Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Wosli so vsi skup; levi, desni, srednji in vsi ostali! :vskalo:

Vsi ho?jo pridet na oblast samo zaradi pozicije in ne zaradi obveznosti. ?e pa se kdaj najde kdo, ki bi kaj naredil se ga pa sabotira po dolgem in po?ez. Oziroma je to edini primer, ko stopijo skupaj, ko je treba komu polena pod noge metat.

Najve?ji problem pa je ?tevilo politi?nih strank. Morale bi bito samo 3 mogo?e 4. Tko je pa vsakih 5 poslancev svoja stranka in vsake toliko vzklije en nodvisni poslanec. In potem vsak izsiljuje z svojimi zahtevami o polnjenju svojih ?epov in zakaj je oni prvi izsiljevalec dobil ve? cekinov kot drugi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Naj bo fair tekma, pol pa bo kar bo, nisem pa niti mal ?iv?en (dobesedno BMK)! :danzoman::P

Ker si ?e na flegma tabletah.... :P ,

...?e 8h pa bo fe?ta!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne datum, pa ?e za?etni ?rki priimokv obeh star?ev. D in C* (?koda da ni bilo DD, pol bi rekel, da je moj priimek in ime :D)

(* C kot Car, kot je bil priimek od mame, ?e zdej sm jezn na fotra k ni hotu vzet priimka, sploh ker pri trenutnem me noben prav ne sli?i/zastopi prav. In sem bil ?e vse varjante najbol ektremna je bla Dupeli? pr enih mehankarjih, ko sem ?ihtni avto pelal not).

Ampak da resno pojamram... me je prajle tok vsekalo v kri?u, glih ko najmanj rabim...dela de se ven ne vidim, pa ?e to bo kar nekaj prena?anaj serverjev okol.... pa ?e drug teden, ko je kolektivni sem ostal de?urn). Bom kar tlele na ?ihtu na tla zalegel... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e 12 ur pa bomo videli, ko bo dons dvignu kanto :D

Sm kr ?iv?n. Samo upam, da ne bojo lomil na?ih. Men je ?e zmeraj komedija, da jo je Pepe odnesu brez kartona v soboto. :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! :blush:

Jest sem mel pri registraciji mal sre?e pa sem dobil svoj rojstni datum :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sm zadnji?, glih skor nabasal enka tazga. Sem ga ?e videl, da je za?el speljevati in sem zato malo bolj gledal levo, ?e kdo prihaja. In dokaj dale? nazaj je bil en avto in sem ?e mislil zahodit gas, ko pogledam naprej in tist cepec ?e tam stoji. Po moje sm se ustavu glih ene 1mm stran od njega...

Najve? taletov pa se najde pri izvozu za BTC, kjer ?e gre? desno na ?martinko ima? svoj pas.. in vedno se najde en cepec, ki ?aka cel semafor preden spelje in ga hupanje enih 5 avtov prav ni? ne gane... enkrat je bil ta cepec moj fotr, ko sva ?la skupi neki iskat in sem se govoru, naj pelje da ma svoj pas, pa si misle, kva pametarim, da on pa mene ?e ne bo poslu?al, no na postaji so stal policaji in je fasal liziko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Druga?e ja pa itak ?e to sredo eden, ?e bo? ?e onega zamudil... :D

Zdej so bolj pomebne k una v soboto in sevede sem malo bolj ?iv?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja dobr bunekr ja nastavou Mou, kot sem napovedoval in tepe?kali so tudi dosti redno.

Tekma druga?e ni? posebnega, rezultat tudi odli?en, ?koda vseeno ker je bila zmaga blizu.

Na?i so si podajal zadi ?ogo, ker Madrid sploh ni hotu naprej. Vsi so stal na svoji polovici, na koncu pa so za?eli malo migat.

Zdej pa ?akajo 3 bolj pomebne tekme.... ?e bo s Puyolom vse ok, grejo na?i na naslednje tekme samo ?e mo?nej?i, ker tok tanki kot so bli danes, je bla ?e kar kriza...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tko bo:

U soboto bojo Realovci ?pilali prfljave igre in bojo tepli Messija ko ma?ka (je ?e dost sve?a tista tekma pod Ramosom, ko prvih 30 minut niso po?eli ni? drugega kot cilali Messsijeve tetive, je bil ?e na tubi video, pa ga zdej ne najdem). Sodnik, ki bo sodil na tekmi, je ve? al manj na Realovi strani, tako da bo izdatno tepe?kanje sigurno "spregledano".

?e bo kateri pre?ivel soboto, ga bojo natepli v sredo v pokalu. Potem pa bojo pi?il v Ligo Prvakov upajo?, da bojona?i vsi polomljeni.

Za Ramosa se ve, da ni glih pr pameti, Arbeloa je na 5:0 tekmi, ko je pri?el v igro htiro za?el z hokejskimi forami. Pepe se tudi sem pa tja odlo?i prebrcati koga, ki je na tleh.

Mou bo pa vsekal bunker in stavil na kotnre Ozil-Ronaldo, ker dugega skor ne zna. Kak blag poraz nebi bil konec sveta, drugo je vse super. Upam pa sevede na zmago.

Barca pa na teh 4-ih tekmah potrebuje samo 2 zmagi, da lahko zatre vse Realove upe na kako lovoriko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam kot trener, ne vem kaj bi naredu. Eno je ?e recimo da? Ibro zdej proti Barci igrat, ker ni glih neke ljubezni. Sam do lanskega leta je to bil Raul Madrid, in ne Real.. :D

Res da so kao preofesionalci, sam ne mor? vedet v katero smer bi se Raul obrnil.

Tak kot Henry lansko leto proti Arsenlau.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Siol & Telekom banda :)
Napisano

Gledam mal ra?une pa mi neki stri?e... prej sem dal dnar, pa se je to pla?al z ostalimi polo?nicami. Zdej sem pa to, odkar sem malo "pre?trikal pakete", mel malo na u?u.

Pred kratkim sem ukinil ISDN, ki ga je bilo takrat obvezno nabavit zravn ADSL-ja. In sem rekel, naj mi tut pre?telajo v kak paket dvoj?ek (interent-telefonija). Naro?eno in zmenjeno z tehnikom, da pride k meni domov, nakar me, ko ga ?akam ?e pol ure pokli?e, da so oni pre?telal, ?e bo pa kdaj rabu po opremo pridet se bomo pa zmenil.. :S. Jest sm si frej uro uzel tist dan, da on pre?tela pa pobere kaj rabi. Ra?unal so pa 35? za preklop (ker naj bi bil v?tet tudi majstor, da pr men to nardi).

Zdej pa druga stvar, ki me bode je, da je postavka na ra?unu interent in telefonija potem pa ?e vsak mesec 5? in pi?e Nadgradnja na 2Mb. Zdej me pa bega a oni meni kako prikop vsak mesec ra?unajo. Ker ?e meni logika prav ?pila, cena paketa kak?na je, ne pa da se paketa potem dr?ijo ?e 3 postavke zraun.

To si jest razlagom kot,d a bi pri avto zavarovanji mel paket osnovni, srednji pa visoki razred. Pa bi vzel srednjega, pa bi na ra?uni pisala cena za paket in potem ?e zravn postavka nadgradnja na srednji paket pa ?e ve? ? zravn za dopla?at. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam tale golman od Totenhama je res ena rupa. ?e na prvi tekmi je bedarije delal. Kako si lahko en tak klub kot je Totenham privo??i tako slabega golmana?

Sam ?e pa pogleda? tekmo od Milana je pa branil vse mogo?e in nemogo?e. Ta golman, tko kot cel Totenham, ?pila toplo hladno.

?e bo Real vs Shalke, bo Raul sigurno stresel 3 avtogole. :hudicek: Oz. zanj v katerko koli mre?i bi ciljal, bi bil avtogol. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zadnje dve leti Real samo Iker tako visoko dr?i, obrambe da glava pe?e. Skoraj vsak drug vratar, bi jih kasiral.

Sam je pa Gomes v?eraj zajebal na celi ?rti. Hot da je hotu da Ronaldo zadane.

Druga?e pa Manchester v finalu, ?aka na enga ?panca. Jaz mislim, da tisti, ki bo zmagal Barca Vs Real bo tudi prvak v finalu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Niti malo nisem pri?akoval da bomo zmagal, bolj sem pri?akoval remi ali pa minimalno zmago doma?ih. To je prva zmaga Pepa v gosteh v izlo?ilnih bojih. :D

Na?i bolj lagano igrali, shaktar pa tdi ni bil preve? hud, ker ma pol ljudi na bolni?ki..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.