Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Sex forum ?zmeden?

Zadnje ?ase so sami "?okovi" tle gor :ouje:

No pa da vas vidim koliko se ih upa?!

Najbolj nenavadno mesto na katerem ste po?eli tisto stvar je?

B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Med(m)ex, ?eprov nima? ve? mazde, se glede rib fuuul strinjam s tabo, ker tam nekje v npr. prekmurju bi jaz krepko podvomu o sve?ini morskih sade?eve, no vsekakor bolj kot npr. v Piranu! <_<

Kaj bi ?ele bilo ?e bi ?e mel mazdo?! :whatever:

A kdo kej pozna picerijo Tunel pri tunelu pod ljubljanskim gradom, sem bil ?e dolgo ?asa nazaj tam in me zanima kako je kaj zdej?

Nazadnje ko sem bil tam je bilo nekako takole:

-hrana (od 1 do 10) 6

-postre?ba 4

-cene 5

Uglaunem smo ?e jedli bolj?e pa tudi slab?e!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

..jah ne vem, vedno je plac ?e za kak?no :) ni nobene tolk velke da bi ga celega zasedla :hohoho: ...tako da zaenkrat ?e raje vlagam v avto kot pa v ?enske :bravo::hohoho:

Mah, oboje ti je bolj tako tako nalo?ba <_< ...........lukna brez dna!

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave na vidiku
Napisano

odkar je nissan pri bajti, je v bajti hudi?...di?i po odselitvi...joj,kaj mi je blo tega treba!

pa kaj ti to zaj***, al je to res?

Ker ?e je res pa :( , ti ?elim da se zadeve ?impraj zrihtajo.........pa ?e se ?e toliko okrog fijaka? pa ?e njo kdaj s sabo vzami (zavoljo ljubega miru).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

no ja sej pod tem izrazom (ki je mogo?e malo slab?alen) nisem mislil samo deklet ki imajo doma 100 ha gozda, pa 100 ha njiv in 100 glav ?ivine ampak tudi dekleta z de?ele........tako kot je yavar reku take so ZAKON :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Upam da nebo izpadlo kot da imam kej proti ljubljan?ankam, ampak jaz dobrih izku?enj z njimi enostavno nimam, to je pomojem edina ?enska populacija z katerim imam jaz negativen score pri kako bi temu rekel "flirtanju", "osvajanju" in to ful negativen <_< , tako kot je grega rekel enostavno jih 90% gleda grdo in oddaja nenormalno neg. energije, tako da bljah :(

?isto druga zgodba pa so naprimer kme?ke deklice (pa pod to ne mislim kme?kih bunk od 100kg) z teh na?ih okoli?kih krajov, ?udovite punce z ?udovitimi karakterji, pa ?e kej finga ti zna skuhat..........eno tako imam hvalabogu tudi sam, in povem vam "kmetice" so zakon! :P

Zgornji post je avtorjevo osebno mnenje, in upam da nebo kak?ni burnh odzivov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Sej bom pisal Miklav?u (Bo?tiju), pa pol ne boste dobil nobenih daril, mogo?e samo kak?no leskovo ?ibo al vam bodo pa parklni gume dol po?ravfal, pol pa se boste navadl REDA! :vesel:

Rde?i vrag party brejkr....... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Premau obratov v prostem teku?! :huh:

Meni se zdi ?isto o.k. ?e so obrati tam na 500-600 v prostem teku, bi se bl zamislu ?e bi bli na 1000-1500.

mah, nissan ko nissan.....nima? kej z njim po?et ko tankat......kr mal dolg?as :hohoho:

ajde grem jst pod odeje ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ma jst di dal ?umija pa al(f)onzota zadno dirko pelat tako da bi bila sama dva, dal bi jima 10 krogov pa da se vidi kdo je bolj?i/hitrej?i.

In pol ko bi ?umi spet zmagal pa bi spet bil raznorazni izgovori, pa vse drugo bi blo krivo kot Alfonzo sam <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.