Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

*vdih*

Ne delam se norca z re?evalnega pasu; ?eprav ne vem ali je bilo za to potrebno spisati zakon. Neumno se mi zdi na tak na?in izkrivljati statistiko, 10sec = 10% ve?ja ?ansa za pre?ivetje, kot da ostali faktorji ne vplivajo. Potemtakem je 100sec 100%?

Angelca me pa razpizdeva odkar sem jo prvi? sli?al odpreti usta. Zmes komunizma in rkc, ko od obeh vzame? najslab?e in zdru?i? v antipati?no upokojenko.

*izdih*

Evo to?no eno leto nazaj. ;)a449d85ab681cb3e870f2311095e0832.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kam bo? ti z denarjem?

Mislim, pri toliko dela nima? ?asa, da bi zapravljal denar, torej se ti nenormalno kopi?i.

Ali pa ?efi mislijo nate bolj kot si ti prepri?an in skrbijo, da nima? teh te?av?

:P

Haha, pri treh kreditih in ?paranju za poroko drugo leto, dobro vem, kam gre denar.  :zvizga: Pred za?etkom zime morm pa ?e bojler za sanitarno vodo menjat, tk da bo tut ?e neki ko?tanja. Skratka dnarja ni nikol preve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Delanje na ?tirih razli?nih projektih v slu?bi me zelooo po?ivlja in osre?uje. Kaj pa je privatni lajf, sem pa pozabil... ?e dobro, da prihaja zima in bom lahko ?e ve? delal, saj tako ali tako ne bom mogu naredit vseh lastnih projektov urejanja bajte in okolice, ki sem si jih zadal za 2017. Tega moji ljubljanski ?efi ne bojo nikoli razumel, saj ?ivijo v stanovanjih, ?istijo jim pa najete ?istilke in zraven o?itno mislijo, da imamo vsi tak luksuz...

Da ne re?em, da imam stik s ?efi samo takrat, ko kej "zajebem", motivacija in ostalo jim je pa ?panska vas. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ko se sedaj vlada hvali,da so zmagovalci na tem referendumu mi gre na smeh,ker se vidi po ?tevilu oz.procentu udele?be-folk je totalno bojkotiral vse skupaj in pokazal,kaj si misli o vsem skupaj in o vladi.

Tej,ki ste ?li na referendum in glasovali za,ne se jokat ?ez par let,koliko denarja so vam pobrali.Takrat bo prepozno.

Itak, da so zmagovalci. Pobudniki referrenduma bi se morali dr?ati za glavo, ne pa vlada.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e bi za?eli z gradnjo 5 let nazaj, bi blo ?e prepozno. v tej na?i dr?avi je te?ko it s ?asom naprej, ker nas dolo?eni osebki potiskajo nazaj v srednji vek. ?alostno.

za pora?ence pa o?itno referendum ni kon?na postaja, saj gredo sedaj naprej na vi?je in?tance in bogve kaj bodo tam naumili s tem tirom in kdaj se bo to res za?elo premikat naprej...

PS: tega duhovnika pa videt ne morm, fak kok mi dvigne pritisk ta ?lovek, ko odpre usta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kot je Gigi rekel glede VAR sistema - lani je Juve imel 3 penale v celi sezoni, letos jih bodo meli pa 55, saj je Juve ekipa, ki skos napada. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Luknjo ima predvsem zato, ker se je Benatio premalo uigravalo v sistem prej?njo sezono. Ko se uigrajo, bo znova vse v najlep?em redu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem ?el v avto pralnico na tahudo pranje in kar naenkrat sem opazil, da imam po celem avtu ful drobnih praskic od kamen?kov in ostalega sranja.

V glavnem celo sranje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.