Med(m)ex, ?eprov nima? ve? mazde, se glede rib fuuul strinjam s tabo, ker tam nekje v npr. prekmurju bi jaz krepko podvomu o sve?ini morskih sade?eve, no vsekakor bolj kot npr. v Piranu!
Kaj bi ?ele bilo ?e bi ?e mel mazdo?!
A kdo kej pozna picerijo Tunel pri tunelu pod ljubljanskim gradom, sem bil ?e dolgo ?asa nazaj tam in me zanima kako je kaj zdej?
no ja sej pod tem izrazom (ki je mogo?e malo slab?alen) nisem mislil samo deklet ki imajo doma 100 ha gozda, pa 100 ha njiv in 100 glav ?ivine ampak tudi dekleta z de?ele........tako kot je yavar reku take so ZAKON
Upam da nebo izpadlo kot da imam kej proti ljubljan?ankam, ampak jaz dobrih izku?enj z njimi enostavno nimam, to je pomojem edina ?enska populacija z katerim imam jaz negativen score pri kako bi temu rekel "flirtanju", "osvajanju" in to ful negativen , tako kot je grega rekel enostavno jih 90% gleda grdo in oddaja nenormalno neg. energije, tako da bljah
?isto druga zgodba pa so naprimer kme?ke deklice (pa pod to ne mislim kme?kih bunk od 100kg) z teh na?ih okoli?kih krajov, ?udovite punce z ?udovitimi karakterji, pa ?e kej finga ti zna skuhat..........eno tako imam hvalabogu tudi sam, in povem vam "kmetice" so zakon!
Zgornji post je avtorjevo osebno mnenje, in upam da nebo kak?ni burnh odzivov
Sej bom pisal Miklav?u (Bo?tiju), pa pol ne boste dobil nobenih daril, mogo?e samo kak?no leskovo ?ibo al vam bodo pa parklni gume dol po?ravfal, pol pa se boste navadl REDA!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo da se je k?n opogumu
Aja, kino dvor!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani