@Daskan, ?e malo ?pekuliramo, v prvenstvu je kokr vem na vrsti ?e derbi na Camp Nou-u, pa recimo da zmagajo va?i, in so spet na zgolj dveh to?kah, dve to?ki pa pomeni, da Real lahko ti to?ki pu?ne proti nekemu Levanteju ali ?emu podobnemu pa je izena?eno, tako da zadeva je ?e zelo dooolga!
@Daskan, mogo?e bi bilo za RM ?e ugodno, ?e bi bila prva tekma v Kataloniji (pa bi se recimo pa? kon?ala 2:2), potem pa povratna na Santiagu Bernabeu, pa bi vedeli kako in kaj (koliko golov) je treba rokovat z va?imi!
Pa mislim da sem nekje zasledil, da imajo USA modeli manj?e diske ali kako ?e, nism ?ist zihr! Milje pa itak - beda. Dobr da nima ?e volan na desni, hehe.
Eden je ?e na Avto.net, pa naj bi bil grafit sive barve, ampak ni slike. Kdo ?e danes prodaja avto brez slike, jao.
V planu pa sva sicer mela s tem kolegom, da ?e je cena 10.000, dam jaz zraven npr. tretjino al pa neki tazga in imam pravico se vozit, kadar je on v tujini (kar je 90 % cajta), no skratka zdej je kar je in ostajam na ?rnozmajki.
P.S. - kater se pa menjalnik spla?a vzeti - tiptronic ali ro?ni? :ne vem:
S kolegom sva nameravala danes ali ju3 pogledat enega bakrenga 350Z (je bil resno zainteresiran, ob?asno bi ga pa tudi jaz vozil, mo?no da bi bil celo v moji gara?i parkiran), no oglasa ni ve? na avtonetu!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Daskan, ?e malo ?pekuliramo, v prvenstvu je kokr vem na vrsti ?e derbi na Camp Nou-u, pa recimo da zmagajo va?i, in so spet na zgolj dveh to?kah, dve to?ki pa pomeni, da Real lahko ti to?ki pu?ne proti nekemu Levanteju ali ?emu podobnemu pa je izena?eno, tako da zadeva je ?e zelo dooolga!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani