Tako mlad, pa ?e ?ist zmeden al kaj, pa saj si vendar vedel koliko je avto star, pa na koliko cajta se dela tehni?nega, potem pa matematika res ni ve? prav te?ka a ne. Pa sem te vmes ?e hotel pra?at, ?e ni prvi? po 4-ih letih, pa ?e ima? letnik 2007 bo zdele pa? 5 let star, itd., no pa sem bil tiho ker sem bil zihr da ve? kok je 2 + 2!
@Daskan, mislim da si malo preve? poenostavil teli 2 primerjavi; namre? je velika razlika ali je potrebno v 15-ih krogih nadoknadit 10 to?k zaostanka (ali pa recimo samo 7, ob predpostavki da zmagajo Katalonci na medsebojni), ali pa v primeru kot ga navaja?, da mora RM dose?i (najmanj) 6 golov v cca. 12 ali 13-ih minutah. Lahko pa tudi ve?, ?e bi npr. Barcelona dosegla ?e ?estega, bi jih moral torej Real za zmago dose?i vsaj 7, kar je nekaj manj kot vsaki 2 minuti enega! :ne vem:
Nisem sicer jasnovidec, JureS, te pa izzivam na stavo (kak?no simboli?no, npr. jeda?o in ), pa da vidim koliko verjame? v svoje (v smislu kdo bo prvak La lige letos)!
Nenavadna scena - zdele sm biv v Zme?katorju, pa je plove?inka piva Staropramen 0,5litra, samo 0,96 ?, a neko ubogo Jelen pivo je cena 1,2?. Mislim da je jasno katero od obeh piv pozna prakti?no cel svet, pa dejansko je tudi krepko druga?nega okusa kot tale neki lokalni Jelen, skratka ?udna scena!
P.S. - pa ne da podcenjujem bra?o Srbine, namre? kadar sem v njihovi republiki ponavadi pijem Jelen, Lav ali pa Nektar pivo (slednje mi je v bistvu najljub?e od njihovih, mislim da sicer ga proizvajajo v Banjaluki).
Rendy, se opravi?ujem! Ti si res dec na mestu, oz. tist stavek se mi dopade, da ?e bo? komu pomagal omaro se?raufat bosta v prostoru 2 omari, od tega 1 lesena, druga pa naj ne bi bila, saj domnevamo da je bolj spretna!
Neykota, Vineta in Si?ija nekako ?e ra?unam (naj sicer sami povedo oz. napi?ejo, ?e je kaj na tem), nas je ?e takoj 8, ?e gresta ?e Matejko in Klemen, nas je ?e prec 10 komadov gorkih!
P.S. - brez zamere, tole bodo nastala Prepucavanja2, ker nih?e ne bo zamenjal brega na katerem ?e tako stojimo, se pravi je te?ko biti objektiven (moje osebno mnennje). :ne vem:
Ah kje, napredovanja so itak zamrznjena do nadaljnjega, pa tudi ?e bi napredoval 1 pla?. razred, je to kakih 20 ali 30 ? skratka mese?no - PMK (puca mi mo?ki repr.organ)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dans bojo garant spet "najve?jim deloholikom" v EU odobrili novo rundo posojila!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani