Okoli 7.30 zjutraj so koprski policisti dobili obvestilo, da se je na cesti od Dutovelj proti Komnu srnjak zaletel v vozilo in pristal na sedežu. Ugotovljeno je
Pravkar sem zvedel, da je tole na sliki srnjak. Sveto sem bil prepričan, da je jelen...
Me pa to spominja na dogodek izpred let, ko sem stal na pašniku, na katerem so se pasle moje koze. Pa pride mimo ženska z otrokom in me vpraša:
- "Oprostite, si lahko malo ogledamo? Veste, otrok še nikoli ni videl krave v živo..."
Sem samo odgovoril, da lahko ampak naj se ne dotika ograje, ker je električni pastir pa da koga ne strese. In sem šel...
Možakar odnese prazne pločevinke v smetnjak, ko pride mimo poštar in prav:
- "Ste mel pa lepo fešto, škoda, da nisem bil zraven."
- "Boljše zate, da te ni bilo…"
- "Zakaj?"
- "Smo se igral igrico “kdo sem jaz”. Moški smo se slekli do golega, pokrili z rjuho in jo dvignili samo toliko, da se je videl naš junak. Ženske so pa nato ugibale, kdo je..."
- "Ja in…?"
- "... tvoje ime je padlo osemkrat..."
V bolnišnici izbruhne požar. Priletijo gasilci od blizu in daleč in obilno zalijejo z vodo ter požar uspešno pogasijo. Po požaru stopita pred novinarje poveljnik gasilcev in direktor bolnice. Poveljnik gasilcev začne razlagati:
- "Na območju požara se je znašlo sedem oseb. Dvema ni bilo pomoči, pet pa smo jih rešili."
Takrat pa direktor bolnice pade v nezavest. Ko pride k sebi, s tresočim glasom vpraša:
- "Kako ste jih pet rešili? Pa saj ste gasili Patologijo..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo novinarji pa so pojave...
Srnjak trčil v kombi in zbežal v ranah, voznik brez poškodb - Robin
Pravkar sem zvedel, da je tole na sliki srnjak. Sveto sem bil prepričan, da je jelen...
Me pa to spominja na dogodek izpred let, ko sem stal na pašniku, na katerem so se pasle moje koze. Pa pride mimo ženska z otrokom in me vpraša:
- "Oprostite, si lahko malo ogledamo? Veste, otrok še nikoli ni videl krave v živo..."
Sem samo odgovoril, da lahko ampak naj se ne dotika ograje, ker je električni pastir pa da koga ne strese. In sem šel...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani