Meni so enih 10 let nazaj pod smu?i??em Pohorje na ubogem Golfu II polomili oba prednja brisalca, pa? LJ registrska jim je bila o?itno zelo simpati?na, res poteza vredna vsega spo?tovanja!
@Tim - zaenkrat ?e ne razlagam preve? okol, je samo neka poslovna ideja, aja najprej sem mislu da bi za?ela izdelovat skimming naprave, ampak to o?itno ?e nekateri dost dobro izdelujejo, bo treba kaj druzga najdt!
Mah totalni ?odr od folka, so se mi kr zasrali, me niti njihovi otoki ne mikajo ve? tolko kot v?asih (verjetno ?e marsiakterega drugega turista tudi ne) - cela EU gaga in stiska k zmaj, oni pa ?trajkajo, razbijajo lastna mesta in lastnino, to vse pove kake sorte raja je to!
No, bomo vidli kaj bo iz tega ratalo, zaenkrat sem ?e na zemlji z obema nogama in ne sedim na oblaku iz katerega lahko vsak hip strmoglavi?, vsekakor pa imam apetite da za?nem slu?it kaj ve? kot dobrih 1000 netto (?e ne drugo zato ker znam dost dobro tro?it ? - vsaj je pa? za nekaj talentiran, hehe)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A je kak?na pra-mazda?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani