jst ne grem v pralnico da mi jo pla?a?...res pa je da ce si v bloku doma da je mal problem...drgac pa nimam s pralnico dobrih izkusenj...na subaruju odpipal ?migovc..pa na zadnjem blatniku naredl prasko naslednjic...moja mazda bo samo ro?no prana je najboljs
In je vredu telefon?ek,si ga ?e kej stestiral?? jest imam tudi ga namen vzet, kot rezervenga, je zlo pocen na mobitelu.
odli?en telefon sam touch screen ima mo?nost samo za tipkanje ?tevilke ne pa izbirnaje po menijih... Druga je pa vse majka edino slu?alke so slabe zraven, ampak mi je ata zadevo re?o in odrezal slu?alke originalne dol in naredo 3.5mm jack za kire koli slu?alke na drugih ?pila pa da glava pe?e noro tipkovnica tudi ravno prav velika da ne cilja? ?rk.. V glavnem super Vreden nakupa definitivno
vzamem vse besede nazaj pri NFS sm mel nove gonilnike pa rivatuner ni ve? pravilno delovala pa je bla kartica nespimpana no zdej zadeva lavfa na najvi?ji resoluciji BP in detajli na 3/4 zmo?nosti zdej me pa prijetno presene?a
aja glede clockanja bi klopkota proso da mal pre?ekira ?e ne bo rekla kartica kabum glede na tele mhz-je:
(na eni so mhz, na drugi pa izpiski ko so vent. ki hladijo grafo na ful.. in v idle stanju.. ko pa so izkloljeni pa se v idle za 1.5C pove?a temp...)
Dol dobil NFS Undercover... CRAAAAAP na najslab?ih nastavitbag ?teka... na forumu tut berem ko majo 9600gt 1gb kartice pa nwm kake ati radeone da jim fps ful na trenutke padajo... bom probal ?e GTA IV za PC pa sporo?im...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a mi lahko kdo pove ?e se mi spla?a tole grafi?no (geforce 9600gt) kupit k sm ?e vedno v dilemi..
KLIK
Gledam neke primerjave med 8800gt in 9600gt in je v 3d mark 06 score za 9600gt 9890pik za 8800gt pa 10211pik
da se jo baje normalno navit na 730-740mhz procesor iz 650mhz in na 1900-1920mhz memory iz 1800mhz
ima celo ddr3 rame in g94 procesor..
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani