danes sem se peljal do slovenskih konjic in vam povem da folk ne zna vozit,vsi so vozili po prehitevalnem pasu,kamionarji so se veselo prehiteval med sabo in sem se kr nekej krat peljal za kamijoni par km,uglavnem znoru sem...slovenska avtocesta ni vec zame...en kup blendanja in vsega drugega... ,od zdej naprej me bo moja vozila okoli js pa bom spal...
pametno razmi?lja?!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ka to dela mala ?katla 30x20x20 - Ustavil sem se in dal iz 2/3 na 1/3 - neverjetno globok, mo?en in ?ist bas, svaka ?act res, nisem pri?akoval od te rubrikove kocke tak efekt!
P.S. ?e na?a re?e tako naglas pa tud Colonie ne more? poslu?at....pol je res hudo
poznamo take vibracije aktivc ga res seka
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Ja ja, tudi z RSom se mi to ne dogaja. V?asih opazim, da se kdo ne oddaljujeo kot je v navadi, ampak na?eloma jpa kr gre. Uni pa najbr? mislijo, da Cliota 1.4 do blokade teram.
hehe ga ni ?ez tak ob?utek
?e liter alkota po galvi ?ez, pa bo ?vi?gal na polno...hehe. Najbolj me skrbi ker prjatu pri?akuje prvega otroka vsak ?as...to veste kaj pomeni...jest pa na antibiotikih...tko da bo res wiuwiu
Ninja ?e ne primejo pejt ?e enkrat k doktorci pa re? naj jih zamenja, lahk da si ?e navajena tega Sumameda,hehe.
hehe ?e si v skrbeh zaradi prijateljevega otroka .........kako bo ?ele potem ko bo? ?akal na svojega
Ninja ti pa se preve? potaplja? !!!
Je bilo kar zanimivo, sicer zanimiva prehitevanja sta oprizorila le Simonceli in Lorenzo, Rossi in Stoner se pa Lorenzu nista kaj posebi upirala. Je bil Lorenzu o?itno spet prehiter za ostale. Malo ve? cem od Rossija pri?akoval, da se ne bo tako hitro s stopni?kami zadovoljil!
?akamo na sredo, ko za?nejo fantje nove motorje testirat, kako se bojo zna?li??
od doktorja vsi preve? pri?akujete/mo ker pa? je legenda in je tako po defoltu da mora bit vedno na vrhu.
ampak temu ni tako prihajajo novi ?elni zmage dirka?i in tudi njemu bo po?asi odklenkalo............ni pa nikakor za v kanto ?e
vsa ?ast,seveda pa je sam lorenzop okazal dobro vo?no. Nasledna sezona bo verjetno nadvse zanimia!
Itak pa bojo imeli prednost vozniki ki ostajajo tam kjer so!!
Jaz bom pohvalil na?ega forumovca Toma? (Ap?iha), ki je preko radia Hit polep?al dan svoji ?eni Irmi (BlueRay)... in ja seveda zdaj vemo, da sta tik pred rokom
Tudi sam se podpi?em pod izjavo!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Napa?na predstava o ?ivali predvsem pa nepoznanje in pa verjetje na govorice------''ve? da je mojga soseda ka?a pi?la'' itd enako govorijo za pajke!
Pa? veliko ljudi ni imelo ka?e ali pajka v rokah ker je to itak golazen
Povezava za deljenje
Deli na druge strani