Aja, še to češnjo na tortici sem pozabil omenit. Tiste črtkane črte, ki ločujejo kolesarski pas so prefarbane z barvo, ki naredi grobo in debelo plast, da veselo trese kot bi se peljal po makedamu. In ker je to v večini na mestu, kjer smo prej z desnim parom koles normalno zavzeli sredino ceste zdaj ali vozimo za pol metra bolj proti robu ceste oziroma neznalci se praktično rinejo v sredino in se skoraj trkajo z ogledali podobnih nasprotivozečih. In vse to, da ne voziš po tisti črtkani črti. Ko bi vsaj možganski trusti to prefarbali z normalno barvo. Ja sej vem, to je čist preveč za pričakovat od takih buttheadov.
Sej ponekod po LJ je z normalno barvo, pa folk še vseeno kar po sredi vozi, ker misli, da je tisto nonstop kolesarka
Želje so eno,ampak evo če bi moral staviti za danes prve 3: Sai, Ver, Ham. Leclerc in Perez OUT
A lahko ne jinxaš zadeve
Me zanima a bo štart za intermediate? Potem teoretično sploh ne rabiš menjat. Če se proga posuši jih tok skuriš, da ratajo slicks. K Hamilton 2020 v Turčiji Sam to je že znanstvena fantastika
Jaz govorim o eksluzivnih parih superg, ki jih ne moreš it fizično kupit v trgovino. Ubistvu moraš s strani proizvajalca biti izžreban, da jih lahko sploh kupiš online. In več ali manj so vse 100€+ in razprodane v sekundah po celem svetu. Povpraševanje pa je za določene modele zelo veliko, kar jim seveda takoj dvigne ceno, samo dobit jih moraš.
Vglavnem, nazaj sem iz 9-dnevnega roadtripa po predelih bivše YU in Jadranske magistrale(predvsem ČG) in je bilo top. Šibenik, Kotor, Lovčen, Cetinje, Glava Zete, Monastir Ostrov, Žabljak, Plužine, Most Đurđeviča Tara, Mostar, Brela, Knin, Starigrad.
o moj bog 🥴 Tole moraš obvezno prej opozoriti, da je potrebna previdnost ob ogledu.
Mene je pa danes presenetila, najprej nekao razjezila, neka izjava, a na koncu se mi je zdelo vse skup tako smešno in groteskno.
Model na nekem mediju prostodušno izjavi, da moramo paziti, da se ne bomo preveč razvadli zdaj ko maske niso več obvezne. Kakšen način razmišljanja iz strahu je pa to. A ljudje smo narejeni zato, da nosimo maske, ker drugače ne preživimo al so nekateri mogoče že pozabili, da pred dobrima dvema letoma smo take maske poznali le iz zdravstvenih ustanov pa še to več ali manj pri operacijah in zobarjih. Zdej pa bomo morali paziti, da se ne razvadimo, ker smo jih sneli. Fak, res folk je zblojen v 3PM.
Mene so dons 3x opozoril, da niso več obvezne Navada je železna srajca ali kako že...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani