Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

@Daskan, ?e malo ?pekuliramo, v prvenstvu je kokr vem na vrsti ?e derbi na Camp Nou-u, pa recimo da zmagajo va?i, in so spet na zgolj dveh to?kah, dve to?ki pa pomeni, da Real lahko ti to?ki pu?ne proti nekemu Levanteju ali ?emu podobnemu pa je izena?eno, tako da zadeva je ?e zelo dooolga! :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?panskega nacionalnega prvenstva v nogometu! :bravo:

No bomo vidli kako pa kaj, v skrajnem primeru gre fuzbalist Pepe lahko delat kariero v kak?nih brutalnih borilnih ve??inah! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan, mogo?e bi bilo za RM ?e ugodno, ?e bi bila prva tekma v Kataloniji (pa bi se recimo pa? kon?ala 2:2), potem pa povratna na Santiagu Bernabeu, pa bi vedeli kako in kaj (koliko golov) je treba rokovat z va?imi! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Napisal sem da GREMO, se pravi smo ?e v fazi ko se nekam odpravljamo, pa dokler se dru??ina rihta, sem mal pofirbcal ?e ?e vse spi! :harhar::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa mislim da sem nekje zasledil, da imajo USA modeli manj?e diske ali kako ?e, nism ?ist zihr! Milje pa itak - beda. <_< Dobr da nima ?e volan na desni, hehe. :hudicek:

Eden je ?e na Avto.net, pa naj bi bil grafit sive barve, ampak ni slike. Kdo ?e danes prodaja avto brez slike, jao. :whatever:

V planu pa sva sicer mela s tem kolegom, da ?e je cena 10.000, dam jaz zraven npr. tretjino al pa neki tazga in imam pravico se vozit, kadar je on v tujini (kar je 90 % cajta), no skratka zdej je kar je in ostajam na ?rnozmajki. :punk:

P.S. - kater se pa menjalnik spla?a vzeti - tiptronic ali ro?ni? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, cena je bila nekih 12.500, pisalo je pa za gotovino 10.990! :blush:

Se pravi trik je v bremzah, da se takoj prepozna, ker vem da enkrat si ?e govoru da USA model se NE kupuje! :D

A misli? da je zdele kej te robe na voljo iz Italije, tist ko je Jurc razlagal, da so jih davki usekal po betic? Ker to bi znal bit nakup leta potem! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S kolegom sva nameravala danes ali ju3 pogledat enega bakrenga 350Z (je bil resno zainteresiran, ob?asno bi ga pa tudi jaz vozil, mo?no da bi bil celo v moji gara?i parkiran), no oglasa ni ve? na avtonetu! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

to je blo sigurn tko ?ist spotoma, k si meu lih 10 minut odve?nga cajta :D

Men pa tele nizke temperature niso ?ist n? v?e? :angry:

Labi je ?el lan smu?at s streho dol! :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.