Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Pri Gume Direkt (Delticom Romunija) so pa ?e old fashion...

Znesek racuna v visini EUR 90.70 smo od vas preko Nachnahme prejeli.

Datum dostave:
Blago je bilo poslano 10.12.2018 in bo predvidoma dostavljeno 20.12.2018.

Hvala za va?e naro?ilo.
Pnevmatike ostanejo nasa last, dokler  placilo ne bo urejeno. 
Placilo zapade nemudoma.

Skupno vsota v SIT : 21735

:P 

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Januarska rezervacija za Indijo.

Popolnoma isti let LJU-FRA-DEL-VIE-LJU

Adria ima samo prvi in zadnji del se to z doplacljivo hrano on board....osto indijci na drealinerju ampak cene:

Adria 840?

Lufthansa 773?

Air India 569?

? Ja normalno da denar nesemo drugam.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Jures tole si mel pa tolk prav - spet so v prostem padu; BTC je ?e na 3500$, ripple pa mu zvesto sledi v padanju. (v enem mesecu iz 0,52 na 0,32).

O?itno pa ljudje po?asi spoznavajo da od cryptocurrency bo kmalu ostal le crypt (kripta/grobnica) lahko pa tudi samo Cry in marsikomu gre res ?e na jok.

Po drugi strani pa se spet blizajo tiste vrednosti, ki jih omenjam par postov zgoraj, da gre vse proti tem vrednostim iz katerih se lahko spet nekaj rodi - a ne prej kot v treh-stirih letih. O?itno je napoved da bo ripple padel na 0,05 centov resnicna, a to je eno letni pad, potem pa mogo?e mogo?e obrnjen trend

Saj kriptovaluta ni nic drugega kot borza.

Aja as we speak je ze skoraj pod 0,30

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

Mislim, da sem ?e napisal, od ?ene stric je miner. GP Minerva dela za vsa gradbena podjetja po balkanu, ko minirajo za trase cest, VEDNO najdeji kosti, ostanke zidov, amfore itd, tega je ogromno. ?E to najdejo minirajo toliko ?asa da je v vidnem polju samo prah. Druga?e adijo ceste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gor je bila ena skupina osnovnosolcev, tako da drame ni manjkalo. Za to so slu?alke. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kera zabava v zraku, oziroma skorajda na tleh....4x Go Around v Nantes-u...Megla da krila nisem videl pa sem sedel pri oknu v 21 vrsti zra?nega busa.....

Peti? pa samo butnil v tla, k sre?i na stezo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ce je 31. V soboto, 1. pa v nedeljo pa jes pizzo oba dneva, kako se to steje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zelo zanimiva raziskava podkrepljena z meritvami ki govori o tem da clovek sploh nima vpliva na segrevanje okolja....ampak pretvorbo IR ja v greenhouse gas (fotosinteza recimo)

https://www.bloomberg.com/graphics/2015-whats-warming-the-world/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja saj, ampak tu nima nobenega smisla iz 50-60-90 je 2 metra

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?martno, od droga do table je manjk kot 2m

post-2637-0-64172200-1543687126_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadnja predikcija pravi Ripple 0,06 usd cez eno leto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Saj si se kdaj peljal proti obali ane? Torej verjetno poznas Vrhniski klanec v smeri proti Logatcu... tam so trije pasovi... in na skrajnem desnem redkokdaj vidis kaksen avto... tudi ce je cesta prazna... :) samo sleparje...

Ja saj sem pogruntal in prebral....res je ne vem ampak voznike stalno vlece levo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ampak lahko bi zakljucil pompozno

Neznani voznik BMW-ja in neznano tovorno vozilo sta odpeljala neznano kam naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej ne dokazuje? njegove krivde, dokazovati mora? svojo nedol?nost in v primerih, ko se ne ve kdo je vozil skozi zeleno lu?, lahko vedno predstavi? kot dokaz /sam se seveda strinja?, da se lahko snema? in si s tem seznanjen), da si ?el sam skozi zeleno. Bistvo je da ne dokazuje? s posnetkom krivde drugega, to naj ugotavljajo drugi.

Tako je dovolj je da policist vidi kaj se je zgodilo in to da v porocilo. To pa je za kakrsnokoli sodisce podlaga.

Danes sem posnel dva za darwinovo......zmaga sigurno rdec clio karavan, ki je rivercal po dovozni cesti v pirnicah proti glavni cesti. Po cca150m se niti malo ni ustavil ampek preko plocnika skorajda poletel v meni nasproti vozeci avto. Sreca da je bilo to na levi strani in mi ga je ta voznik dobesedno prestregel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A si videl zadnjic sliko mojega *Spoiler Alert* citroena? Od prvega spegla do zadnje luci - in to s stranskim speglom. Po vrhu in na koncu se v zadnji blatnik

Isto razumem da zadanes, ampak dapotegnes po celotni dolzini (4m)......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj izkoristil ?e zadnji dan 4dnevnega dopusta. Ni? kolesa,nic teka, preprosto na off. Dobil kar nekaj spodbudnih besed in pohval za 10t km na bajku ljudi, ki me poznajo in vedo kolk mi to pomeni.

Da pa nisem samo le?al doma,se je vseeno ?lo na kratek sprehod iz sv.urha do Orel na kavo in nazaj. Kdor ne pozna; lepa pot, na Orlah pa itak vedno prijazni.

Potem spucal mtb in staro specialko.

V soboto se bo pa treslo; po parih letih s5 na koncert skupine,ki jo spremljam ?e od samih za?etkov. Meni so top.

S tole sliko grem tudi jaz lahko na koncert (pa ostali s foruma) po sistemu FIFO (?rtna koda je cela)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Fantje in dekleta...

Nas sosed je nabavil psa, pa je zena alergicna na dlake in ne more ostati pri njem.

Ce koga zanima...

Stara je 32 let, simpaticna in dela pa na Telekomu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Moja napaka motoE je testiral b Jerezu istocasno ne v Valenciji

MotoE 1:50

Moto2 1:46

Sedaj bo pa v Jerezu se motogp ta teden, to bo pa primerljivo

Pole letos v Jerezu Crutchlow 1:37 za primerjavo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Hmmmm 20s pocasnejsi krog v MotoE vs MotoGP v Valenciji....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.