Ampak ?e vseeno so pa najve?je perle iz stranke PS, ko kar direktno berejo napisano iz listov (po mo?nosti vpra?anja in stvari, ki jim jih drugi pripravijo) - vsi po vrsti izredno sposobni in izjemno kvalificirani za delo TV napovedovalca pri TV dnevniku
Se pravi so ?e kar nekaj napredovali, v?asih so imeli s kulico napisano na roki!
Folk je tok zanikrn in gniv, da niti osnovnega ?i??enja stekel ne opravijo (se pravi ven vidjo lih ene tok kukr podmornica brez periskopa na povr?je), predno gredo po sne?enju na cesto!
Mogo?e se enim niti riti ne lubi obrisat, k grejo srat, vse je mo?no!
Kaj sem se danes stari mami nasmejal; pridem k njej na obisk, pa pride v neki jakni Toper, pa jo gledam in vpra?am kje je to kupila. Me ?ukasto gleda, kje naj bi to kupila. To bundo je imel stari fotr (ki je umrl leta 1990), no pa jo imam zdej mal za okrog bajte sko?it. Meni ni? jasno, sem mislu da jo je ravno kupila, ker zgleda ful moderna, o?itno je pa stara skoraj toliko kot jaz! Se pravi je toliko stara, da je bila moderna ko je bila kupljena, potem je bila totalni starodobnik, zdej pa je ?e spet moderna (?e je kdo gleda film Kajmak in Marmelada, tam je ravno ta ista scena, hoho).
@qwerty, ti si eden tistiih ki ?e po telefonu ceno ni?a al kaj? Men je to prov sme?no po?etje - pridi na kraj prodaje, pa se zmenimo, ne pa neke pregoarjanje po telefonu, ko se ?e niti ne poka?e? ali si dec ali pti?je stra?ilo, halo (ne leti tale komentar na tebe), pa? pa z vidika prodajalca vozila!
No, pol pa se vidmo ?ez 8 dni takle cajt (ob 14.15h nam ?e za?ne ?toparca oz. pe??ena ura laufat za dvorano, hehe), ra?unam da nas bo nekako 10 ali 12 komadov, pa je to to, glih idealno. ?e bi nas bilo slu?ajno 15 bomo pa nardil 3.ekipo pa bo isto super!
Zaenkrat seznam na?rtovanih prisotnosti (Klopka bom napisal s polovi?no verjetnostjo, ker ?e ne ve kako bo)! :ne vem:
Malo prej sem pomagal enmu starej?emu gospodu, ki je bil s svojim ?kodilakom malo zmeden v prometu, pa je nekega ?ip?aparja tolko razpizdu, da je ?el ta za njim. Ker sem ?e v ?tartu predvidel kaj sledi, sem se prikrito pripeljal in ?elel videt kaj sledi. Itak trenirkar?ek uleti ven, agresivno zaparkira ubogega ata (ki je o?itno ?elel le v bli?njo trgovino), za?ne preklinjat vse ?ivo, na najbolj gnjusen in poni?evalni na?in. Takrat sem pa lepo jaz pristopu povpra?al kaj je narobe (lejga zlomka, takoj je izgubil ju?nja?ki naglas in hkrati ni bil ve? tako pogumen, hoho).
Potem smo ?li vsak svojo pot (nekaj je ?e godel samemu sebi v brado, nisem ga zastopu, heh). Ampak jaz sem potem naredil ?e eno prikrito ogledni?ko furo, da vidim ?e se na? "heroj" slu?ajno spet vrne ustrahovat g. penzjonista.
Takole bom reku, za ?ibkej?ega ?loveka se bom vedno pripravljen potegnit, pa tudi ?e s tem sebe izpostavim nevarnosti. ?e pa zakasiram kak?no na kumaro, pa sem itak ?e s treningov tega vajen in odporen na tak?no sceno, hehe.
Kaj bi pa vi naredil v dani situaciji (me zanima kok ma kdo kaj pirhov, ehhe)? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Folk, raj? pridte vsi skupi na odbojko in basket v nedeljo, boste lahko bolj koristno ponucal odve?no energijo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani