?E mo?tvo bomo imeli, pa ni 2x za re?t da ne bo Seat, ki je ?portno usmerjen, in fajn zakrije morebiten neuspeh VWju...sicer pa vsi vemu da TDI raztura WRCC sceno (poleg Daewooja )
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V?eraj je bil na slovenskih TV tako bogat program, da sem celo jaz tole gledal kako uro....in vsa ?ast Godni?u, ?e sem gledal sem gledal zaradi njega....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PA? ne dosegajo ameri?kih standardov - min V8, min 300KM, min 20L/100km.... in najpomembnej?e imajo neko grdo ro?ico v sredini, s kateo je treba delati med vo?njo....
Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv...
v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... ajaaa saj je reno to je normalno
Verjetno ti nagaja ena od obeh turbin
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
te butli francozi v petek - vsi out of office ob 12:00 ker je snezilo, ne da je se prijemalo in to...je za?elo sneziti...
PANIKA!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani