Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

A kdo ve zakaj se re?e, da je ka?a pi?la nekoga, ?e pa v bistvu ugrizne? :ne vem:

Napa?na predstava o ?ivali predvsem pa nepoznanje in pa verjetje na govorice------''ve? da je mojga soseda ka?a pi?la'' itd :) enako govorijo za pajke!

Pa? veliko ljudi ni imelo ka?e ali pajka v rokah ker je to itak golazen

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

hehe latni terarij.........halo v gajbi bi ga te?ko mel :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

no bom pa ?e jaz predstavil mojEga LOJZA in JO?ETA :)

Objavljena slika Objavljena slika

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

lej lublan?ana se ?e pogaja za pod ?efico...................ups aja pod?efa-sory grega :hudicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni ?ans :glare:

se strinjam s tabo ......ima? prav-----------------------morajo ga pridt iskat ker sam do odpada nebi pripeljal :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja ko je enkrat avto toliko star, da ni ni? vreden in te servis pride toliko ga je res bolje odpeljati na odpad. :)

:bravo::bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

nevem ce bi vam bilo ok in ce bi ga podpiral ko bi ga vidl uzivo..spredej je vsaj se 2x hujsi..

pa saj sm povedal neglede na izgled ?e vedno je unikat to pa ?teje mar ne??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

jaz pa popiram take in druga?ne predelave.

da se lahko pohvali da je njegov avto unikaten/(pa naj bo grd al pa lep)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

danes sem se peljal do slovenskih konjic in vam povem da folk ne zna vozit,vsi so vozili po prehitevalnem pasu,kamionarji so se veselo prehiteval med sabo in sem se kr nekej krat peljal za kamijoni par km,uglavnem znoru sem...slovenska avtocesta ni vec zame...en kup blendanja in vsega drugega... :angry2: ,od zdej naprej me bo moja vozila okoli js pa bom spal...

pametno razmi?lja?!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

zadovoljen z razpletom :bravo: samo ?e megana al pa cliota rs morm kupit :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

sam sem enakega mnenja le da naj bo kateri koli samo ?panski Fonza ne :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem v grazu kupil v MediaMarktu Magnat aktiven woofer z bas reflexom za 99?.

To je nedvomno moj najbolj?i nakup EVAH!!!

http://www.magnat.de/index.php?id=3376

to je velikost malo ve?je ?katle za ?evlje

Ka to dela mala ?katla 30x20x20 ?zmeden??zmeden??zmeden? - Ustavil sem se in dal iz 2/3 na 1/3 - neverjetno globok, mo?en in ?ist bas, svaka ?act res, nisem pri?akoval od te rubrikove kocke tak efekt!

:aaaaa::aaaaa:

P.S. ?e na?a re?e tako naglas pa tud Colonie ne more? poslu?at....pol je res hudo :)

poznamo take vibracije aktivc ga res seka :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa je ?la C-jka :(sramezljiv

to je pa ja dobro zate ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja ja, tudi z RSom se mi to ne dogaja. V?asih opazim, da se kdo ne oddaljujeo kot je v navadi, ampak na?eloma jpa kr gre. :harhar: Uni pa najbr? mislijo, da Cliota 1.4 do blokade teram. :hudicek:

hehe ga ni ?ez tak ob?utek :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

MARKO GRE DRUGO LETO Z NAMI V MONZO!

hehe pa ko?aro nj pele zraven :) bomo gledali iz kampa

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e liter alkota po galvi ?ez, pa bo ?vi?gal na polno...hehe. Najbolj me skrbi ker prjatu pri?akuje prvega otroka vsak ?as...to veste kaj pomeni...jest pa na antibiotikih...tko da bo res wiuwiu :glare:

Ninja ?e ne primejo pejt ?e enkrat k doktorci pa re? naj jih zamenja, lahk da si ?e navajena tega Sumameda,hehe.

hehe ?e si v skrbeh zaradi prijateljevega otroka .........kako bo ?ele potem ko bo? ?akal na svojega :harhar:

Ninja ti pa se preve? potaplja? !!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Je bilo kar zanimivo, sicer zanimiva prehitevanja sta oprizorila le Simonceli in Lorenzo, Rossi in Stoner se pa Lorenzu nista kaj posebi upirala. Je bil Lorenzu o?itno spet prehiter za ostale. Malo ve? cem od Rossija pri?akoval, da se ne bo tako hitro s stopni?kami zadovoljil!

?akamo na sredo, ko za?nejo fantje nove motorje testirat, kako se bojo zna?li??

od doktorja vsi preve? pri?akujete/mo ker pa? je legenda in je tako po defoltu da mora bit vedno na vrhu.

ampak temu ni tako prihajajo novi ?elni zmage dirka?i in tudi njemu bo po?asi odklenkalo............ni pa nikakor za v kanto ?e

vsa ?ast,seveda pa je sam lorenzop okazal dobro vo?no. Nasledna sezona bo verjetno nadvse zanimia!

Itak pa bojo imeli prednost vozniki ki ostajajo tam kjer so!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pohvaliti Marka (Marko mx-3) pri katerem sva v?eraj celo popoldne pedenala mojo emisko :rispekt:

kaj pa ima? ti ?e za pedenat -sj je kot iz vitrine?? :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko
Napisano

Vse najbol?e samemu sebi :) Veliko denarja za nakup MPS in ?e malo denarja da ne bom brez :)

hvala za lepe ?elje,iz va?ih ust v bo?ja u?esa

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz bom pohvalil na?ega forumovca Toma? (Ap?iha), ki je preko radia Hit polep?al dan svoji ?eni Irmi (BlueRay)... in ja seveda zdaj vemo, da sta tik pred rokom :bravo:

Tudi sam se podpi?em pod izjavo!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bon Jovi 2011
Napisano

jaz itak...

jures bon jovi je za punce, ampak predvidevam da peljes zeno tko da ti je oprosceno :P

?lovk bon jovi je za lovit punce :)

Am ?e se domenim potem morda celo skupaj potujemo na koncert ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Madmax
Napisano
:rozico:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.