Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 ?e zdj n? ne vem,..blond pa to NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 Am,..en se pa izmikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 Boj?, pa ti povej a si "sprobal" 6-ko... Jaz lahko samo povem, da ?e da? zadnje zice dol je do konca avta kr precej prostora in se da marsikej izvajat Ti to iz izku?enj al kako? Kaj pa soba za 400?? Vid?,..men ni na pamet padl tole z zici,..no ja,..useen se n? ne prto?ujem NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 U wish Pa no,..zaj.... sm,..ve? kot dve let je ?e od tega NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 hm,...a zdj ?e re?em, da se spomnm, bo? reku da ni tok del?? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 dve let,..hallo,..to je 1/12 mojga ?ivljenja,..valda je dolg nazaj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 pa to je blo ?e dolg nazaj noooooo,... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 Nebi raj vozni?ke? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 19. december, 2008 Sex chat Napisano 19. december, 2008 Ja kako,..iz izku?enj a ne? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 17. december, 2008 Deeyan Napisano 17. december, 2008 Vse naj naj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 15. december, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 15. december, 2008 Svetski recnici Srpsko-engleski re?nik Momci iz kraja - Boys from the end Taman posla - Dark of the job Mesna Zajednica - Meat community Stavili su mu lisice - They put him foxes Opasulji se - Bean yourself Raskupusana Knjiga - Cabbaged book Puno sam se sekirao - I axed myself very much Kama sutra - Big knife tomorrow Ra?unaj na meme - Calculate on me Radio Mileva - Worked Melissa ?ekanje u redu za hljeb - Waiting all right for bread Ko umije njemu dvije - Who washes, him two Ne lezi vra?e - Don't lay devil Hej ?ica, ?ica, ?ica, drma mi se kabanica - Hey, wire, wire, wire, my raincoat is shaking ?ta ima - What has Dva lo?a ubi?e Milo?a - Two bad Michel dead Kom obojci, kom opanci - To whom feet wrappers, to whom serbian peasant shoes Drage volje - Of dear will Ko te ?ljivi - Who plums you Ko te ?i?a - Who cuts your hair Za?to da ne - Why yes not Kako da ne - How yes not Japanski recnik Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira Mislim da mu se dopadas - Chetekara Mislim da mu se jako dopadas - Chetekara Samotako Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu - Begamore Tuchichute On voli sljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya Vreme je da krenem - Odokuchi Lepo sto ste svratili - Idikuchi Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu Trenutno je zauzet - Ribukara On se sali s vama - Ate Zayebawa On ne moze da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi Nasi konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka Prijatno - Malodishi On je jako dobar muz - Agatura Doyaya On se toga plasi - Nemamuda Nju ne interesuju muskarci - Owariba Nechekara Gatara - Chiribuchi Riba On voli gledanje u karte - Ochegata On ne veruje u vradzbine - Nechegata Ocuh - Mamukara Maceha - Mometati Pushikaru Svekrva - Wadidushu Homoseksualac - Kituima Kitupushi Lezbejka - Imapitsu Ocheribu Super mi je s njim - Tura Miduboko On je spavao sa njom - Natako Yenakitu Seks - Kita Upitsu Zelim seks (M) - Nakitu Minayashi Zelim seks (Z) - Udjimi Upitsu Analni seks - Kitakara Teudupe Oralni seks - Aypopu Shimikitu Srpsko-bosanski re?nik: Ananas - Ma?ala ?i?arka Betmen - Hairli ?i?mi? Balerina - Zvrk hanuma Semafor - ?eitan lampa Smrtovnica - Rahmetli poster Groblje - Rahmetluk parking Grejpfrut - Ma?ala limun Super baka - ?eitan nana Policajac - Pendrek efendija Specijalac - Ma?ala pendrek efendija Ekspres Restoran - A?cinica na vrat na nos Picerija - Mind?in Han Ko?arka? - Basket balija Ko?arkasko igrali?te - Basket avlija Peder - ?upak meraklija ?iljalo - Plajvaz sunetlija Tenk - Belaj bager Revolver - Bubanj kubura Humanitarna pomoć - Hair sevap Picajzla - A?ik baja Kinder jaje - A?ik mudo Ki?ni ?ovek - Kijamet insan Veterinar - Hajvan hećim Pokretne stepenice - Samopi?eći basamaci Srpsko-hrvatski re?nik: Bicikl - Međuno?no guralo sa dva napuhala Motorcikl - Dvokota?no međuno?no prdekalo sa dvostrukim guzoodmaralom Bilijar - Zeleno?ohano ?etverono?no ?tapitalo Kravata - Okolovratni dopupnik Kai? - Okolotrbu?ni pantalodr?ac ?ah - Mozgodrkajuće rukoticalo Sintsajzer - Milozvu?no prostodirkalo Ko?ija? - Visokosjedeći konju u guzicu gledajući gospodin Svinja - ?etvorono?no blatobr?kalo Ovca - ?etverono?no runjavo travopojedalo ?obanin - Nadzornik ?etverono?nih runjavih travopojedala Kaubojke - Westernice Usedelica - Mukotrpna kurco?ekalica Telefon - Brzoglas Oluk - Okolokućno vodopi?alo Direktor - Nalogodavni bezosjećajnik Generalni direktor - Sto?erni nalogodavni bezosjećajnik Helikopter - Zrakomlat Srpsko-mađarski re?nik: Ivo Lola Ribar - I?tvan Bećar Pecaro? Pas - Lajo? Policijska stanica - Pendrek varo? P?ela - Beremed Trut - Jebe ne bere med Silovanje - Jebe? ne pita? Srpsko-?panski re?nik: Mini suknja - Domind?os Abortus - Adios embrios Srpsko-kineski re?nik: Veliki penis - Min-d?in-san Srpsko-nema?ki re?nik: Makro - Curbrigen Srpsko-ruski re?nik: Grupni seks - Kolektivna raspaljotka Srpsko-makedonski re?nik: Pu?ka - Pu?kata Mitraljez - Pu?katatatatatatatata ?ok soba - Sobata na kukulele Porodili?te - Sobata na kur?eva rabota Oluk - Okokućnoto popi?kalo Grupni seks - Mamos i tatos s kom?iluk na patos Kola hitne pomoći - Vozilo na tinu ninu Bestrzajni top - Top?e ni da mrdne Peva mom?e na prozoru - Poje bate na pend?erot Abortus - Sabota?ata na kur?eva rabota Bal Vampira - ?urkata na akrepi Jednooki D?ek - Đoko bez oko NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 15. december, 2008 Zemir in Boss Napisano 15. december, 2008 N? od tega :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 15. december, 2008 Zemir in Boss Napisano 15. december, 2008 Ma punce me ne interesirajo,...sej se mi je zdel da internet ni zame NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 15. december, 2008 Zemir in Boss Napisano 15. december, 2008 Internet? Kaj je to? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 15. december, 2008 Sex chat Napisano 15. december, 2008 Ah blablabla,..tko neudobna pa 6ka spet ni :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 15. december, 2008 Zemir in Boss Napisano 15. december, 2008 Sranje,..sm ?ist pozabla, da mam za soboto 2 torte naro?ene NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 14. december, 2008 Lipi pa Segi praznujeta Napisano 14. december, 2008 Vse naj naj X 2 NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 12. december, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 12. december, 2008 Nalepke na avtomobilih: "Ah, Opla si lahko kupi vsak!" "Moj odvetnik je bolj?i od tvojega!" "Follow me, if you can ?" "Upo?tevajte varnostno razdaljo, tako dobro se pa res ?e ne poznava." "Za?etnik!" "Zaviram samo zaradi ?ivali." "Ko bom velik bom Ferrari." Napis na Trabantu:"Pravzaprav sem hotel kupiti Lamborghinija, toda besede nisem znal izgovoriti." "Prehitite me brez skrbi! Odkupil bom va?o plo?evino!" "Kdor zavira, tega je strah!" "?e tako seksa? kot parkira?, ga ne bo? nikoli uspel vtakniti!" "Pozor! Ta??a v prtlja?niku!" "Oporoko imam v predalu na sopotnikovi strani." "Kdor pozno zavira, dalj ?asa hitro vozi." "Kar mirno me prehitite, saj se bova sre?ala pri naslednjem semaforju." "Cesta je moja." "?e to lahko preberete, nimate zadostne varnostne razdalje." "Bolje je golf igrati kot Golf voziti." "Ne zasleduj me, tudi jaz sem se izgubil." Napis na trabantu:"Od 0 - 100 km/h v 15 minutah." "Prav, tvoj avto je hitrej?i ... ampak moj je pla?an. Pa tvoj?" "Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz plo?evine. Va? gasilec." "Vozim preblizu va?ega prednjega dela avta?" "Oprostite, da vozim tako tesno pred vami." "Res imate hitrej?i avto, toda jaz vozim pred vami!" Napis na tovornjaku:"Dame pozor! Moj je dolg 18 metrov!" ?e ena videna ta tedn: Kiss my ass! Verjetno ho?e nov avto, pa rab razlog :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 11. december, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 11. december, 2008 PAHOR je prinesel KRESALKI lep ?opek vrtnic. KRESALKA je navdu?ena nad darilom, v trenutku se sle?e, le?e na posteljo, da noge narazen in re?e: »BORUT, to je pa za ro?e!« On se za?udi: »A, nima? vaze !« NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 9. december, 2008 Sex chat Napisano 9. december, 2008 Neki za beybe,...baje najlep?i mo?ki na svetu,..ne vem ?e je res,...je pa yummy NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 8. december, 2008 Symon ima osebni praznik Napisano 8. december, 2008 Vse naj naj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. december, 2008 Avtor Pohvalite se,... Napisano 5. december, 2008 Nimam,..ma bomo takoj ukrepal NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. december, 2008 Avtor Pohvalite se,... Napisano 5. december, 2008 Valda,..ho?? ?e slikco? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. december, 2008 Avtor Pohvalite se,... Napisano 5. december, 2008 Matr sm dobre medenjake spekla,...yummy NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 5. december, 2008 Jamralnik v2 Napisano 5. december, 2008 Ampak ta teden pa res ni sli?at ?ist n? dobrga Pa usi neki slabe volje, pa krneki no NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
?e zdj n? ne vem,..blond pa to
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani