Predvidevam, da ?e nima? nbenga? To je ena banda falotska, jaz mam 2 hiperaktivca 2+5 let....re?e prvi, on je bil, drugi ne nisem bil, a sem jaz tebe za?pecu ko si lulu mim ?koljke, pa se ta prvi ?e re?i ko hijena (pozablja pa da je tamal ?e spregovoru) :)
Nope sam ?e res nobenega, no tamala je bila edinka in manj kot 3 leta. Ima pa sestra tako nekako: 7,6,3, par mesecev, tako da ko so na kupu...je enako kot pravi? ti , ko imamo pa kak?nega na po?itnicah je pa mir. Pa? med sabo se pa skos bockajo,?pecajo,nagajajo, v glavnem cel cirkus
Selitu smo mel ta vikend, sta pa u Centru Kamnka, tko da samo ene 4km od mene (tamalo kr pogre?am, tavelko niti ne, hehe)
hehe tamalo pogre?at, tavelko pa ne To je to, ker otroc so kakr?ni so, sploh majhni, ?e ne znajo lagat, delajo tako kot ?utijo in ni? ne igrajo in so to kar so (vsaj tako si sam to razlagam)....pr moji biv?i ko sva kon?ala, me je veliko bolj prizadelo da s tamalo ve? ne bom imel stikov, skor 3leta je bila stara ko sva kon?ala (pa ni bil moj otrok) kot pa to da bi tavelko pogre?al. ?udn al pa ne
Na LJ obvoznici verjetno re?il kamionđiji tovornjak s tovorom...mater se mu je dimilo zadaj, smrdelo po za?gani gumi, folk pa mimo vozil kot da ni ni?...no pri njegovi kabini sem mu potrobil in nekako nakazal da zadaj nekaj ni ok...in je ?ez par 100m ustavil....je bil pa svak par minut za mano in je povedal da je ?e ratal zastoj in da se je nekaj zelooo kadilo ampak kamioni ni niti videl...samo kot ka?e je ?ofer to sam pogasil potem
Fantje pazite, ker na dolo?enim zneskom je carina...nisem se spu??al koliko ampak mislim da nekje med 20-30eur+.....je pa veliko ?unga lunga stvari tukaj , pa ?aka se kar nekaj ?asa da dobi?, tako da ne bo kdo kaj v zadnjem trenutnu naro?al
Danes ko je bila ?e no?, se pripeljem do kri?i??a in pred mano in hkrati ob njem, dve slavni znamki avtomobilov z lightshowom, oba rde?a...no ja, kaj mislite, na levi Renault Clio, je bil na pasu za levo, medlo mu je blinkal zadnji DESNI ?migavec in izmeni?no z obema ?top lampama , alfi pred mano pa je blinkal zadnji desni ?migavec hrkrati s stop lampami in navadnimi zadnjimi lu?mi, seveda vse medlo , res naklju?je da se dva tak?na na kupu najdeta , je bil pa feeling kot bi gledal dve novoletni jelki
Labi, sam sem mnenja, da je bolj?e biti sre?no samski kokr pa z neko ?iv?nostjo (nesre?en) v dvoje, sicer se je pa to ?e dalj cajta kuhal!
Mi je pa u preteklih mescih blazno manjkal osebne svobode, zato je u Pohvalite se, jamrat nimam za kej!
S temle se pa popolnoma strinam, je velik korak, zna bit te?ko ampak bolje za tebe, mamico in otroka. Za otroka pa le poskrbi da mu ne bo ni? manjkalo. Dr? se.
Mah...vse gre dol...danes sem ?e zvedel da so na SKB imeli sestanek o reorganizaciji...to vemo kaj pomeni (prvo mehka z upokojitvami), oddelek oz. sektor preko 100 ljudi. Aja pri nas malo druga?e razmi?ljajo, imamo nekaj novih ?tudentov...ker delavec je predrag za opravljanje dolo?ene vrste dela...no glede tega jim dam prav, ?eprav tukaj se ?e bolj vidi kako je v kapitalizmu....no ja lastniki ho?ejo dolo?ene spremembe in dali so smernice, da nas potem dokapitalizirajo...no in enden od uprave je lepo povedal, mi smo njihova investicija, in od te investicije pri?akujejo dobi?ek...no sej so ga pobirali par let, zdej ga bodo pa vrnili v obliki dokapitalizacije, ?e bi dobi?ek ostal tukaj bi se vse lepo iz?lo...takle mamo, ker smo ene navadne su?enjske ovce...
Odpustijo 40% oddelka, ker je "recesija", zato imam 100% ve? dela za isti denar, da se mi dejansko vrti v glavi in se tresem ob 16.00 ker z denarjem se ni za ?pilat, job pa ?e kar ni garantiran....je***ti kapitalizem u 3pm.
Nokia 6310i je bil pa eden tako pohvaljenih in za?elenih telfonov da ?e zdej ne morem verjeti. Takrat sem ?e na Vegi delal in s temi telefoni je bil tak?en biznis da joj...smo na koncu ?e mutili na vseh koncih, seveda legalno, ampak ker si bil zraven se je marsikaj dalo porihtati....druga?e imam pa eno tole Nokio v slu?bi, kot nova, jo uporabljam samo za naro?anje zemlji?ko knji?njih prdlogov preko Monete.
sedaj ko gledam kak?no podporo ima android sistem v prmerjavi z pla?ljivim applom... hmm... priklopim na wifi in vle?em FREE appse dol koker ho?em... :mi pijemoo:
Med bolj?imi ZASTONJ appi so EVG antivirusni, winamp, real player, adobe reader, flash player,... bomba od telefona...
...fora je da v bistvu 3/4 teh stvari niti ne rabi? kaj preve? Ima pa tudi apple kar nekaj free aplikacij, sploh slovenskih, druga?e ga pa JB-ka?, Cydio nalo?i? in ima? vse free, samo pa? res mora? malo paziti kaj daje? gor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na zadnjih sopotnikovih vratih cca. 7-8cm ?rta potegnjena s klju?em spet fou?arija....jaoooo, bo treba kasko uveljavit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani