Skoči na vsebino
Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

Tako mlad, pa ?e ?ist zmeden al kaj, pa saj si vendar vedel koliko je avto star, pa na koliko cajta se dela tehni?nega, potem pa matematika res ni ve? prav te?ka a ne. Pa sem te vmes ?e hotel pra?at, ?e ni prvi? po 4-ih letih, pa ?e ima? letnik 2007 bo zdele pa? 5 let star, itd., no pa sem bil tiho ker sem bil zihr da ve? kok je 2 + 2! :blush::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Upanje umira zadnje, bomo ?e na tekmi v Barceloni videli koliko in kdo je bolj?i od koga! :danzoman::bravo:

@TheBill, ti bi lahko pri?el v dvorano, ko imamo Mazdilakarji rezervirano, pa mal v ?ivo pomigamo, ne samo prek tv! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan, mislim da si malo preve? poenostavil teli 2 primerjavi; namre? je velika razlika ali je potrebno v 15-ih krogih nadoknadit 10 to?k zaostanka (ali pa recimo samo 7, ob predpostavki da zmagajo Katalonci na medsebojni), ali pa v primeru kot ga navaja?, da mora RM dose?i (najmanj) 6 golov v cca. 12 ali 13-ih minutah. Lahko pa tudi ve?, ?e bi npr. Barcelona dosegla ?e ?estega, bi jih moral torej Real za zmago dose?i vsaj 7, kar je nekaj manj kot vsaki 2 minuti enega! :danzoman::bravo: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nisem sicer jasnovidec, JureS, te pa izzivam na stavo (kak?no simboli?no, npr. jeda?o in :pepsi: ), pa da vidim koliko verjame? v svoje (v smislu kdo bo prvak La lige letos)! :harhar::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja, ampak ob predpostavki, da Barcelona ta cajt MELJE, ko ga bo (hipoteti?no) RM biksal k svina! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja res totalna ?koda, ampak mulc je ?e rosno mlad, tako da ?e gotovo bo kaj iz njega! :danzoman:

Zihr ste kej brali kako so se Cigojnerji medsebojno spoprijeli in enga ferderbal na bencinski u KuR?evju? Pa to je ?iva groza, ne vem kva jim dogaja! <_<:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nenavadna scena - zdele sm biv v Zme?katorju, pa je plove?inka piva Staropramen 0,5litra, samo 0,96 ?, a neko ubogo Jelen pivo je cena 1,2?. Mislim da je jasno katero od obeh piv pozna prakti?no cel svet, pa dejansko je tudi krepko druga?nega okusa kot tale neki lokalni Jelen, skratka ?udna scena! <_<:whatever:

P.S. - pa ne da podcenjujem bra?o Srbine, namre? kadar sem v njihovi republiki ponavadi pijem Jelen, Lav ali pa Nektar pivo (slednje mi je v bistvu najljub?e od njihovih, mislim da sicer ga proizvajajo v Banjaluki). :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Rendy, se opravi?ujem! :blush: Ti si res dec na mestu, oz. tist stavek se mi dopade, da ?e bo? komu pomagal omaro se?raufat bosta v prostoru 2 omari, od tega 1 lesena, druga pa naj ne bi bila, saj domnevamo da je bolj spretna! :harhar::hohoho::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Neykota, Vineta in Si?ija nekako ?e ra?unam (naj sicer sami povedo oz. napi?ejo, ?e je kaj na tem), nas je ?e takoj 8, ?e gresta ?e Matejko in Klemen, nas je ?e prec 10 komadov gorkih! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

1. GulyJo?a

2. Boss

3. Mazda2

4. tubitele

5. Hazzard20

6.

7.

8.

9.

Pametno Polde! :P

No eno polovico igri??a smo ?e zapolnili, zdaj pa ?e tadrugo - datum; 18.3.2012, od 14.15 do 17.15 ure! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

PLUS; zmanj?anje ?tevila ministrstev! :danzoman:

P.S. - brez zamere, tole bodo nastala Prepucavanja2, ker nih?e ne bo zamenjal brega na katerem ?e tako stojimo, se pravi je te?ko biti objektiven (moje osebno mnennje). :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ah kje, napredovanja so itak zamrznjena do nadaljnjega, pa tudi ?e bi napredoval 1 pla?. razred, je to kakih 20 ali 30 ? skratka mese?no - PMK (puca mi mo?ki repr.organ) :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.