Pocky to si pa lepo napisal, vsak si lahko prebere po svoje. Zanimivo je to kako imajo nekateri odpor do neke blagovne znamke, ?eprav, po navadi, nimajo izku?enj z njo. Zana?ajo se pa? na govorice. Moje izku?nje z C****ni so tako tako, bom v vremenarskem jeziku povedal, prete?no dobre...
Za to ceno pa se ta C tudi z mano ne bo dru?il
saj bi se vse nekak slo sam potem cena rezervnih delov je pa res katastrofalna!!!
Ma n? ni mo?na, pravim da v primeru nesre?e vsakemu ki nima zajeten kos pleha pred se slabo pi?e.....in ponavadi majhni avtki tipa; mazda 121, twingo, matiz, yaris, getz itd....za moje pojme dejansko niso za drugo kot za do trgovine in nazaj in ?e to v naselju kjer naj bi bile hitrosti malo manj?e (pa ?e tam je lahko 50 km/h v tak?ni ?katlci preve?).
?e pa se misli? vozit malo dlje, po mo?nosti vsak dan (tako kot jaz) pa ti dejansko kar kar je pod 4m sploh ne more predstavljati avta(varnost, udobje....).
Mx-5 je druga?e super "fun car" u?itek v vo?nji je 100% ve?ji kot pri kateri koli limuzini, bognedaj da se pa malo bolj zaleti?
To je samo moje skromno mnenje, tako da peace!
ql ql ql vse to cist stekam po eni strani in se strinjam s tabo samo mislim da mores met nekaj pleha pred sabo se pravi v nosu vozila! na moji mazdici pa je nosek mnogo daljsi kot na marsikaterem vozilu ki krepko presega 4 metre!!!!
res pa da si nikoli ne zelim imeti bliznjeza srecanja s kakim terencom ali kamionom ko nebi ne od mene ne od avta ostalo popolnoma nic!!!!
zj ko smo pa ze iz hrane nea fitnes presaltal pa mal povejte katere fitnese bi se splacalo obiskovat ker ze tudi jaz malo razmislam da bi pri svolih rosnih letih sov mal nazaj kondicijo naberat!!??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nism vec sam!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani