Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

CIMEROTICOVE IZJAVE:

1. Boli me koleno in to na nogi.

2. Jaz, Zahovi? in Kari? smo najbolj?i duo!

3. Pozdravljam svoje star?e, predvsem o?eta in mamo!

. Preselil sem se v trisobno garsonjero!

5. V mariborskih termah Habakuk bazen visi, zato sem te?ko plaval proti toku!

6. Velikokrat sem samokriti?en, v?asih tudi do sebe!

7. Igrali smo takti?no zelo dobro, ampak na?a tehnika je bila zani?.

8.Imeli smo te?kega nasprotnika, vendar je bil nasprotnik bolj?i!

9. Tekma je bla dobra, na za?etku smo bol slabo za?eli, pol smo pa mal

popustili!

10. Danes nismo imeli sre?e, ker smo imeli nesre?o.

11. Jaz sem sicer zadel ?ogo v mre?o in dal gol, vendar so jih dali

norve?ki nasprotniki iz Norve?ke na drugi strani ve?.

12. Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo

verbalno! To sem mu tudi povedal!

13. Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, ?e posebej tistim, ki igrajo

zraven mene!

14. Novo leto sem pre?ivel z mamo, v postelji. :danzoman::bravo:

pa tole;

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Zdajle sem bil z dvema mazda?ema, pa sta total zagreta, mislim da poznam tak?nih ?e par, ki bi bili za, ostali pa povejte a ne! :danzoman::bravo:

@Jure - se mi zdi bolj pregledno takole. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Hej mazdilakarji!

Lansko leto smo s ?e parimi foruma?i najeli dvorano v bli?ini kranja (center Vogu), pa bi lahko ?e letos zadevo ponovili - cena ure mislim da je bila 20 ? (ne spomnim se ali je za njih ura 45 ali 60-minutna).

Potem pa smo igrali malo odbojke in pa potem ?e basket. Skupni stro?ek recimo da je bil kak?nih 60 (morda 80?, ?e je bila ?olska ura ra?unana po 20?), pa glede na to da nas je bilo mislim da 12 komadov, se je to zelo fajn razdelilo in je vsakega stalo komaj kak?nih 5 do 6 ?.

Mislim, da se spla?a malo dru?it in "pregonit", kaj pa mislite drugi o tej ideji?

Najbolj ustrezen termin bi bila morda kak?na nedelja popoldne, ko ima na?eloma najve?i ljudi fraj? :bravo:

Skratka, sem zelo zainteresiran da se tak?no ?portno dru?enje izpelje in upam da vas je ?e vsaj kak?nih 10 enako misle?ih! :vesel:

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na Silvota so mi ?ehićky iz garderobe ukradli bundo, kasneje sem bil 2 dni brez nje in posledi?no sem nekoliko prehlajen. :blush:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj to je ravno zanimiovo, moje tele Eskimo S3 na kak?ni bolj drse?i podlagi kar malo testiram. Pogoj je seveda to, da imam veliko prostora, ?e me malo odnese. Zaenkrat presenetljivo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj to je kar standard, zmanj?ati zaposlene, jih priviti in naredijo z manj stro?ki isto. Seveda se delavcu ne pozna ampak nekam gre ta denar.... :whatever:

Simon, delavcem se zna poznat (Fu?inske "toplice" - mehka sobica) ?e bodo dalj ?asa preobremenjeni. Posledi?no se pozna tudi delodajalcu (lastniku), ?e so delavci po bolni?kih. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@JureS, marsikoga sem ?e sli?al trditi, da ?e je guma "pravilno" skladi??ena, kar razumem tudi v smislu da jo kak genialc ni vozjakal pri 35C poleti, pa? pa je bila v kak?nem hladnem in temnem prostoru kadar ni bila vozilu, v tem primeru bi znala zdr?ati v ok stanju dlje kot le 3 ali 4 leta ali koliko se ponavadi smatra za ?ivljensko dobo. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mokster, jaz imam nekih 5 let stare se mi zdi. :blush:

Pred leti sem imel zimske (nove) znamke Debica in sem bil zadovoljen! :jupiii::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Klemen, ampak mislim da je res razlika ali so sava MADE IN SLOVENIA (kar moje so), ali pa so made in turkey ali Poland (ne vem katera od teh dveh dr?av jih proizvaja). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.