Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

ugasn ogrevanje pa naj hudi? crkne od mraza :hudicek:

A tako si ti mravlje?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

Ravno gleda RTV Slovenija, in ?e razmi?lja o harakiriju, a jih je

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

ki povzro?ijo izumrtje pingvinov v Kaliforniji, to pa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Cviljenje jermena pa je sammo potrditev da nekaj dela. :D

Jermen najprej zajamra da ne more premakniti take nepremi?nine pol pa mu nekak rata...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

pa tudi Metod Trobec, ki je poleg pekel pala?inke na Motul Olju in ponvi brez DPFja, ki....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uklopko lahko odpre ?evapđinico sa ?ajem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Knjiga je pol zdravja pravijo Dolenjci

post-2637-1292355931_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po dveh mesecih bitke z naravo

post-2637-1292339260_thumb.jpg post-2637-1292339307_thumb.jpg post-2637-1292339491_thumb.jpg post-2637-1292339638_thumb.jpg

Najbolj je pa to ?akal mali japanac, ki je odstopil garazo miatici

post-2637-1292339754_thumb.jpg

P.S. Slike so zelo majhne, a ne Ajvar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Super, se prav bomo mel ?ez 3 generacije ljudi k ?e samostojno hodt naujo znal :D

si gledal Walle-ja? Jaz se tistemu nisem smejal..............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Velik ti pri?akuje? od ene povpre?ne ?enske-voznice, ki ji je verjetno avto pa? samo nujno zlo. :ne vem:

Zimske gume je pa verjetno kupila ?e skupaj z avtom (punto Mk1).....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je pa thermo top E :harhar:

Pri na -12 suzuk kresne s prve in laufa z 2k rpm ?zmeden?

Nima to veze.....shladi se tudi iz 90C na 0 v 15 minutah jebemu, da ne omenim brez Webasta - vsaj 25 minut da se kazalec premakne z minimuma (50C) .....

MX-5 v nedeljo se je segrel v nekaj min...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mene je pa skor pokeglala ena mama s puntotom na bencinski, tankal sem na levem boksu, na desnem pa izbiral vitrexe, mama pi?i notri, in ko je videla da je malo prehitra itak nogo na bremzo na ful, pri -15 vse ledeno po tleh in je samo drajsala in kon?ala v chappi pasji hrani poleg vitrexov....jaz pa pobegnil v trgovino ta prav ?as, ker se je na 50m videlo da to ne bo ?lo

Cel desni pas je prazen, in ?e bi bila toliko pri sebi bi samo bremzo spustila in prepeljala pumpo po?asi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a nisi glih ti pred parimi dnevi napisal da ti je crknil akumulator.?no sej moj tudi je zacel kihati te dni,sem lansko leto zajebal in sem verglal skoraj cel dan,pa sem potem pogruntal da mi je nafta zmrznala..

je pa carsko pri mazdi da ko ti pocasi zmanka elektrike ko stevce zabija..to je pa res kul..

a kdo uporablja kaksne aditive proti zmrzanju nafte?bom kmalu kj potreboval..

Sem tudi napisal da sem ga poleti sam uni?il (tudi s pomo?jo fakin tovarni?kih dnevnih lu?i) ki so sedaj izklopljene

Z novim ?ge ko mina, tudi po tem ko prej 1 uro lavfa webasto (proklet dizel se segreva ko lena svinja...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je seveda hec, ker ce avto ne vzdrzi -15 pol je res za v smeti, ne re?em krepko pod -20,-25....

Seveda pa se najdejo nekateri, ki nikoli ne pogledajo avta in kako teko?ino v avtu pol je pa hudi? pri -5.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nove Jar?e.... - 12, Mazdica kresnila v prvo ?e z original 6 let starim akumulatorjem :bravo:

halo nima? dizla :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

- 16 <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

60 minut na 1h

z malco vred?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tam je z levim prednjim bokom vozila najprej tr?il v zadnji levi bo?ni del forda focusa, nato pa ?e v avtomobil peugeot 206, ki sta ju iz nasprotne smeri pripeljala 55-letni Hrvat in 26-letnica iz okolice Ptuja.

V prometni nesre?i je bila voznica hudo, 33-letni povzro?itelj in trije sopotniki v peugeotu pa la?je po?kodovani.

Meni tle nekaj ni jasno....

1. V?eraj okoli 8.15 je 33-letni Ptuj?an vozil audi A4 iz Zgornje Hajdine proti Ptuju. Izven Spodnje Hajdine, kjer je vozi??e v ravnini in smerni vozi??i lo?uje dobro vidna neprekinjena ?rta, je zapeljal levo

2. najprej tr?il v zadnji levi bo?ni del forda focusa

3. nato pa ?e v avtomobil peugeot 206, ki sta ju iz nasprotne smeri pripeljala 55-letni Hrvat in 26-letnica iz okolice Ptuja.

torej povzro?itel je v Audiju, Focusa je vozil hrvat po zgornjem, 26 letnica pa pezoja a ne?

4. V prometni nesre?i je bila voznica hudo, 33-letni povzro?itelj in trije sopotniki v peugeotu pa la?je po?kodovani

torej je naj... una v pezoju, to so pa spisali ko prvosolci res....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj je delal 55 letni Hrvat s 26 letno Ptuj?akno v avtu? In zakaj mora? vedno poudarjati, da ima? v bistvu Audija? :P

Ker u?ivam v tem, da jih loh j.... brez olimpijskih krogcev na maski :bravo:, pa v bistvu ker vsako stvar ki ima ?paudi not v osnovi (samo zato da ga kdo sploh kupi - ala butelj ko jaz) je audijevec dal 2.000? po kosu, jaz pa se naslajam :)

jures hoce kao bit zajeban zato k ma SEAT-a v platformi AUDI-ja..poznam par takih fanov AUDI-ja..in lahko recem samo joj...to imajo skoz tekmo z BMW-jem..

kaj je delal hrvat s ptujcanko?lahko le sklepamo..monopoli pa zihr nista igrala... :D

Sem vse prej ko fan Audija....no iskreno ?e bi bil cenovni rang v primerjavi z konkurenco (brez 1000x dolpla?il) bi ga kupil, druga?e je pa to mucho precenjena zadeva....avto sam je ?isto v redu, samo nikoli ni vreden 40.000 +...

?paudi mi je pa vsak dan bolj v?e?, je v bistvu le ?koljka od A, podvozje, elektronka, motor je vse zadnje in ?portno ?pansko naravnano (ni od A)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ok, se bom pohvalil, ?eprav me vreme u glavo....

post-2637-1292240393_thumb.jpg

post-2637-1292240406_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

jozagulikoza zamenjal za renoja in sedaj se mu jo?e po ?e?kem kadilaku

(Ajvar jebemu, spet na isto sekundo!!!)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.