Skoči na vsebino
Kava
Napisano
pred 6 minutami je Nejc1986 napisal:

Ko sodelavki skuhaš kavo za začetek nocne in ji rečeš da sem jaz račka, ona pa krava... In je nos do tal 😂

IMG20211123182021_00.jpg

😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 20 minutami je pob napisal:

A pol scenarij iz Japonske pri nas ni mogoč? Glede na to, da gre vse v franže in nič ne pomaga, stavim sedaj na karto, da se virus sam izumre. 

Screenshot_20211123-170211_Chrome.thumb.jpg.f7ece1201b2553d04de152d6ffb55bee.jpg

Ko bojo pravi ljudje dovolj zaslužili. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 50 minutami je Bini napisal:

Sproti brišem ali kar direkt na forum slikam kot bom zdajle in je ni več na telefonu😉

Meni je dobra zato jo pijem, ker onih z avtomata imam že sloraj poln k...c.

Imam rad kavo na varianto z mlekom, belo kavo late makiato... 😊

16376566231843139561577245367876.jpg

👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Ha, ha. Vidim, da, sem idol tukaj nekaterim. 😊

Pa, daj umiri se že enkrat  ti in tvoj pajdaš. Ni več smešno. Zdaj ste že "dosadni". In otročji. Vi sploh ne veste, kaj pomeni žaljenje. Kot je napisal že Nejc, ste vsi v neki vati pa samo stokate. 

Oprosti, no. 

Samo TI ne žališ. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Jereb? Pa ostala anti cepilna kompanija, ki se ne pojavlja več in so se  užaljeni "od-cepili" iz foruma? Kar nekaj jih je brez bontona. 

Samo...nihče ni nič komentiral zadnjih nekaj postov... 

Poznam več cepljenih, ki se imajo za nedotakljive, kot pa agresivnih necepljenih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Bini napisal:

Necepljeni,netestirani in okuženi 100% katastrofa !

Cepljeni,netestirani in okuženi 5x manjša katastrofa !

Eni se zajebavate eni se pa skoraj vsak dan srečujemo z virusom....☹️ 

Ps; poglejte si odajo GLOBUS na TV SLO pa si ustvarite upam novo mnenje 😉

Necepljeni in netestirani ne morejo nikamor. Ne na prireditve, ne v šoping centre, ne tankat. Ti ljudje se ne družijo z nikomer. 

Okoli harajo VEČINOMA cepljeni, AMPAK NE VSI, ki so potem povsod brez mask. Bil včeraj v šoping centru, gredo mimo varnostnikov z masko, potem pa maska pod brado... 

Govorim za trošenje virusa in obnašanje. 

Še enkrat povdarjam, da SEM cepljen, vendar se razkužujem, nosim masko in ohranjam varnostno razdaljo. 

Večinoma cepljenih se tega NE drži. 

pred 6 urami je Janez007 napisal:

Ja, drži če so okuženi in v sebi nosijo virus. Večja verjetnost kužnosti pa v povprečju predstavljajo necepljeni. Tako sam razumem.

Smo se člani družine (vsi cepljeni) letos jeseni že večkrat doma samotestirali, ravno iz tega razloga.

Če niso okuženi pa ne. 

Imajo cepljeni drugačen nos, da ne morejo kužit? Večinoma cepljeni NE nosijo maske, necepljeni pa. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Bini, kot sem napisal, anticepilci so agresivni. Ne moreš se pogovarjati normalno z njimi. 😊

Kdo je TU agresiven? 

Ja, Alex, če imaš jajca, odgovori in argumentiraj. 

Definiraj agresivnost tu gor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Evo, vse jasno. 😄

"Spletno stran slovenskizdravniki.si je oktobra lani registrirala vzgojiteljica Alenka Mišič, pod objavami na spletni strani, ki so podpisane, pa najdemo imena približno ducata zdravnikov s področij splošne medicine, travmatologije, ginekologije, anesteziologije, stomatologije, psihiatrije. Med njimi ni virologov, infektologov, imunologov ali epidemiologov."

Domujejo pa tukaj. 😄

M.FACEBOOK.COM

Tudi ti si fejsbuk doktor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.