V avtopralnici Gatis-co v ?empetru koristil usluge z Mazdinim popustom. Ko sem pokazal kartico, so me najprej trapasto gledali, nato so klicali po telefonu na vse strani, nazadnje pa kot prvi iz Mazda kluba pri njih dobil kar 17% popusta (kljub "predpisanim" 10%).
Nekaj podobnega je bilo tudi na tehni?nih pregledih Avto-Krka v ?empetru. Najprej trapasti pogledi in ?epetanje na drugi strani okenc, nato telefoni, nazadnje pa: "Ja, veste, ste prvi, pa nismo vedeli..." In dobil tudi tam 10% popusta na storitve.
Tako da tudi na Gori?kem orjemo ledino (dobro, da imam tak stroj... ) Mazdinega kluba.
Prideta ?e sosedova dva in se pri nas igrajo na dvori??u. In enkrat pride mlaj?i in re?e, da so pokvarili prikolico. Pa si mislim: kaj pa na prikolici lahko pokvarijo? In se niti ne sekiram. Zdaj pa pridem na dvori??e in tam samo dve kolesi na eni osovini in rudo s priklopom. So vse stranice dol pobrali in poden ven vrgli...
Ma pokovci pa res imajo ideje. Bo treba lopato pripravit...
Ja, res imajo ideje. Danes odkrijem, da so zlati otroci na kamp prikolici odprli okno. ?e pred enim mesecem...
Ne vem, kako je drugod, a na Gori?kem ?e en mesec ni bilo sonca: najprej de?uje, nato rosi, pa ??ije kot zme?ano, pa je obla?no, pa spet de?uje,... V prikolici imam bazen...
Pokovci, kaj vse jim pride na misel.
Ja, omare priviti v zid - to pravzaprav sploh ni slaba ideja. Ker mulci imajo ideje...
Jih spraviva v postelje, ugasneva lu?, sveto prepri?ana da spijo in v kuhunji se ?e dogovarjava za jutri, kako in kaj. Naenkrat za?ne v sobi grmet in treskat in pokat in hre??at in ko se je vse pomirilo, je bilo nekaj trenutkov ti?ine, nato se "tasrednji" otrok za?ne jokat in dret. Priletiva v sobo, pa omara le?i na tleh in na postelji.
Pokovc ni zaspal, ampak je hotel brat Andersenove pravljice (Hans Christian Andersen). Ker so vsi trije ?e majhni (6 let, 4 leta in 1 leto), so te knjige na zgornji polici, ker itak noben od otrok ne zna brat. Pa je pokovc odprl predale in po njih za?el lest gor. Ker so predali polni, so te?ki. in tako so bili vsi te?ki predali zunaj in ?e pokovc na njih, zadaj pa prazen okvir predalnika in zgoraj regal s knjigam, nad njim pa omara z zimskimi puhovkami in bindami, ki jih zdaj (?e) ne potrebujejo. In je omaro prevagnil, da se je prevrnila. Na sre?o je padel mimo postelje na tla, omara pa ?ez posteljo, tako da ga spodaj ni stisnilo. Je pa dobil eno polico na rokico.
hahaa a res nism vedla destinacija: Italija-Vatikan-Rim
Aha.
Ja, tisti kraji so res lepi. ?e posebej, ?e trofi? lepo vreme. Razen, ?e si voznik. Vsaj moje izku?nje z vo?njo po Rimu so... Dva pasova v eno smer, na njih smo stali trije v?tric, pa ?e s skuterji so se ?okali vmes. Semafor je samo zato, da dela gu?vo, ker bi se sicer lahko vozili tudi po plo?niku, na barvo na semaforju pa itak nih?e ne gleda... Imajo pa zanimivo logiko: promet je gibanje - torej ?im prej zgani od tam, kjer si, da se tisti za tabo premakne tja, kjer si bil ti... In se vsi gibljejo in zadeva res funkcionira. Po Rimu vozi? hitreje kot npr. po Celov?ki v Ljubljani...
Saj bi se strinjal s teboj, ampak se iz principa ne bom...
?e bolj?e bi naredil, ?e bi lastnika z lopato po glavi. Dovolj hitro, da ga nih?e ne bi videl in dovolj mo?no, da se lastnik kasneje ne bi ni?esar spomnil...
Nisem mislil, da so LED drage, ampak da se ne spla?a dokupovat LED lu?i, ker da? zanje ve? kot pa privar?uje? goriva na ra?un manj?e obremenitve altenatorja.
In zdaj mi je jasno, zakaj se te dni vozi po cesti toliko novih in spodobnih avtomobilov, ki so jim zadaj crknili obe ?arnici. No, vsaj jaz sem mislil, da so crknile ?arnice...
Sem se izognil kazni za prehitro vo?njo. Pravzaprav me je izognil nekdo drug...
Se peljem po cesti skozi naselje z BTjko lepo 50. Naselje se zaklju?i z mostom. ?ele na drugi strani mostu pa je tabla za konec naselja. In sem ?ez most ?e pospe?il na XX. Pa zagledam policaja s laser?kom in drugi policaj ?e stopi na rob ceste in dvigne lopar?ek. Spustim gas, da se bom ustavil, takrat pa mimo mene BMW na mostu ?ez polno ?rto. O?itno mimo BTjke ni videl, kaj se spredaj dogaja. In ?im me je prehitel, se pripelje pred policaja z dvignjenim lopar?kom. On je lepo zapeljal h kraju. Policaj, ves zmeden, je lopar?ek spustil in trapasto gledal, od kod se je pa ta naslikal, jaz pa lepo mirno mimo. ?e pa kdo pride za menoj, bom pa rekel, da sem bil prepri?an, da je ustavil tistega, ki je prehiteval na mostu ?ez polno ?rto...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V avtopralnici Gatis-co v ?empetru koristil usluge z Mazdinim popustom. Ko sem pokazal kartico, so me najprej trapasto gledali, nato so klicali po telefonu na vse strani, nazadnje pa kot prvi iz Mazda kluba pri njih dobil kar 17% popusta (kljub "predpisanim" 10%).
Nekaj podobnega je bilo tudi na tehni?nih pregledih Avto-Krka v ?empetru. Najprej trapasti pogledi in ?epetanje na drugi strani okenc, nato telefoni, nazadnje pa: "Ja, veste, ste prvi, pa nismo vedeli..." In dobil tudi tam 10% popusta na storitve.
Tako da tudi na Gori?kem orjemo ledino (dobro, da imam tak stroj... ) Mazdinega kluba.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani