Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

hehe Lojzek moj!!!

Ve? kaj se po?ne s takimi cucki ki se zaganjajo v na?e motorje???

Vse tisto s ?imer ga ti futra? oz si ga futral mu iztrgamo ven ,potem se gre malo preluftat tam okoli 290km/h

potem pa ga kot fa?iran meso prodamo kitajcem ali italjanom!!!

No nekateri cicki pa majo to sre?o da jih enostavno no? uzame!!!

Ohohohoho, a ti si tud motorist? A ti se tud pelje? z motorjem v planine, pol pa gor v planinah svoj motor puca?, glanca? in ga slikari? noter v za?gan auspuh? Moram priznat, zanimivo planinarjenje in podo?ivljanje planin.

Drga? pa uni motoristi, ki jih je moj Reksi nagnal, niso bli tako koraj?ni kot si ti. Hitri so bili res tako kot ti, zato se je pa eden ?e v prvem ovinku ulegel in pokril s svojim motorjem. Predvidevam da je tista raztrgana hla?nica njegova.

PS: A si ti ?e glasoval?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Psu bi mogu od ?istega za?etka kupovat najbolj?o hrano, ki je najbolj primerna zanj in mu najbolj odgovarja. Ne pa, da je to nagrada za razcefrano hla?nico. Pazi se, da ne bo naslednja hla?nica tvoja.

Pa vseeno. Po?ohej ga ?e zame :D

Jaz imam druga?no strategijo pasje prehrane.

Dokler je pes mlad, ga fotram z fi?olom, ?ebulo, ?esnom, sirotko (teko?ina, ki ostane pri predelavi sira) govejimi vampi in svinjskimi ?revami. Tako dobi pes ob?utek za "oster" vonj, ki je podoben kot pre?vicani motoristi. In ko pes zavoha vonj zanemarjenih motoristov, ki ga spominja na omenjeno hrano, potem postane napadalen in se zapodi za temi nepridipravi.

No zdaj je moj pes ?e vzgojen, zato ga ne rabim ve? fotrat s tem sranjem, saj je njegov voh ?e izostren in dodelan.

Hvala, ga bom po?ohal ?e zate.

PS: No zdaj bodo pa ?e vsi tukaj?nji motoristi na anketi obkljukali DA. Jaz se bom po?rl zarad tega!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe... "motor hater" je rekel "howgh" :bravo:

A nisi na alterju tolk sprovociral motoristov, da so te celo iskali doma okoli tvoje zidanice? Se spomnim, da so celo izbrskali neke tvoje slike... Pol so pa vsi drugi "tagrdi", ko ti nekdo stopi na ?ulj ... :ne vem:

So pri?li ja, tile ti?i na motorjih. Vsi pre?vicani ter zanetani v ledrastih in po?e?kanih cunjah so pri?li. So s svojimi motorji neke ?pure pisali po mojem dvori??u, pa vse so popljuvali in poscali okol moje zidance. Pa pozadnjem kolesu so se vozili in razne pizdarije zganjali. Sem pol mojega psa Reksita spustu za njimi. ?e zdaj imam eno odtrgano in razcefrano ledrasto hla?nico enega be?ajo?ega ter prestra?enega motorista, ki jo je moj pes Reksi za trofejo prnesu nazaj. Zdaj ta hla?nica visi obe?ena na koli?ku na konc vinograda v spomin in opomin vsem motoristom, ki bi si ?e drznili prit z motorjem po mojem dvori??u ?e?kat, pljuvat in scat.

Dobro lekcijo jim je dal ta moj Reksi. Od takrat naprej mojemu psu kupujem samo najbolj?o pasjo hrano in najbolj?e pasje brikete. Fejst pes je ta moj Reksi in laja na vse motoriste, ki se pripeljejo mimo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

Hehe, Lojz, mal si pre?itej zdej kdo koga ?ali?! :harhar::P

Dr?i Jo?a. Saj si ?e sli?al za tisto; klin se s klinom zbija.

Do ponedeljka mam ?e ?as, da kak?no zakurim, pol bo pa spet vse po starem. Pti?ki bodo peli, ro?ice cvetele, poto?ek ?uborel itd...uglavnem pol se bodo spet za?ele tukaj gor pisat pocukrane debate kot neko?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V nedeljo sem cel dopoldan ?olal in betoniral atrij v Kranju, druzina je sla v LJ k babici, ob 16:00 ko sem zalil beton, pa sem ugotovil da sem se frej in sem sel na kofe na Krvavec!

Objavljena slika

Pohvale za novo zelooo ?iroko cesto do Ambro?a pod Krvavcem, samo skale, ki so vrezane za ?iritev nujno potrebujejo mrezo!! Ker ze letijo dol veliki kosi....

A na Krvavcu nisi najdu lep?ega motiva za slikanje?

Gre? v hribe in tam gleda? ter slika? svoj smrde?i motor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaoooo... smilis se pa ze sam sebi tako, da si pomoje ze ves sluzast :blush::harhar: ...

Ce ti kaj ni prav in ne znas razumeti, da ne mislimo vsi enako kot ti, potem se ze enkrat spokaj in daj mir... ne pa da vsak delavnik od pol sedmih zjutraj do pol treh popoldan utrujas z enimi in istimi zadevami... :( :ne vem:

Jest, obrnil si zgodbo. A je to specialnost tega foruma?

VI ste tisti, ki se ne morete sprijazniti, da jaz mislim druga?e od vas. Jaz zastopim, da nekdo misli druga?e, VI pa ne. In zato me ne marate tukaj. Torej zgodba je obratna kot misli?.

In zato sem do?ivel razne gero?nje ki so se glasile nekako takole; ?e? utihni ali pa ti bom nekaj naredu (to je prvi naredu YavarYe X6V6. Potem je ?e nekaj ?asa nazaj jures predlagal glasovanje o moji lekvidaciji, da ne re?em kako se je potrudil in brskal po mojih zasebnih podatkih z namenom da je izvedel za nekoga, ki ga pozna in kateri me lahko potem likvidira iz interneta. Da ne omenim kako so se teme vse po vrst, v katerih sem jaz pisal svoje mnenje, zaklepale. No potem je Kaaalman, al kdo ?e, to spet odklenil, ker je videl da ga je usral. Ampak vse to je bilo ?uganje, ?e? utihni, ali pa te bomo uti?ali. Tako ali druga?e. Pa da ne omenjam toleriranje ?aljivk, ki mi jih je trosil Symon. On me je skoz zmerjal z debilom, kretenom itd...pa ni dobil nobenega opomina razen potem malo "bo?anja" s strani moderatorja, ker sem jaz insistiral in kazal na te ?aljivke. Torej Jest, zgodba je popolnoma druga?na kot jo zdaj tukaj nekateri prikazujejo in ho?ejo prikazat v svojo obrambo. Zgodba je obratna.

In zakaj sem ?e na forumu? Da pa? preberem ?e nekaj tukaj?njih zadnjih kretenizmov zagovednih in zadrgnjenih uporabnikov. Saj ne bom ve? dolgo tukaj gor. N? bat. Tud nimam ?elje, bit v dru?bi takih zdolgo?asenih brezveznikov, ki ne znajo druzga govort, kot kako zgleda havba avta in kako zgleda pod havbo takrat ko avto najbolj leti ob najmanj?i porabi goriva. Sem pa? samo na tem forumu prijavlljen in nobenmu drugmu. Sem ?e ugledal nov forum. Vse polno je forumov. Ta forum je bil moja napaka, priznam, da sem se zmotu. Nisem si mislil, da bom tukaj sre?al na kupu tolko enih divjakov in zagovednih zadrgnjencev brez smisla za humor in ob?utka za druga?e misle?e. Tle se pa? ne sme pojaviti nih?e, ki ne mara vinjet, ne sme se opojavit nih?e, ki ho?e vozit po omejitvah in predpisih, ne sme se pojavit nih?e ki opozarja na to kr?enje predpisov in omejitev in ne sme se pojavit nih?e, ki hodi v cerkev. Tukaj je svet zase s svojimi pravili. Tukaj je, kot je ?e nekdo napisal, sekta istomisle?ih, kateri ?astijo svoj avto in katerim je avto bog in sveto tele. Tukaj je mesto samo tistim, ki so izgubili kompas z realnim in resni?nim svetom.

Zato sm tudi dal mojo prisotniost na glasovanje. Da bom videl ?e sem se ?e enkrat zmotil. Pa vidim da se tokrat nisem.

In zakaj vi berete mene, ?e me ne morete brat? A nimate tipke ignore? Vsi gobcate kako me ne morete poslu?at, pa kar naprej klikate na debate kjer jaz pi?em. To samo dokazuje da se tudi vi sami sebi zdite dolgo?asni in brezvezni, zato pa? klikate tam kjer se kaj dogaja.

Jest, to ni replika samo nate, ampak na vse doti?ne. Da ne bo pomote. Sem pa? nate kliknu. Na nekoga moram.

@Boss spet narobe kapira?. Jaz nisem popljuval svojega vina. Moje vino je vrhunsko. To vedo tudi vsi na Alter forumu. Tam sem pisal o nagradah, ki sem jih dobil za svoje vino. Torej moje vino je kvalitetno in odli?no. Letos sem kasiraral same zlate medalje.

Jaz sem samo opozoril, da bi znali imet vi probleme, ker niste navajeni pit tak?no kvalitetno vino. Ne more? ti ?elodec, ki je navajen na mleko in frutek, potem kar na enkrat navadit na vino. Kot bi dojen?ku, ki je do zdaj jedel samo mamino mleko, ?okolino, puding, spasirano juho itd... potem v skledo narezal ?peh in prekajene svinjske klobase, s zeljem in mastnimi ocvirki, pol za name?ek pa ?e olupil v trdo kukana jajca s ?ebulo in fi?olom. Vidi?, to ne gre. Dojen?ek bi dobil prebavne motnje in se ulil v plenice. Prav tako bi se v gate (upam da ?e vsi noste gate in ne ve? plenice) ulili in posrali tudi vi. Kvalitetna in mo?na hrana ter pija?a ni za vas, ker ste navajeni jest in pit pomije, kupljene v raznih cenenih marketih in McDonald's-ih . Kaj lahko bi se zgodilo da bi kdo od vas zaradi ?okiranih ?rev, potem staknu celo slinavko ali parkljevko. Niokol ne ve?. Torej Boss, ni za reskirat in ni ga za srat. Vi sabo na dirko kar odneste kak?no prekmursko naftno buzovno in se s tistim nacejajte. Pa tud meni bi blo izpod ?asti, da bi tak?no dobro in kavalitetno vino, pili tak?ni brezvezniki kot ste vi. To bi bla ?alitev za na?o hi?o. Moje vino se mora pit spo?tljivo in tisti, ki se na to spoznajo. Ne morejo ga pit neki zahojeni cestni divjaki.

Nekaj moram dat pa tud na svoj ugled.

Tolk od prilke, da boste lahko spet cel dan penasti od togote. Vas ?as se bli?a. Vesel sem z vami in za vas.

?av?ibav?i.

PS: Uf, a veste da jaz sploh ?e nisem glasoval? Sem ?ist pozabu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na?eloma sem rekel, da vas bom ignoriral ampak take kozlarije kot me?ete pa res niso za nikamor. Nobenega izmed nas ne poznate osebno potem pa vseeno kar nekaj sklepate. C, c, c. :harhar:

Ti nima? nobene na?elnosti.

Jaz vas poznam po tem kar napi?ete. ?e pa tukaj la?ete, je pa to va? problem. Vas sem razkrinkal po na?elu; kadar ma?ku stopi? na rep, zacvili. In doti?ni ste zacvilili ter se vsi po vrst prfo?kal. Kar koli ?ge?kljivega in problemati?nega sem omenu, ste se vsi, ki ste se videli kot potencialni vzrok teh problemov, prfo?kal. Sicer ne bi nastopali tako kategori?no in pokvarjeno.

