Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa ne... sem neki mo?gane preve? fitnesiral zdej me pa glava boli. No ja vsaj avto je pa opran kar tud neki ?teje - zdej bo pa ziher de?. :(

Tle ?e kaplja! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meni so enih 10 let nazaj pod smu?i??em Pohorje na ubogem Golfu II polomili oba prednja brisalca, pa? LJ registrska jim je bila o?itno zelo simpati?na, res poteza vredna vsega spo?tovanja! :notworth::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jures: jah pomoje ni blo ?e nikoli menano, tko da je original

uklopko: jah qwerti se je neki hvalu, da dela to, pa sm tut na to pomislu

kaj bi blo pol najbol?, da se pri ajvarju naro?im pa da probamo komplet ksenon zamenat, al bo treba lu?i menat?

Predlagam da ?e 1 let po?aka? in kupi? stroja ki ima fabr?ki ksenon ne neke home made sisteme! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Navzgor cifra ni omejena! :P

Messi itak ?e ni no?ic in ?eveljcev nacentriral, pa se naj potrudi do drugi?! :jupiii:

Poslal sem ?e ZS Boj?u, ta se mi zdi kar aktiven dec, pa seveda vabljeni ?e ostali, ?e je kdo interesent! :party0035::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Tim - zaenkrat ?e ne razlagam preve? okol, je samo neka poslovna ideja, aja najprej sem mislu da bi za?ela izdelovat skimming naprave, ampak to o?itno ?e nekateri dost dobro izdelujejo, bo treba kaj druzga najdt! :harhar::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mah totalni ?odr od folka, so se mi kr zasrali, me niti njihovi otoki ne mikajo ve? tolko kot v?asih (verjetno ?e marsiakterega drugega turista tudi ne) - cela EU gaga in stiska k zmaj, oni pa ?trajkajo, razbijajo lastna mesta in lastnino, to vse pove kake sorte raja je to! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hvala fant. :pepsi:

No, bomo vidli kaj bo iz tega ratalo, zaenkrat sem ?e na zemlji z obema nogama in ne sedim na oblaku iz katerega lahko vsak hip strmoglavi?, vsekakor pa imam apetite da za?nem slu?it kaj ve? kot dobrih 1000 netto (?e ne drugo zato ker znam dost dobro tro?it ? - vsaj je pa? za nekaj talentiran, hehe)! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Lista predvidenih prisotnih za mazda?ko rekreacijo na dan 18.3.2012;

1. GulyJo?a

2. Boss

3. Mazda2

4. tubitele

5. Hazzard20

6.rendy

7.Spektr

8.Canyon

9.Nidhoggr

10.

11.

12.

Dobro, ?e ?e ne kar odli?no ka?e z udele?bo! :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.