Meni edino kar mi je blo dans vse?, da je g. Kremen?ek ali g. Joker malo skisal svoj bleferski nasme?ek, ki nikakor ne vem kaj mu je tako zabavno. Janez ima bolj realni izraz na faci - glede na to kaj dogaja v na?i domovini!
Jures, tle se pa ne bi strinjal s teboj - namre?, kolikor vem nobenega od poslancev ne bodo priklenili za radiator, tako da fizi?no ima ?e vedno mo?nost vzeti glasovnico in glasovati kontra svojih oz. za tegale maherja o katerem se danes odlo?a. Se pravi ?e ima nekdo res "jajca" gre z lahkoto v akcijo, razen ?e mu npr. Virant ali Radovan - zagrozi svojemu da ga bo s ?ibo po nagi riti na?e?kal, ?e gre glastovat ZA!
Pomembno je, da Slovenija ne koraka na mestu ampak gre navzdol medtem ko na?i dragi politiki afneguncajo . Predvsem pa brez panike, nas bodo ?e amerikanci re?il.
Nekdo je na nekem forumu preimenoval najbolj verjetnega premjeja v Fred Kremen?ek (Flintstone), pa potem ko sem gledal slike, se mi je res zdel nekako v tem stilu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prehlad ne pojenja!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani