Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Vi, dinamiki, kar naprej potencirate te kontra vo?nje, vendar se zaradi kontra vo?nje, na leto zgodi pribli?no 1 do 3 smrtne ?rtve. Zaradi prehitre vo?nje se jih na leto pobije pa ve? kot 100.

Kak?en je tvoj na?rt, da konstantno zavaja? s podatki pa ?eprav sem ti ?e v preteklosti s podatki policije dokazal, da zavaja? oziroma govori? na pamet brez relevantnih podatkov oziroma pokritja tvojih izjav.

Lani (2011) je bilo skupaj mrtvih na cestah 141 od tega je policija prepoznala neprilagojeno hitrost v primeru 57 ?rtev, kar ni niti pod razno ve? kot 100 kot nabija?.

?e ve?jo manipulacijo si si pa privo??il v primeru nepravilne smeri oz. strani vo?nje, kjer je bilo lani kar 34 ?rtev in ne od 1-3 kot pi?e?. ?e misli?, da so tu notri v?teta prehitevanja na dvosmernih cestah se moti? saj je zato posebna rubrika in v tej je bilo lani zabele?enih 10 mrtvih.

Pa ?e alkohol : lani je bilo 29 nesre? s smrtnim izzidom, kar je dobrih 22% procentov vseh nesre? s smrtnim izzidom. Glede na to, da je bil alkohol pri povzro?iteljih prisoten pri cca 9% vseh nesre? in da se je pri rednih pregledih alkoholiziranosti ugotovilo le pri dobrih 4% testiranih voznikov.

Definitivno je alkohol najbolj problemati?en saj 4% alkoholizirancev na cesti povzro?i kar 22% vseh nesre? s smrtnim izzidom.

Aja pa Lojz, kot sem ?e ve?krat povedal vse tele na?tete podatke dobi? na www.policija.si .

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

-Kako je bilo pri zdravniku?

-Super.

-Super, je res vse v redu?

-No, malo so se mi notranji organi premaknili.

-Kako to misli? ... premaknili??!!

-Zdravnik pravi, da so mi ?la jetra v kurac.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

politi?na zgodovina v pesnjeni besedi

Osamosvojitvena

(Krst pri Grasupli)

Jan?a mlad postaven de?ko

nosil afro je na pre?ko

htel je na oblast prilesti

na slovenski prestol sesti

ru?il nam je staro jugo

obljubljal nam dr?avo drugo

pregnal je ?isto vse sovrage

popeljal nas do svetle zmage

Slovenci vse so mu verjeli

ga v svoje vrste vzeli

res bilo mu je v ?ast

ko v roke je dobil oblast

postal res mali je diktator

Jankoviću vzel Mercator

Slovenijo sprivatiziral

na domobrance onaniral

?vercal pu?ke mitraljeze

Rupel, Bav?ar v rit mu leze

prejemal tud je podkupnine

vse v dobro domovine

komuniste je preganjal

a le o eni ?enski sanjal

to bila je Ur?ka mlada

ki prva dama bla bi rada

res postavna je deklina

je Jan?i v?e? njena vagina

mo?akar kojci se zaljubi

Deklino mlado koj zasnubi

Kmalu ?e sledi poroka

zaplodi ji tud otroka

se boji ga vsa levica

ker zdaj je mo?en ko prasica

enkrat za vselej zdaj bo red

Jan?a vsem postal bo zgled

tud gospodarstvo je pospe?il

hvala Jan?a, da si nas re?il

in

nadaljevanje:uvod v Krst pri Grosuplju

a komunisti se ne dajo

Jan?i zmage ne priznajo

Jan?a tega se zaveda

prihodnost res je ?rnogleda

Ku?an ?rne plane kuje

iz ozadja rad deluje

a Jan?a na? prehrabri borec

se zaprl je v vladni dvorec

ne pusti si vzet oblasti

ne da je komunistom ukrasti

raje crkne in pogine

ne da si vzeti vladavine

pokl?e Moris specialce

vzame udbovce za talce

z njimi Ku?ana izsiljuje

se z novo zmago spogleduje

Ku?an ?e izgublja lase

spominja se na bolj?e ?ase

pokli?e k sebi Jankovića

pre?eni tega mi hudi?a

Jankovi? se v boj odpravi

na drugi strani gologlavi

iz parlamenta opazuje

kaj nasprotnik na?rtuje

boj obeta se srditi

potegne Bav?arja iz riti

po?lje ga v prve vrste

videt ho?e rde?e krste

a Janković je neustra?en

ob njem stoji tud Pahor pla?en

se Janković z njim pogleduje

rad bi da se sam ?rtvuje

Pahor pla?no se umika

a zgrabi ga Poto?nik Vika

ga na katapult nalo?i

in ro?ico hitro spro?i

a Gorenak na? dobro viden

jan?evik je zvest in priden

br? ko Pahorja opazi

poni?no se k Jan?i splazi

generalu vse poro?a

situacija res ?e je vro?a

ka?e v zrak, glej to so oni

Jan?a: ah, lete?i sloni

nevarnosti ne ne zaveda

v SDSu vlada zmeda

nasprotnik bitko to zmaguje

a Jan?a nov na?rt ?e kuje

pokli?e k sebi vse soldate

tu so Tanko, Grims in Mate

vse jih po?lje v boj krvavi

a ne vrnejo se zdravi

res krvi je ?e poplava

a Jan?a zgube ne priznava

v rokavu skritega ma asa

za to ve? ni? ne zgublja ?asa

da kon?al bi ta prepir

rde?im zdaj predlaga mir

zmagovalcem za nagrado

sam predal bo svojo vlado

a dal bi rad jim ?e en dar

ker res velik je vladar

lesenega jim dal je kojna

da kon?a se tale vojna

komunisti vsi veseli

partizanske so zapeli

nih?e sploh se ne zaveda

da iz konja Virant gleda

res mojstrski to bil je plan

zdaj komunist je vsak pijan

pred parlamentom vsi le?ijo

in zares globoko spijo

Virant se iz konja splazi

nih?e spoh ga ne opazi

no? komunistom v hrbet rine

Jan?i se cedijo sline

uspela mu je mostrovina

njegova zdaj je domovina

v smeti zabri?e koledar

zdaj za ve?no bo vladar!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej ?e bi se toliko podra?alo, kot si ti tako na prste izra?unal niti ne bi bilo slabo.Samo kot jaz poznam na?e "paciente", bi vsak v dolgi verigi verigi pristavil svoj piskr?ek in verjemi, da bi kon?na cena izgledala malo druga?e kot tej tvoji izra?uni.

OK, sam to je pa zdej tisti famozni trg, za katerega vsi zagotavljajo, da se mora samoregulirat. Se pravi, ?e bi nekdo neopravi?eno dvignil ceno izdelka (pri dvigu DDV za 2 % to?ki se bi smelo v najslab?em primeru blago podra?iti za 1,66%) bi ga moral kaznovati trg - zato smo pa tudi toliko konkurence spustili noter. Zdej pa ?e to ne deluje pomeni, da ne deluje prosti trg in konkurenca.

Kaj pa je druga?e tvoj predlog, da bi pove?ali inkome oziroma zmanj?ali outkom? Zategovanje pasu in var?evanje smo glih kar videli, da bo povzro?ilo kolaps - BDP je strmoglavil kot ?e nikoli v zgodovini in to le v pol leta od kar so "pametnjakovi?i" zapregli v ta voz.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bi pa zvi?anje DDV-ja prineslo ?e dodatno "stiskanje" evr?kov in posledi?no bi ?e manj denarja kro?ilo.

Je pa? preve? folka na minimalcih in ni kupne mo?i.Kaj ?mo. ;)

Kaj te osebno bolj prestra?i - pa res povej mi po?teno - a to, da ti zmanj?ajo pla?o za 10% in da bo ?lo ?e navzdol, ti zmanj?ajo ali ukinejo dodatke, te stra?ijo, da bo? ostal brez slu?be, dobi? manj?e socialne transfere ipd ali to, da se televizor podra?i iz 300? na 305?, da bo Clio namesto 10.000? zdaj 10.166??

A res misli?, da ?e bo pralni stroj namesto 500? bil zdaj 508?, da ga ljudje ne bodo kupili, ker je pa zdej grozno predrag (8? razlike). Kaj pa ?lovek, ki je imel prej 700? pla?e pa so mu jo zdaj zni?ali za 10% na 630? pa zraven pobrali ?e kak dodatek, pa da ?ivi v stalnem strahu, da bo zgubil ?e pla?e ali pa celo da bo bil odpu??en? Ker od teh dveh primerov ne bo kupil pralnega stroja? Kaj misli??

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A ti pa si k na?a dr?ava :hohoho: - kredite je treba tud odpla?at in vse to v okviru vi?ine pla?e/prihodkov ... tvoja zmo?nost je visoka le toliko kot ima? prihodkov... zato pa sem napisal da tisti z najni?jimi dohodki porabijo dobrih 300? na mesec za vse to kar si na?eloma lahko privo??ijo. In ?ist ni? ne spremeni dejstva a vzamejo kredit ali ne... mese?no lahko dajo od sebe to?no tolk denarja kot zaslu?ijo in niti centa ve? zato moj izra?un popolnoma dr?i.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No ja ni ?ist tako. ?e bi bili ?ivljensko ogro?eni moji najbli?ji, v tem primeru bi bla zadeva popolnoma druga?na.

a tko kot takrat, ko so te "napadli" motoristi pa si raje poslal Flokija/Pikija/Reksija/?eljust v napad sam si se pa skril pod stopnice, da te ja ne bi na?li... :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tisti, ki pa na tvoje nesramne in neodgovorne cestne pizdarije reagirajo tako, da ti hupajo, blendajo pospe?ujejo, se nastavljajo itd....pa to, po mojem, po?nejo zato, ker ti ho?ejo na ta na?in pokazat, da si ti nevzgojen balkanc in da si krvavo potreben vzgojne ?ole. Sku?ajo se spustit na tvoj izredno nizek nivo, ker le z enakim nivojem je mo?no sporazumevanje. To po?etje je v?asih res celo zelo nevarno zanj, ampak takemu ?loveku je treba dat kapo dol, ker je zaradi tvoje nevzgoje, on celo pripravljen tvegat svojo lastno varnost in lastno ?ivljenje. Jaz nisem tako "pogumen". Tak ?lovek se ?rtvuje v tvojo in splo?no korist. Koliko je pri tem uspe?en je pa druga zgodba. Odvisno kolk je divjak trmast in ali je divjak totalno zavo?en.

WTF :blink:?zmeden?

Objavljena slika

in pol se ?e spra?ujemo kdo je kreten v celi zgodbi - tisti, ki bo reskiral celo svoje ?ivljenje, da bo na cesti uveljavil svoj prav ali tisti, ki aplavdira pri takih dejanjih :wacko:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Enostavno zato, ker pri nas nis(m)o kot drugje-normalni in bi to povi?anje "pokasirali" ve?inoma ta revni, ki ?e tako nimajo ni?.Pozabi, da bi to nosili drugi kot kon?en kupec.

Povej mi ti, zakaj je po tvoje to dobro?

joj, ?isto sem pozabil napisati odgovor zakaj povi?anje zgornjega DDV-ja ni taka katastrofa kot se posku?a prikazati v javnosti.

Zakaj bi jebal mali ?lovek z najmanj prihodki, ?e vemo, da bo le polovico svojih nakupov pla?eval vi?ji davek 22% namesto 20%

1.primer :?e je recimo na 650? pla?e zapravi za hrano polovico in je tisto po zni?ani 8,5% stopnji se ne spremeni ni?. za ostalih 325? pla?a ?e danes 55? DDV davka, pri 22% davku pa bo pla?al 58? davka. To je celih 3? na mesec ve? kot jih pla?uje danes.

2.primer :Srednji razred s pla?o recimo 1200? za hrano verjetno zapravi malo ve? ampak ne bistveno ve? pa recmo 500? na mesec. Za vse ostale nakupe mu torej ostane 700?, kar pomeni 117? DDV-ja danes oziroma 126? DDV-ja ?e bi ta bil 22%. Razlika je le 9? na mesec, kar verjetno ni grozno.

3.prmer : bogata? s porabo 5000-10000? na mesec recimo da 1000? za hrano ostalo je po vi?ji dav?ni stopnji kar pomeni, da ?e danes da 666? - 1500? za DDV pri 22% DDV pa bi dal 721? - 1623? ali 55-123? ve? kot danes.

Dvig DDV-ja se bo poznal le pri tistih, ki imajo veliko in veliko tro?ijo in zato si trenutni oblastniki tako bojijo tega ukrepa saj se ne ?elijo zamerit eliti in pomembne?em od katerih si obetajo tak?ne ali druga?ne podpore. In ta dva procenta bi pomenila cca 300m? vi?ji inkom v dr?avno blagajno, kar je ve? kot je trenutni prihranek z vsemi var?evalnimi ukrepi do danes.

Vklju?no z najbolj bedastim predlogom o 15% odpu??anju v javnem sektorju. Ja bi bil efekt, ?e bi lahko tem 15% zagotovil slu?bo v realnem sektorju. Ker pa to ni mo?no bodo ?li na zavod, kjer bodo ratali breme cele dru?be in ?e ve?ji minus v dr?avni blagajni.

Kdo to pravi.... :jezicek:

hehe bom raje kr tiho :blush: mi je v zagovor, da so vsi stari kot zemlja. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mora? pa vedeti, da dosti "Nemcev" ni nujno Nemcev. :hohoho: Druga

Sam to je ista logika, kot ?e re?em, da vsi "Slovenci", ki delajo pizdarije na cestah pa? niso nujno Slovenci. :blush:

Osebno mislim, da kej dosti bistvenih razlik med slovenskimi vozniki in nemci ni - vsaj dnevna dogajanja na cesti ne govorijo o drugi logiki. Razlika jele v tem kolk se folk "boji" lokalnih represivnih organov in ni? kaj dosti drugega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Oh ti du?a zablojena. Zdaj, po tvoji divja?ki logiki, ga un serje katerga TI zavestno ogro?a? a ne, on se je pa drznu tebe, đeka, ovirat pri ogro?anju ? To je isto, kot bi reku, da si je nekdo drznu lopovu prepre?it, da ga le ta okrade, ?eprav ve da ga lopov lahko ?e po glavi lopne.. Najbol? pustit, da te okrade a ne, ker druga?e bo? ispadel nekulturen.

No lepa re?, zdaj je postalo nekulturno branit se. Ejejejej balkanska logika

Ne, balkanska logika je zob za zob, oko za oko in to, da se nekdo nato ma??uje z blendanjem in gestikuliranjem (prstki in trkanje po ?elu) je tak najslab?i balkanc v takem primeru. Kak?no branjenje nekaj :o pa sej cesta ni bojni poligon, da je treba nekaj braniti... vozi normalno in ne izzivaj po nepotrebnem v stilu jaz imam prav drugi pa so vsi divjaki, pa ti ne bo treba ni? braniti in bo? popolnoma nestresno pri?el na ?eljeni cilj.

Si pa kon?no dokazal, da si tudi sam neprilagojenec na cesti in da kot ka?e ?ivi? samo za ma??evanje nad drugimi za katere misli?, da te ogro?ajo ?etudi te ne. A ti ego ne dovoli, da pusti?, da te recimo nekdo prehiti brez konstantne misli v glavi kako se bo? ma??eval divjaku in kako bo? na vse pretege branil tisti ko??ek asfalta, ki v tistem trenutku meni?, da pripada tebi in nikomur drugem.

Zdej pa lahko napi?e?, da blebetam in da sem brezveznik ampak s tem bo? samo potrdil kar sem napisal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Divjak si, ?e se vozi? hitreje kot je dovoljeno voziti. ?e ti temu pravi? dinamik, je to pa? tvoja pravica, ampak v resnici si divjak. ?e bi pa jaz vozil pijan, bi bil pa pijanec za volanom. Ampak jaz ne vozim pijan, ti pa vozi? hitreje kot je dovoljeno, saj si sam priznal. Kdo je pol kaj?

Ti se brani? z besedami, ?e?, jaz res vozim hitreje kot je dovoljeno, ampak nisem divjak. To je isto, kot bi nekdo reku, da res vozi pijan, ampak no?e priznat da je pijanec. Vidi?, ne gre to skup.

Lahko se pol ?e igra? z besedami, da pa? nisi velik divjak, ali da nisi ultra norec, ampak to je spet isto kot bi pijanec reku, da ni ravno kronik in da je samo alkoholik, ?e ga rukne pol litra preden se za volan usede. Take besede so samo handlanje in samotola?ba, oziroma izgovor..

OOO brezmade?na Marija... ne zdej ti nam tukaj razlagat, da nikoli nisi sedel za volan po kozar?ku ali dveh cvi?ka? Res takrat nisi mrtvo pijan, nisi pa niti ?isto trezen. Par desetink promila nad 0,0 te zakonsko sicer opravi?uje ali pa tudi ne saj v zakonu je predvideno, da je kazen tudi pri 0,1 promila, ?e voznik ka?e znake nesigurne vo?nje oziroma alkoholiziranosti. Znak je lahko tudi nesigurna nerazumljivo po?asna vo?nja - neprilagojena hitrost je namre? lahko tudi preve? po?asna vo?nja.

Tudi zavarovalnica v primeru nesre?e lahko zavrne izpla?ilo ?kode, ?e poka?e preizkus alkoholiziranosti nekaj drugega kot 0,0...

Ergo, ?e sede? za volan in ni 0,0 se lahko smatra kot, da si pijanec za volanom kot se po tvoja smatra vsak za divjaka, ki prekora?i hitrost za 5km/h. Pa ne en ne drug kazni v ve?ini primerov ne bosta dobila tudi, ?e ju ustavi policija.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa tudi zelo kulturni so, se umaknejo, ?e vidijo, da jih nekdo dohiti. Tako na avtocestah kot regionalkah. :hudicek:

haha LOL, dober vic :ouje: v zadnji turisti?ni sezoni sem videl veliko huj?ih prekr?kov in neprimernega obna?anja na na?ih cestah s strani tujcev in to tudi nemcev kot tudi drugih zahodnjakov in severnjakov vklju?no z dancem, ki se je ustavil s prikolico na odstavnem pasu tako, da je bilo meter prikolice lepo na voznem pa se ni ni? sekiral okoli tega.

Da vozijo pri sebi doma druga?e ne bom razglabljal, ker imam premalo izku?enj iz nem?kih cest, ni? pa recimo iz skandinavskih, ampak ?e res tam vozijo druga?e to pomeni samo eno, da niso ni? bolj disciplinirani in kulturni ampak so samo velike pizde, ki se bojijo kazni pri sebi doma, drugod pa zaradi svoje vzvi?enosti nad drugimi narodi pa pa? ne, v stilu sej sem itak nemc, kaj mi pa bo slovenska policija.

Nekaj takega sem videl zadnji? na Torovem, ko so cestninarji imeli zunaj 8 ?vabov brez vinjet in poleg tega ?e dva avstrijca. Ne to ni nevednost ampak ?ista ignoranca in nespo?tovanje pravil de?ele v katero so pri?li in tako se obna?ajo tudi na cestah.

In brez velikih razlik vozijo ignorantsko vozniki vseh narodnosti ne glede na dr?avo iz katere prihajajo, ker egoisti?nih kretenov je vsepovsod dosti. V tujini se mogo?e to ne opazi toliko, tudi zaradi tega, ker so bolj obremenjene AC ve?inoma tri in ve? pasovnice, kjer se razna taka deviantna obna?anja skoraj ne opazijo oziroma z drugimi besedami - na ?tiripasovnici en bedak pa? ne more tako vozit, da bi oviral ves promet, kot se to lahko redno dogaja na dvopasovnicah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se dolgo?asijo Einstein, Newton in Pascal pa pravi Einstein: "kaj ?e bi se ?li skrivalnice pa jaz mi?im"

Se vsi trije strinjajo pa za?ne Einstain ?tet 1...2...3...

Pascal za?printa in se skrije, Newton pa ni? samo vzame kredo in nari?e kvadrat s stranico dol?ine meter ter stopi v kvadrat.

Einstein zaklju?i s ?tetjem ter odpre o?i in seveda takoj zagleda Newtona in zatuli na?el sem te Newton.

Pa odgovori Newton... ne, ne, na?el si enega Newtona na kvadratnem metru - torej si na?el Pascala

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Boss, ti pa ?e enkrat pre?itaj razlago o tisti nesre?i! ?e ne bo ?lo, jo pa pre?itaj ?e enkrat.........pa ?e enkrat..........pa ?e enkrat....pa ?e.......pa.....p......itd... Kar ber, ma? ti cajta dost.

Ah ne Lojz, ti mi povej... ti take lepe pravljice pripoveduje? v izbrani slovenski besedi - tale o zlobnem podivjanem 19 letniku in ubogem 48 letnem vdovcu z 12 otroki se kar zanimivo sli?i.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss spet nisi zastopu napisanga k nede? A ti mogo?e ob?asno kaj tazga ?udenga kadi??

Sej k tvoje umotvore prebiram res dobim ob?utek, k da bi nekaj kadil tolk je vse zmedeno. A mi bo? pol ti bolj po pijansko razlo?il kako je torej bilo. baje je neko nenapisano pravilo, da mora bit tisti na prehitevalnem pasu hitrej?i od tistega na voznem. ?e je ravno obratno ga tisti na prehitevalnem nekaj serje oziroma dela prekr?ek.

Kako je torej pol tale bil divjak z neprilagojeno hitrostjo na voznem pasu, ?e se je zaletel v tistega na prehitevalnem, ki naj bi bil v fazi prehitevanja, ?e se je nahajal tam in policija pravi, da je bilo z njegovo vo?njo vse v redu (je pripeljal pravilno). A ni bolj logi?no razmi?ljanje, da morebiti pa ni bil divjak zaradi hitrosti ampak zaradi ne?esa drugega - recimo da je bil mogo?e agresiven pa je izsilil prednost, ali pa mogo?e je samo spregledal in nepravilno zapeljal na prehitevalni pas - recimo takole kot mi je par dni nazaj naredu en ata na AC saj mi je sko?il na prehitevalnega tik pred mano, ki sem prehiteval z dovoljenimi 130km/h. Se je pa? iz?lo, ker sem bil trezen za volanom in refleksi so ?e vedno Ok. Mi je pa ata pol nekaj gestikuliral in pizduliral - sem najprej mislil, da si ti Lojz ampak pol sem pa le vidu, da ata ni mel klobuka na glavi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kafana prazna osim dva pijanca.

Jedan od njih priđe onom drugom i ka?e:

- ?ta ima, ba? Oklen si bolan?

- Iz Bosne!

- E? Super, i ja sam iz Bosne. Pa da popijemo po jednu za Bosnu?

I popi?e oni turu sve veseli, kad onaj prvi opet pita:

- A oklen iz Bosne?

- Iz Sarajeva.

- Uh, Sarajevo?! Bravo bolan, i ja sam iz Sarajeva. Ajde onda da

popijemo jo? jednu turu za Sarajevo !

Popi?e oni jo? po jednu turu, kad onaj prvi ka?e:

- A u koju si ?kolu i?o jarane?

- Pa maturiro sam u Mehmed "Me?a" Selimović 1966.

- Ne mogu vjerovat'? Pa i ja sam maturiro u Mehmed "Me?a" Selimović

1966. godine.

Pa da popijemo po jednu u to ime i jo? po jednu u "Me?ino" ime!

I tako oni piju jo? dvije ture, kad u kafanu ulazi jedan stalni gost i pita

kelnera:

- Pa, ?ta ima danas?

Kelner mu odgovara:

- Ni?ta bolan, blizanci Omerovići opet pijani!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Sem sli?al za enga tipa, ki je menjal motor od MPS-ke za TDI 3.0 iz Audija. Baje full bolj leti kot prej, ko je bil original mlin?ek notri... ajvar a ti dam kontaktni naslov, da se zmenta za menjavo ?e pri tebi. Ve? kolk bo letelo pa ?e pri?paral bo?. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.