A si ti mogo?e hotu povedat, da ti ne dobi? gri?e po kozarcu vina? A je v tej trditvi problem spet?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz jaz imam eno pro?njo: a bi ti na?i Mazda?ki ekipci doniral en kanistr?ek cvi?ka za na pot proti Monzi na dirko F1?

Sej obljubim, da bomo tako po?as vozil kot ga bomo po?as pili in da bomo sigurno najbolj varni udele?enci med gledalci. Tud nazaj grede bomo vozili po predpisih to ti obljubim tako, da se bo? lahko na tej relaciji Ljubljana-Milano v nedeljo 13.9.2009 vozil brez skrbi ker bomo Mazda?ki divjaki vozili lepo po?asi tako kot smo obljubili.

Ni problema. Rade volje vam odstopim pletenko rujne kapljice. Problem je edino ta, ker vi niste navajeni pit vina. Va? prebavni sistem in na sploh va? metabolizem ni navajen na alkohol, saj pijete samo mleko in frutek, zato bi prav lahko pri?lo do hude reakcije in motenj v va?i prebavi. Po mojem bi ti ?e po prvem kozar?ku staknu zlatenico, Symon bi dobil krvavo gri?o,YavarYe X6V6 pa bi fasal mo?no drisko. Sicer ga YavarYe X6V6, kot tudi ti in Symon res ?e mo?no serjete iz navade, ampak to bi blo pa preve?.

Moj cvi?ek se druga?e izdaja samo na recept. Dobi? ga v vseh malo bolj zalo?enih lekarnah. Pred uporabo natan?no preberite navodilo!

O tveganjih in ne?elenih u?inkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Drga? pa res ne bi ?kodlo da bi vi ki ste na tem forumu nonstop, kdaj poizkusili kak?no dobro vino. Potem ne bi bli vsi tako zacuknjeni, zadrgnjeni ter tako hudi?evo zagovedni. In mogo?e bi kdo od vas po kozarcu vina celo dobil kan?ek smisla za humor. Preve? o?itno vam primanjkuje sprostitve in sexa. Ker zdaj ste res tukaj gor skoraj vsi (razen dveh treh) taki brezvezniki, da glava pe?e. Ni ?udno da ste tukaj po ve?ini ?e vsi ledik pobje in punce. Le kdo bo vzel tak?en dolgcajt?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

gospod Lojz, zakaj vi delate toliki cirkus?

?e vam ta forum ni v?e?, enostavno ga zapustite. ali je potrebno da odpirate tole temo in anketo?

moram priznati da nisem preve? bral va?o temo o CPP-ju (kako se ?e imenuje - ?e prav razumem, forum ?elite (ali ne ?elite?) zapustiti zaradi te teme), tako da ne morem soditi ali se res jezite z razlogom, ampak vseeno: stvar je preprosta. ?e vam forum ni v?e?, enostavno ne pi?ite ve? tukaj.

pravite: "demokracija je to in ne tisto..." ali je sploh pomembno kaj je demokracija: ali imate mo?nost napisati svoje mnenje? ali je je kdo obrisal nekaj kar ste napisali? ?e je potem je tukaj diktatura. ?e ne, potem ne morete nikakor napisati da tukaj vlada diktatura.

enostavno, pi?ite in branite svoje mnenje in ne pri?akujte da drugi takoj re?ejo: ja, ja, ma? prav.

p.s. jaz sem kliknil na: NE ;)

To?no to kolega. Tukaj se ne sme povedat svojega mnenja. Oziroma ga lahko, ?e je skladen z ve?ino. Sicer pa ne. Kdor slu?ajno pove nekaj ?ez tisto, kar pa?e ve?ini, takoj sko?ijo skupaj in za?nejo grozit. Za?nejo ?alit, potem pa ?e kak?no v svojo obrambo pove? nazaj, znajo pa vse ?aljivke na?tet, samo svojih ne.

Tak?en pokvarjen in nagrav?en slinast diktat kot vlada tukaj, ga ne sre?a? nikjer.

In brez skrbi da bom jaz od tukaj ?el. Neglede na izid glasovanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da ne bi slu?ajno, bo? v ponedeljek pr?el na forum pa bo prazen, ker bo Lojz vse divjake poslal v Banovce in bo lahko sam car na forumu. In Slovenski Mazda forum bo preimenoval v Slovenski Me?ka?ki forum varnih pijancev. :(

Evo Boss in zaradi takih izjav bi bil jaz rad tvoj prjatu ?e dovol??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To?no tako.

Ni na tem forumu samo en G.Lojz in Yavarye, ampak je ve? uporabnikov, ?e se jih bo ve? odlo?ilo in to predlagalo, bomo to pa? nardil, druga? pa ne. Tako kot va? ban, js sam vas ne bom(zakaj bi vas), ?e pa se za to odlo?i ve? juzerjev potem pa ja, temu se re?e demokracija in ne diktatura po va?e.

A bej? no? A demokracija je to? Jaz sem pa mislu, da je demokracija to, da lahko vsak pove kar ho?e. tukaj kot ka?e imate neko bolj?evisti?no demokracijo, kjer se druga?e misle?e, potem skupinsko in ve?insko pospravi.

Hehe, kak?na razlaga demokracije. Zdej s pa spet zinu eno globoko misel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

G.Lojz to pa se ne zgodi zaradi vas. :ne vem:

Dej ti ta stavk preved. Ne vem kaj si hotu s tem povedat.

A jer to odgovor na tole moje vpra?anje?

"""Zakaj se na takih forumih ne odpre podforum "pljuvalnik" kjer bi se lahko popljuvalo vse tiste, ki zagovarjajo kr?enje predpisov in ki se skozi debate izka?ejo potencialni povzro?itelji nesre?. Zmeraj se na takih forimih dovoli pljuvat po policajih, raznih ?lendrih, cestarjih itd...ne pusti pa se pljuvat po tuistih, ki delajo sranje in ?talo po cesti. A ni zanimivo to?"""

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vinjeto vam kupim ?e sedaj sam mir dajte,glede na to da kupujete lexusa in mazdo cx-7 in nimate niti za vinjeto, dvomim da sploh imate avto in sploh rabite vinjeto, tako al pa tako si ne upate prit pokazat(mo?an za tipkovnico pa to), kr nekje je pa nebom pu??al oseben prevzem al pa n?, to je menda vsem jasno, tudi nalepim vam jo, lahko tud na ple?o pa bo prenosljiva med avti.

Pa ?e link do nissan foruma.

No vidi? 'YavarYe X6V6' ta odstavek je nekak?en vzorec, kako ti in ostali komunicirate s tistimi, ki se z vami ne strinjajo. Podobno je potekalo v debati o vinjetah. Ko pa dobi? kontra ?ogico za?ne? pa grozit. In pol mi o?ita?, da se ne upam pojavit na va?em sre?anju tam zadaj za Gamo. Res ne vem kaj si lahko povemo na tak na?in.

Obljubim. Enkrat bom pri?el, ampak verjem, da takrat ne bom tako lepore?il, kot moram lepore?it tukaj, da slu?ajno ne prebudim v tebi zlobnega duha, ki zaenkrat ?e spi. ampak ko se zbudi ima ta duh pristojnost in mo?nost uporabiti silo.

In ko se bomo videli se jih boste na?rli, saj na nevtralnem polju bomo vsi enaki in bomo vsi enako mo?ni.

Tukaj se pa? vidi kdo je ?ef v tej hi?i in kdo lahko dela kar ho?e.

PS: Tale nissan forum pa nekam po?asi dela. Ga bom enkrat pre?ekiral. Hvala za link!

Drga? pa, a ve? kaj pogre?am v vseh avtomobilskih forumih? Podforum, kjer bi se lahko debatiralo o spo?tovanju predpisov, o spo?tovanju hitrostnih omejitev itd... Zakaj nikjer v takih forumih ni za?eljeno prikazovat in opozarjat na nesre?e, ki se dogajajo zaradi neupo?tevanja predpisov in omejitev? Vsi bi debatirali o tunanju, bildanju, krancanju avta, dirkanju, o tem kater avto gre najhitreje, kater avto je najbolj?i, najlep?i itd...noben pa se no?e pogovarjat o posledicah tega po?etja ki so v veliko primerih, ?al hude.

Zakaj se na takih forumih ne odpre podforum "pljuvalnik" kjer bi se lahko popljuvalo vse tiste, ki zagovarjajo kr?enje predpisov in ki se skozi debate izka?ejo potencialni povzro?itelji nesre?. Zmeraj se na takih forimih dovoli pljuvat po policajih, raznih ?lendrih, cestarjih itd...ne pusti pa se pljuvat po tuistih, ki delajo sranje in ?talo po cesti. A ni zanimivo to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz a te niso na alter banal? Ko si se prosil, da te odbanajo za poslovilca?

Na alter-ju me je moderator "uradno" banal za tri, al pet dni. Ne vem to?no. Potem so se nekaj zgovarjali. Tak ban naj bi se sam odbanal, ko pote?e ta ?as. U bistvu pa mi je moderator stisnu permanentni ban, ker so imeli, kao, neke tehni?ne te?ave in niso vedli za to tehni?no napako. Tak ban pa se ne odbana sam, ampak ga mora odbanat moderator...... Uglavnem spet "uradna" razlaga je bila, da je ?lo za tehni?no te?avo. Skratka izgovarjali so se, moderator pa ni imel niti tolko jajc, da bi objasnil, zakaj me je banal, ?eprav so uporabniki zahtevali naj napi?e, kje je tisti razlog, da se je moderator snecer odlo?u tako kot se je. ?eprav je blo vsem jasno, da je moderator snecer ban stisnu zato, ker sem jaz reku, da hodim k ma?i in ker sem se na ta na?in tudi branil.. Skratka nestrpen je bil do cerkve in do vernikov enako, kot je to ?utiti tudi tukaj. To dejstvo je men sila zanimivo. Naj dodam ?e, da moderator snecer, ki me je banal, sploh ni bil moderator v konkretnem forumu, kjer se je debata odvijala. On je kar uletu in za?el delati "red" tam kjer sploh ni imel pristojnosti.

Dopu??am tudi to mo?nost, da je moderatopr res po pomoti stisnu napa?en gumbek, ampak Lojz je ?e v naprej povedal, ko se ga bo enkrat banalo, pa magari samo za eno uro, bo Lojz od?el iz foruma za zmeraj. ?e od vsega za?etka sem vedu in tudi tukaj vem, da se mene ne bo banalo zaradi, ?aljivk ali kr?enja pravil na forumu. (Dokaz so ?aljivke, ki so najprej padale name) Jaz vem da se lojza bana samo zato, ker se z ne?em ne strinja ali ima svoje stali??e trdno, ki pa je mogo?e v nasprotju z moderatorjem ali pa moderatorjevim priliznjencem. In kadar se men ne pusti povedat svojega mnenja, nimam na takem forumu kaj iskat.

Opa?am da je na ve?ini forumov tudi ?e sedaj, v tem stoletju in v tej dobi, (neverjetno ampak ?al resni?no) prisoten, bolj?evisti?no komunisti?ni duh, ki ?e dandanes, na tak ali druga?en na?in pospravlja in diskvalificira svoje debatne ali pa politi?ne nasprotnike. To je resnica, vse drugo je farsa in la?i. In proti temu se ne da ni? naredit, ker mora prete? ?e precej vode, da bo komunizem pozabljen in zatrt.

Uhh, spet sem se raztipkal. Mah saj ni va?no, vi glasujte, aktivirajte vse svoje "alter nicke" in pospravte svoje nasprotnike, da boste imeli mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nimam nobenga za neumnega, samo od kje vam ideja o diktaturi, mene ni blo 16 dni na forum, sploh nisem imel nobenega kontakta z nobenim, pa si malo preberte kdo je pol diktiral kaj naj se dogaja-pi?e, tako da lepo prosim ?e zaklju?ite z diktaturo, oziroma razmi?ljanje o tem. Pa? nas je ve? ne podobno ampak enako misle?ih in potem je tako izgledalo. ?e pa imate mene za ?loveka ki diktira tukaj na forumu mi lahko verjamete da bi letel ?e po par urah in ne dnevih,ampak ker je demokracija bom-o ukrepali ?ele po koncu glasovanja, da nebo kakih pripomb, kakorkoli ?e bo se bo anketa kon?ala, vam bom jaz dal ?e kak dan-dva da se lahko poslovite od svojih prijateljev, ok ?

Sedaj pa lepo prosim, ?e mi lahko odgovorite na vsaj pol zastavljenih vpra?anj, ki sem jih jaz vam zastavil po va?ih temah, lepo prosim in hvala.

Kre?em pa raje js kako fri?no mlado nenasitno. :ouje:

YavarYe X6V6 Jaz bom od?el brez tvojega bana. Enostavno se tukaj ne bom ve? pojavil. tako da ti bo delo pri?parano. Enako sem naredu tudi na Alter si in Mobisuxu. Jaz sam sem se tako odlo?u in nikoli ve? tam pojavil.

In zakaj ?e, bi ti mene od tukaj pospravu ?e po parih urah?

In na kak?na vpra?anja bi ti rad odgovore? Jaz sem tebi odgovoril ?a na vsa vpra?anja. Ti in ostali pa na moja vpra?anja sploh ne odgovarjate.

V svoj pravinik tega foruma lahko komot zapi?e? osnovno pravilo ki tukaj gor velja. In to je; Kdor se z nami ne strinja je tukaj neza?eljen. To si ti pokazal ?e v debati kjer smo se prvi? "usekal" in to je debata o vinjetah. Tam si ti pokazal vso svojo demokracijo in svojo "strpnost" do druga?e misle?ih.

Torej, ?e nisem za vinjete sem neza?eljen. In ?e nisem za prekora?itev hitrosti sem prav tako neza?eljen. Itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e nekoga lahko poeenotimo z njimi in sicer vas G.Lojz, ker ste mo?an samo za tipkovnico, oni pa na cesti.

Link bomo zrihtal, tekom dneva.

Mislim da se tukaj to ne bo zgodilo, lahko se moim.

Od kje vem ta ideja ?

YavarYe X6V6 tako je tudi prav in tako bi moralo bit. A niso forumi temu namen? Da se debatira? Forum je nekaj podobnega kot parlament. Tudi v parlamentu se debatira in tudi v parlamentu se kre?ejo mnenja. In mnenja se MORAJO kresat! Ker, ?e se v politiki ne kre?ejo mnenja v parlamentu, se kre?e pa na frontah, kjer ljudje potem umirajo. V na?erm primeru, se bo pa ?e naprej kresalo pa na cesti, ker vi in vam podobni ne verjamete temu kar jaz govorim. Boste ?e na sebi izkusili, ?e meni ne verjamete. Brez skrbi.

Verjem YavarYe X6V6 da tud jaz ne bom prosu vas, ?e lahko tukaj ostanem.

A o diktaturi me spra?uje?? YavarYe X6V6 tolk za neumnega me pa spet ne rabi? imet.

PS:YavarYe X6V6 lahko si siguren tudi v to, da vas bo pri?el enkrat Lojz v ?ivo pogledat zadaj za Gamo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz praznuje
Napisano

vse najbol?e, pa po pameti pol iz zidance domov :cheers::cheers:

Hvala, hvala.... najbolj zagreti bomo v zidanci prespali.

N? bat. Saj veste, Lojz nikoli ne vozi, ?e ga prej kaj srkne. Itak bom pa zmatran od nategovanja.......................................................frajtonarce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tukaj na tem forumu imam tudi nekaj hona?ev, ki so bili ali pa so postali honda?i, tako da so va?e pote verjetno prebrali in potem blokirali va? IP, tako da krivit in iskat tistega z jajci, ki je samo na mazda forumu, nima smisla.

Ste probali na nissan forumu ? ?zmeden?

Aaa taka je pol ta stvar?

Torej so honda?i navadni pezdetje, ki so koraj?ni in mo?ni samo, kadar so z avtom na cesti?

Na Nissan forumu tud ?e nisem bil. A mi da? link?

Pravzaprav sem bil jaz do zdaj samo na dveh forumih, oziroma treh. Pred va?im forumom sem bil na Alter si, ki je itak "renoviran" Mobisux, ki zdaj totalno propada. lahko se pohvalim, da sem bil od precej uporabnikov in celo nekaterih moderatorjev napro?en, naj se vrnem na omenjene forume, saj tam postaja totalno brezveze, sux je pa itak v zadnjih vzdihljajih. Dolo?eni ljudje se zavedajo, da forum deluje in je ?iv tam kjer se ljudi pusti, da povedo svoje. Potreben je sve? veter. Pa ni va?no od kje ta veter piha. Kjer se uveljavlja diktatura, tak forum propade ali pa postane brezvezen, ker si ljudje itak nimajo ve? kaj povedat. Potem se gredo pa samo ?e kak?ne igrice, pa brezvezne sme?ke popajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ah dej no dej!

mal pretirava? si morda ?e mal preve? spil da take klanfa????

Ej, majke mi! Prse?em!

Pi?e mi;

Iz tega foruma si bil izlo?en.

Za dodatne informacije se, prosim, pove?i z Administratorjem ali z upraviteljem foruma.

In NIKOLI nisem bil ?e na Honda forumu, kaj ?ele da bi kaj pisal ali debatiral tam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kako pa to ve? lojz kaj si tud ?e na teh vseh forumih bil al kako?? :ne vem:

Ne, nikol ?e nisem bil na honda forumu. Kliknu sem na link, ki mi ga je dal Symon, pa se mi takoj izpi?e, da sem bil iz njihovega foruma izklju?en. Prse?em, ?e nikol prej nisem bil na honda forumu. Le kaj bi iskal tam?To mi smrdi na to, da je nekdo od tukaj zanesu moj IP na tisti forum. Ni lepo od tistega, ki je to naredu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz praznuje
Napisano

O hvala jures! Si me presenetu.

V kozarce pa bomo malo pogledali ?ele za vikend v moji zidanci. Nekaj najbolj?e kapljice je ?e na zalogi. Bom pa danes in ?ez teden malo povadil na frajtonarco, da vidim, ?e bodo moji prsti za praznovanje dost gib?ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz praznuje
Napisano

Ker vem, da mi noben ne bo tukaj ?estital, si bom pa sam.

Torej vse najbolj?e Lojz! ?e na mnoga leta! Veliko zdravja varne vo?nje po CPP in da se mi piton ?e dolgo nebi za?el krivit. Veliko ljubezni do lepih in pametnih deklet si ?elim, ter v bodo?nosti ?e veliko orgazmov.

Lojz, na zdravje! :ouje::vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Lojz - baje so Honda?i sekta, tako da vpra?anje ?e bi jih uspel v pravo vero preobrazit! :P

Oooo verjamem, da so Honda?i posebni kanoni. Tako kot BMW-ja?i. Slednji pa itak naredijo najve? sranja na cesti. Ve?jih bedakov od BMW-ja?ev ni na cest. Pol si pa ?e sledijo Audija?i, Honda?i, Volkswagnovci itd...Ampak avti iz gestapo koncerna vodijo. To je dejstvo. In kdor je pameten jih ne posnema ampak prezira. Nekateri, kot vidimo, jih imajo za vzgled ter tekmujejo z njimi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.