Jures tole si mel pa tolk prav - spet so v prostem padu; BTC je ?e na 3500$, ripple pa mu zvesto sledi v padanju. (v enem mesecu iz 0,52 na 0,32).
O?itno pa ljudje po?asi spoznavajo da od cryptocurrency bo kmalu ostal le crypt (kripta/grobnica) lahko pa tudi samo Cry in marsikomu gre res ?e na jok.
Po drugi strani pa se spet blizajo tiste vrednosti, ki jih omenjam par postov zgoraj, da gre vse proti tem vrednostim iz katerih se lahko spet nekaj rodi - a ne prej kot v treh-stirih letih. O?itno je napoved da bo ripple padel na 0,05 centov resnicna, a to je eno letni pad, potem pa mogo?e mogo?e obrnjen trend
Saj kriptovaluta ni nic drugega kot borza.
Aja as we speak je ze skoraj pod 0,30
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mislim, da sem ?e napisal, od ?ene stric je miner. GP Minerva dela za vsa gradbena podjetja po balkanu, ko minirajo za trase cest, VEDNO najdeji kosti, ostanke zidov, amfore itd, tega je ogromno. ?E to najdejo minirajo toliko ?asa da je v vidnem polju samo prah. Druga?e adijo ceste.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kera zabava v zraku, oziroma skorajda na tleh....4x Go Around v Nantes-u...Megla da krila nisem videl pa sem sedel pri oknu v 21 vrsti zra?nega busa.....
Peti? pa samo butnil v tla, k sre?i na stezo
Zelo zanimiva raziskava podkrepljena z meritvami ki govori o tem da clovek sploh nima vpliva na segrevanje okolja....ampak pretvorbo IR ja v greenhouse gas (fotosinteza recimo)
Saj si se kdaj peljal proti obali ane? Torej verjetno poznas Vrhniski klanec v smeri proti Logatcu... tam so trije pasovi... in na skrajnem desnem redkokdaj vidis kaksen avto... tudi ce je cesta prazna... samo sleparje...
Ja saj sem pogruntal in prebral....res je ne vem ampak voznike stalno vlece levo
Sej ne dokazuje? njegove krivde, dokazovati mora? svojo nedol?nost in v primerih, ko se ne ve kdo je vozil skozi zeleno lu?, lahko vedno predstavi? kot dokaz /sam se seveda strinja?, da se lahko snema? in si s tem seznanjen), da si ?el sam skozi zeleno. Bistvo je da ne dokazuje? s posnetkom krivde drugega, to naj ugotavljajo drugi.
Tako je dovolj je da policist vidi kaj se je zgodilo in to da v porocilo. To pa je za kakrsnokoli sodisce podlaga.
Danes sem posnel dva za darwinovo......zmaga sigurno rdec clio karavan, ki je rivercal po dovozni cesti v pirnicah proti glavni cesti. Po cca150m se niti malo ni ustavil ampek preko plocnika skorajda poletel v meni nasproti vozeci avto. Sreca da je bilo to na levi strani in mi ga je ta voznik dobesedno prestregel
A si videl zadnjic sliko mojega *Spoiler Alert* citroena? Od prvega spegla do zadnje luci - in to s stranskim speglom. Po vrhu in na koncu se v zadnji blatnik
Isto razumem da zadanes, ampak dapotegnes po celotni dolzini (4m)......
V?eraj izkoristil ?e zadnji dan 4dnevnega dopusta. Ni? kolesa,nic teka, preprosto na off. Dobil kar nekaj spodbudnih besed in pohval za 10t km na bajku ljudi, ki me poznajo in vedo kolk mi to pomeni.
Da pa nisem samo le?al doma,se je vseeno ?lo na kratek sprehod iz sv.urha do Orel na kavo in nazaj. Kdor ne pozna; lepa pot, na Orlah pa itak vedno prijazni.
Potem spucal mtb in staro specialko.
V soboto se bo pa treslo; po parih letih s5 na koncert skupine,ki jo spremljam ?e od samih za?etkov. Meni so top.
S tole sliko grem tudi jaz lahko na koncert (pa ostali s foruma) po sistemu FIFO (?rtna koda je cela)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo canabis je novi bitcoin
https://www.24ur.com/novice/slovenija/manija-po-akcijah-eksplozivna-rast-cen-akcij-podjetij-ki-se-ukvarjajo-s-proizvodnjo-kanabisa.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani