080245_BURST001_COVER.jpg

Jaz ponavadi pijem 19ko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 26 minutami je Bini napisal:

Kje imaš tak avtomat 🤔

Na večini klinik so zdaj taki. Lahko tudi s kartico plačaš. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Jebiga... Dan je dolg. 

Kako je kava postala okusna, ko so se trije majstri odstranili s svojimi jako smjesnimi posnetki na jutubu... 

Ah.... 

IMG_20210501_175722.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 minutami je Boss napisal:

Le če imajo vgrajeno vsaj še kirurško masko , še bolje pa PPF2 ali pa N95 oziroma višjo zaščito. Šali, rute, gate , seks kroglice, strapon ali bondage so pogojno primerni in spadajo pod izjeme le v primeru hude nuje. Pogojno so dovoljene tudi seksualne igrice oblačenje v uniformirane osebe. Recimo preoblačenje v medicinsko sestro, ki cepi s cepivom. V kolikor gre za Astra Zeneca je obvezna ponovitev seanse in igranja vlog najkasneje 12 tednov po prvi seansi za ostala cepiva pa ustrezno prej (glej strategijo cepljenja številka 65). V primeru zapletov se pokliče gasilce ali pa jamarsko društvo oziroma sindikat varilcev Slovenije.

Sem mu posredoval. Jaz sem pridno bitje in za 3/4 napisanih stvari sploh ne vem kaj so 😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Povej prjatlu, da v kolikor gre za vlečenje pol ni treba in rabi samo hitri test, ki ni starejši od 48 ur, razen če je na ta dan praznik oziroma ima rojstni dan pol je pa lahko 72 ur. Za blowjob pa je nevarnost aerosola pri globokem dihanju tako, da je to prepovedano v zaprtih prostorih, razen v cerkvi al pa na gostinski terasi, če je vsaj en meter in pol prostora med njo in stranko (tisti z dolgimi imajo zato veliko prednost).

V kolikor pa ima prijateljica noči s.p ali pa d.o.o. potem pa lahko organizirata "poslovni " sestanek tudi v notranjih prostorih ampak le, če po koitusu pijeta samo vodo in jesta prleške sendviče. V primeru pa da se izvaja handjob pa je potrebno prej dobro razkužit roke in počakat, da se posušijo, ker v nasprotnem primeru pride lahko do kričanja prejemnika, ki spet povzroča neželeno izpuščanje prekomernih aerosolov in lahko pride do okužbe, razen v primerih, ko je stranka dokazala z negativnim PCR testom ali pa ima vikend z dobro očiščenim bazenom na Krku.

navodila pripravil dr. Creck, tehnična obdelava Jelko Vakcin, odobreno in objavljeno na Twitterju od nekega častnega doktorja Prištinske univerze s ključnikom #koronskozadovoljen

A, ok... A S&M maske pridejo tudi v poštev? Seveda ne vem o čem je govora... Sprašuje frend.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Haha pazi tele humoriste iz NIJZ... Monty Payton ni bil sposoben takih idej. Vsa čast in čestitke "strokovnjakom". 🤪

a389343b4d61980d375e_62550836.jpg?v=a846
WWW.24UR.COM

Prvi maj je pred vrati, takrat pa nas tradicionalno prebudi godba. Kako bo letos? Bodo godbeniki po državi lahko vzeli svoje inštrumente in se...

A prijateljice noči bodo tud imele to? Sprašujem za prijatelja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 38 minutami je FuManchu napisal:

Jutro. Js bom tretjo pritisnil zdele :bravo:

Sem 2x pogledal če sem v temi "kava". Da ni "pohvalite se". :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.