Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jaz sem tud pri?akoval to?no tak odziv tukaj. Za nobeno ceno ne priznat da je krivo divjanje. Vse drugo je krivo, samo divjanje ne.

A pol si le bil zraven, da to?no ve? kako je bilo. ?e je mulc divjal, kolk je pa pol ?ele divjal tisti 48-letnik, da je bil hitrej?i od mulca. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Seveda, nekateri oblikujemo svoje mnenje po videnem, medtem, ko ga drugi oblikujejo "prosto po Miheljaku/?tefan?i?u/... (vstavi poljubnega levega oblikovalca javnega mnenja).

res je - nekateri gledate embala?o, drugi pa preverjamo vsebino

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da je prioriteta, da nas spravijo v bankrot in tole jim v zadnje pol leta odli?no uspeva. Edino kar bo Majerju in ?u?tar?i?u uspelo je da bosta pogrebca Slovenije. Sem vedel, da ko so ugrabili oblast, da bo hudo ampak, da bodo v tem ru?enju pravne in socialne dr?ave tolk uspe?ni mi pa ni niti na kraj pametni padlo. :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ampak zmaga pa prvi stavek

V petek okoli 20.30 so celjski policisti na avtocesti zunaj naselja Gotovlje obravnavali prometno nesre?o.

kak?na zgleda pa avtocesta skozi naselje? :blink:

Pa kako so ugotovili, da je bil prehiter(ni prilagodil hitrosti)? meni tole deluje kot, da je bil nepazljiv in ni preveril ali lahko varno zapelje na prehitevalni pas. :ne vem:

Ker ? eje 48 letnik pripeljal pravilno po prehitevalnem pasu in naj bi bil po vsej verjetnosti hitrej?i od 19 letnika potem ne vem od kod jim neprilagojena hitrost - to je kve?emu nepravilna menjava pasu.

edit: jures si me prehitel, ker, ko sem tole prebiral mi je kr slabo ratalo kaj eni napi?ejo kot ?lanek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zakaj pa naj bi bil cepec?Edini "ta drugi", ki kaj velja in je normalen.Prav faca mi postaja. :bravo:

Lepo te prosim, en let nazaj bi ga pa utopu v ?lici vode. ?e se obna?a kot cepec je pa? cepec pa ne glede na to, da ?e vedno trdim, da je eden najbolj po?tenih politikov v Slo. ?al pa zdej re?uje le samega sebe in zato je pristal tudi na pakt s hudi?em in ?koda, ker se mu bo vse to ?e zelo ma??evalo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozabu si napisat, da v Rusiji bi te ven iz avta zvlekli in ti dali po pi?ki, romun bi ?el mimo po plo?niku, srb bi ti jebal mater skozi odprt ?ibedah, cigo bi spizdil vse ?tiri znake, bosanc bi pa najprej ugotavljal, ali ima bolj?i avto kot nasproti voze?i in ?e da bi si vzel prednost, ?e ne pa bi po?akal in si dodobra ogledal "koje je to tako jebeno bogat, majke mi"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Haha... sam kaj k ga bo tale delovna vnema minila tkoaj ko bo volitev konec :(

Sem pa sli?al, da so ga kot pomo?nika pilota v Adria Airways takoj odslovili in tud v jedrsko elektrarno ga ne spustijo.. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

jebemu, kaj so to dons za eni invalidi na cesti :wacko: ?e dober, da se redko furam po stari cesti :zvizga:

?e je blo med 14 in 14:30 pol zna bit, da je na? pridelovalec cvi?ka ?el ravno domov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Sedma generacija golfa dosledno sledi tradiciji, katere del je tudi zelo zadr?ano spreminjanje zunanje podobe.

Tale tekst pod fotko ?ist vse pove, vzeli so mi besede iz ust, kak?en dolgcajt. <_<:hudicek:

Golf se odli?no prodaja, zakaj bi torej reskirali in vna?ali neko revolucijo v obliko. Dokler bodo imeli tak?en krog tradicionalistov, ki razen na besedo Golf ne sli?ijo na nobeno drugo jim ni treba koncepta spreminjat in ?e vedno se bo pogovorno razred tako velikih avtomobilov imenoval Golfov razred. <_<

Sicer pa tud ostali iz VAG grupe delujejo po istem na?elu dolgo?asnosti. Ni to Mazda, ker se vsaki? spra?ujemo a nam je novo oblika preve? drzna. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.