Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e smo natan?ni: preverjeno pomagajo pri nekaterih dojen?kih. Pri drugih pa pomaga kaj drugega. Pri na?ih je ?e najbolj pomagalo, ?e sem jih "vrgel" ?ez rame kot vre?o. Sicer so ?ena, sestra, mama in ta??a zmajevale z glavo, a dojen?ki so se pomirili. Nosil sem jih pa po hi?i dobesedno kot vre?o. Nekako jih je to prepognilo in jim pomagalo, da so "odprdeli" svoje in potem je bil nekaj ?asa mir...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?ena: "Dragi, kupila sem ti pivo, zdaj bom skuhala pa ve?erjo, ti pa povabi prijatelje, da boste skupaj gledali ko?arko. Potem pa jih pelji ?e malo ven, na bowling..."

Mo?: "Aha... A je fejst?"

?ena: "Ne tolk, odbija?, blatnik pa desni ?pegu..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema...clct=1378476400

Tole bi pa rad videl.

In mogo?e vpra?anje za koga, ki se na to razume bolje kot jaz:

?e sem prav razumel, tole gorivo razcepi na molekularni ravni. Sicer s kemijo nisem najbolj doma?, a ?e prav razumem, molekulo ogljikovodika razcepi. Torej dobimo ogljik in vodik. Ker rezervar ni neprodu?no zaprt, nam vodik uide ven, v rezervarju pa ostane grafit... Kolikor vem, se na grafit ne da vozit. Ali pa?? Ali pa moja kemija ?epa - kar se niti ne bi ?udil. Zato pa spra?ujem, ?e je kdo bolj podkovan v kemiji, da pove, kak?ne bu?e so to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislim, da sem danes sre?al Lojzeta. :angry:

Neki Citroën C2, NM tablica, se je za njim nabrala kar kolona, nekemu mopedistu na Tomosu ?zmeden? pa so popustili ?ivci in nas je prehitel ?zmeden? , med prehitevanjem tega C2 pa je z roko nekajkrat udaril po strehi :vesel: . Pa smo se skoraj ustavili :angry2: ... No, potem je le pospe?il in lovil Tomosa :o vse do ?empetra... Tam pa je ?el Tomosist skozi kro?no kri?i??e, C2 pa se je ustavil, ker je nekdo bil v kro?nem kri?i??u. ?eprav je ta, ki je bil v kro?nem kri?i??u, ?e pred nami zavil ven, smo vseeno ?akali :vskalo: ... In v tem kro?nem je zavil en izvoz prej kot jaz, tako da sem lahko normalno nadaljeval pot v slu?bo :zvizga: .

:vskalo::angry2:

Se spomnim, da so policisti v?asih kak?ne velike tovornjake ?akali na vrhu vzponov in jih kaznovali, ker so s po?asno vo?njo ovirali promet. A za osebna vozila to ne velja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Danes sem pa naredil kapitalno:

na hitro zjutraj, preden odrinem, namesto bencina (za agregat) ulijem noter nafto (za Mazdo). Sem opazil ?ele po 12 km, ko nekako ni bilo ?ivahnosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Danes, na prvi ?olski dan, so otroci v vrtcu in ?oli dobili med drugim tudi veliko propagandnega materiala. Med drugim tudi od podjetja Sanofarm d.o.o. iz Kopra (?martinska cesta 5c). In ta reklamna bro?ura me je mo?no prizadela. Na prvi strani pi?e reklamni slogan, ki se glasi: »Zdravi otroci. Samozavestni star?i.« Na?i sorodniki imajo deklico, ki je imela levkemijo. Dolgo je bila po bolnicah in ni bila zdrava. Pa njeni star?i zaradi tega niso bili nesamozavestni. Pravzaprav bi rekel, da so bolj samozavestni, kot pa vsi ostali. V slu?bi se sre?ujem z otroki, ki imajo hude oblike cerebralne paralize in epilepsije. Ti otroci so pravzaprav neozdravljivo bolani. Pa njihovi star?i, kolikor sem jih spoznal, nikakor niso nesamozavestni. Nasprotno, ravno s svojo mo?no samozavestjo la?je skrbijo za takega otroka. Zato me je slogan podjetja Sanofarm zelo prizadel. In najbr? ?e koga drugega. Gotovo pa star?e takih otrok. Saj razumem, da mora podjetje reklamirat svoje izdelke, a nekaj zdrave pameti in ob?utka etike in morale pa pri tem morajo imeti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Policiji zmanjkalo balon?kov za ugotavljanje alkoholiziranosti. Pa se en mlad policaj zmisli pa predlaga, da bi uporabili kar kondome. Vsi ga trapasto gledajo, policaj pa razlo?i:

"Kdor je trezen, ne bo pihal. Kdor je pijan, bo vseeno pihal."

"Poglej ti njega. Res dobra ideja. Sko?i v lekarno po 100 kondomov."

Policaj po ukazu v lekarno in kupi 100 kondomov. Ko je od?el, re?e en lekarnar drugemu:

"Do zdaj so nas samo tepli, zdaj nas bodo pa ?e jebali..."

Isto?asno sta v bolni?ni?ni prostor na predoperativno pripravo pri?la dva pacienta za operacijo testisov.

?ez nekaj ?asa je v to ambulanto pri?la de?urna medicinska sestra (bogato obdarjena, s svetlimi lasmi,v kratkem in ozkem krilu) ter jima rekla:

"Zaradi specifi?nosti tega operativnega posega je potrebno tik pred operacijo izprazniti moda."

Takoj nato je pristopila k prvemu pacientu, vzela njegovo orodje v roke in ga za?ela mo?no in hitro masirati.

Pacient je bil najprej nekoliko nelagodno presene?en, vendar pa so bila moda v kratkem ?asu izpraznjena, on pa se je ob tem kar dobro po?util.

Na vrsto je pri?el drugi pacient. Sestra ga je slekla, potem se je slekla ?e ona in ga pri tem ves ?as bo?ala.

Potem se je po?asi za?ela spu??ati proti spodnjemu delu trebuha in ga poljubljala... itd....

Prvi pacient vidno razo?aran vpra?a sestro:

"Kaj pa je zdaj to, njega ste slekli in mu ga ne?no po?asi sesali, meni pa samo hitro na roko...?"

Sestra se razumevajo?e nasmehne:

"Gospod, vidite, to je pa razlika med obveznim in dodatnim zdravstvenim zavarovanjem..."

Koliko vrst ljudi je v Sloveniji?

Tri:

- izbrisani

- prebrisani in

- nabrisani

Pes je resni?no ?lovekov najbolj?i prijatelj.

?e ne verjamete, poskusite z naslednjim eksperimentom.

Zaprite ?eno in psa v prtlja?nik avtomobila in ga zaklenite za eno uro.

Ko odprete prtlja?nik: kdo se vas bo iskreno razveselil?

Odgovor ?e poznate ane...

Tega ne posku?ajte doma… ostali boste brez vsega… :))))

Eno jabolko na dan za zdravje je bedarija. Gre za izredno nevarno sadje. Samo poglejte Evo, Snegulj?ico, Blackberry ali kateregakoli prasca na ?aru!

Zgodila se je prometna nesre?a. V Lojzetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je

predlagala, da mu bo pla?ala 5.000 EURO, da bi se izognila policiji. Lojze se je strinjal. Iz radovednosti jo je vpra?al:

"Ali vam lahko postavim eno vpra?anje?"

"Seveda." je odgovorila blondinka.

"Veste, jaz ?e 30 let delam v ?e kar uspe?nem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in ?e vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?"

"Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge."

"To je tako po doma?e, da se jebete za denar?" pravi Lojze

"NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. Jebanje za denar je tisto, kar vi ?e 30 let delate v va?em ?e kar uspe?nem podjetju!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ponorel bom!

Ne vem, a je prava luna ali sem kaj zamudil, a za?el sem dobivat ponudbe za sodelovanje, v katerih bom zaslu?il miljone...

Tu imam samo dve (ko sem se jih ?e naveli?al, sem dve pustil, da jih kopiram semle):

post-5658-1377626592_thumb.jpgpost-5658-1377626601_thumb.jpg

A mi kdo zna svetovati, kako se jih znebim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.