Nisde,da ne bo? kdaj ko bo? malo opit,gledal proti ?rpalki,pa tam mene vido kako tankam svojo Mazduro,pa me ki zamenjal za kake nezemljane! Ker res ne bi rad bil takoj na You tube!
Mah ko bom tebe vidu, pa tud ?e bom ?e tok nabliskan da bom res mislu da si nezemljan, te bom useen povabu na eno DOBRO PIVO :mi pijemoo:
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Spet eno ultra hitro letalo in folk ?e misle da je NLP! V nezemljane bom vrjeu k ga bom vidu v Mazdi RX-8 ko bo tankal na benzi in mu bom dau letak od foruma, prej ne
POZOR!
Evo mene za kompom, visim tle k en zombi. Jebem to ku***vo luno. Dol sm padu ob pol 9, zbudu se ob pol 3, se premetavu eno uro, popizdu in pri?u na forum
Sam ?koda k nobenga ni gor
POZOR!
Jah kurc pa 1000 ?lanov, od tega je 250 botov, 650 kurcev k so se sam tko za brezveze prjavl, 80 ?lanov pride vsak let en post napisat, 20 ns je pa clo k imamo radi ta forum in clo kj napi?emo
POZOR!
Sam ?koda ker mamo doma sam dva programa in sicer izneka?en POP TV in pa oku?eno slovenijo 2. Slika je naravnost obupna. No ja, usaj zvok je kolkr tok ql.
POZOR!
Res je bla. Sm porajtu da sploh ni ve? nobene dobre nanizanke oz. oddaje po TV-ju. Kje so cajti Urklovih, nore hi?e, predvsem pa men najja?e oddaje Married with children, oz. svetovni Bundijevi
Ubistvu je na?a familija dokaj podobna Bundijevim. Hm, zakaj men pol moja familija ni sme?na Bundijevi so mi pa bli???
POZOR!
Sem se pa ob tem ?lanku ?e spomnu na oddajo "Super babica" al kako je ?e biu naslov. Sam je bla huda oddaja, bakica tok stara da ?e ?rvi ?vi?gajo za njo, ampak ona raztura do amena
Najbol?a mi je bla na ATV-ju k se je kr po dveh pelala
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam da misl? skutr k nism neki prista? te?kih motorjev
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani