od 4 naprej ni razlike v mo?i, gre samo za razmerje obratov (delovno polje), tudi ce das 5 bo ?e enako, le vi?jek o gre? bolj se koncentrira na nizje obrate - za prilagajanju stilu voznje
PA ?e nekaj, sedajle zunaj je mraz in je zrak popolnoma druga?en kot na primer pri 15C (Enako pri velikih vro?inah)
Jaz imam pozimi na?timano na 5 (ker itak drsi povsod)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No od vceraj ko je ?el Exeo na popravilo vrat se furam z MX5, ?ist not spet padu, ko me kli?ejo, v veliko zadovoljstvo sporo?amo da je avto ?e fertik in to s celim novim mehanizmom....jaz pa sad face...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V petek, ali soboto je Texas Ranger padel s helikopterja kakih 20m na tla - in je moral celo na bolni?ko....!!!! To je bila neka napaka v scenariju....
Na?a ma tud swifta, marca bo 3 leta. Di zdej je nardila 23 kkm, pa ni bol narejenga popolnoma ni? drugega kot 1 mesec zamenjani obe sprednji ?arnici(pri 40 kkm) do takrat so ble originalne - tovarni?ko vgrajene.
Poraba cca 6 litrov +- 0,3l.
u pol jo pa na?a ?i?a 17k km v 1,7 leta
?e ti povem po pravici med mojim, njenim ?ihtom, smu?anjem...letos bo te?ka edino ?e prletim ka?no popoldne sam...se sli?va ob prvi priliki...ve? ti nemorm oblubit. :ne vem:
ok, sam da vem kam kisto dat ta?as
Da ?e pojamram - na?a je ?e predolgo na bolni?ki....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani