@Nejc1986, a je tole slučajno pri Tatjani v Zavrstniku?
Res je. Meni je top tale kafic... Prijazni ampak nevsiljivi, lokacija mi je top (za zaključek vožnje, ko me čaka le še trebeljevo), ne komplicirajo če prosis za vodo v bidon. Sem se vedno rad vračam.
Ja, sedaj ko lahko greš na terase je kar zanimivo. Jaz še nisem bil. Sploh ne čutim potrebe za to. 🤔
Mah, kaj pa vem.. Meni je recimo Ljubljana zelo všeč (ponosen Ljubljančan :)) Grem sigurno 1x tedensko en krog po stari lj in mi je nek poseben filing lepo sedeti in srebati kavo. Obvezno sam. In obvezno takrat ko ni gneče.
Spusti so zakon, kar je dober, da me je malo bolj srecala pamet (k sreci ni blo nikol kej hujsih padce, trkam na les).
Mi je pa u bistvu sodelavc tecnaru, da prodam 29" Cube-a, js sm pa mel nekak potihem zeljo presedlat na 27,5",tak da se je ponudla priloznost pa am jo zagrabu 🙂
Morm pa rect, da mi je Cube zelo dobro sluzu, nimam kej rect 🙂
Jaz pa cvikam navzdol. Ok, če je lep makadam,ki ga poznam potem spustim do max 45kmh, ampak preveč sem na cesti, da nebi že velikokrat videl kako na1x prileti srna na cesto ali kakšne bedarije delajo nekateri. Sploh ko je kolega nabila srna 2metra za menoj. Ampak uživam pa v vzpenjanju, bolj k je strmo, boljše je😀
Cube so pa itak best price/performance, tudi pri giantu se veliko dobi.
A voziš TUBELESS? Jaz sem imel problem z odtrganimi ventilcki na prednji feltni, ker sem se preveč igral z nižanjem tlaka. Ampak za1x vztrajam na šlaufu.
Je tako, prej sm bil na 29 col... Menju sm u bistvu sam zato, ker je 27,5 bolj okreten za navzdol 🙂
Res je, 29ka pa bolje pleza in ga manjše luknje ne zmotijo toliko. Odvisno kaj pričakuješ od bajka. Imam filing da ti bolj uzivas na spustih, kot jaz:)
Kaj pa mamice, ki zapustijo tudi po tri otroke in gredo z kakim mlajšim žrebcem novim dogodivščinam naproti. In otroke potem vzgaja očka sam... ali, če ima srečo, očka dobi novo partnerico,ki ima po možnosti od prej že kakega otroka. In skupaj dobita še kakega. Pa to ni pretiravanje. Poznam kar dva takšna primera, kjer imata skupaj pet otrok, drugi par pa celo šest.
Ena mamica je hotela priti, ko se je romanca z žrebcem končala, nazaj, a je dobila kajlo in sedaj se utaplja v omami alkohola. Druga pa jih sploh ne šmirgla. Ne razumem, kako lahko sploh mame to naredijo? Še samice vseh živali se borijo, tudi do smrti, za svoje mladiče. 🙄
Jp, se strinjam. Najbolj žleht oseba kar sem jo uspel spoznati v 35ih letih je ženskega spola (pa poznam veliko ljudi) . Oseba, ki bi ji bilo potrebno prepovedati imeti kakršnokoli živo bitje.
Jaz imam sicer srečo, da sem odraščal v urejenih razmerah in s staršema, ki si ju vsak lahko samo želi, ampak poznam ogromno oseb, ki niso imele te sreče. In daleč, daleč od tega, da bi jim otroštvo zagrenili zgolj in samo očetje. Tu ni pravil.
Damijani, ki je domačin bo tole poznal (upam da sem si prav zapomnil).
Orle, Škofljica, Repce, Pance, Troscine (kostanjeva pohodniška pot), Mali vrh pri Prezganju Obolno, Črni potok, Šmartno pri Litiji, Velika Štanga, Janče, Vnajnarje, Pečar, Javor, Lj.
Seveda ni namenoma ampak to avtomatsko pride, če tako razmišljaš in če imaš blazno pomanjkanje empatije, da ne vidiš da žališ vse očete, ki so skrbni in bi dali vse za svoje otroke.
Hkrati pa zavestno pogledajo stran od vseh pizd (sem hotel napisati "prasic", ampak žival ne dela tega), ki konkretno maltretirajo otroka. Smo imeli tudi v Sloveniji kar nekaj odmevnih primerov, od katerih se ne sme pogledati stran.
Ma tole so feministke skup spacale, saj sovražijo moške in očete. Pač za njih je očetovska figura čist precenjena in so prepričane, da edino vzgojo zna podajat mama pol se pa čudijo, kako so mladeniči vsi preveč poženščeni. In zato jih pol še bolj sovražijo - začaran krog.
Govort, da se je zgodila napaka je pa napad na zdravo pamet vseh - tukaj ni napake in je to njihov način razmišljanja, ki sicer javno kriči o neenakopravnosti med spoloma, v obisti pa si ne želi enakopravnosti ampak prevlade in doseči, da so pravice žensk nad moškimi oziroma moške spravit v podrejen in zaničevan položaj. Sreča, da tega ni v večini, ker bi lahko imeli spopad med spoloma.
Hm, ne vem... Ne poznam teh stvari. Zagovarjam da otrok potrebuje tako materin način vzgoje, kot tudi očetovega.
Ne rečem, da so namenoma naredili to s plakatom, ampak jebemu da bi morali pogledati zadevo preden jo dajo na ceste.
Jp, sem videl ta plakat kakšen teden nazaj in me je takoj zmotil. Potem pa videl, da je zdaj cela gonja proti njemu... Baje ga bodo spreminili, če ga že niso. In čez pol leta spet izdali kakšno tako neumnost.
Mene Peca ni prepričala (govorim o slovenskemu delu). Sem šel iz Črne na Uršljo goro in Nravske Ledine (lepo) in potem po isti poti nazaj še na Peco... Mogoče mi pa ni bilo nič posebnega zgolj zato ker je Urslja tako lepa.
Gozdnik... Kje je to? Makadam? Meni je bil največji izziv odpeljati Porezen (če govorim o še zvozljivi poti za mtb), od asfalta s specialko pa Čelovnik-brez dvoma. Težje kot korensko sedlo iz Avstrije ali Zoncolan iz Ovara.
Ja res, pred dvema letoma bil gor z gorcem (tak da bi ze bil cas ponovit ta vzpon), parkrat ze gor pes, ampak pozimi je pa men gor najlepse! 🥰
Jp. Jaz tako ali tako obožujem Koroško. In, ja... Urslja gora je zakon. Sploh od rampe naprej je kar hard, a? Jaz vedno zašvicam gor z mtb lani preživel del dopusta tam.
Dobro izkoristil ta wikend: vceraj na Urslji gori, danes pa kombinacija kabria in kasneje gorskega kolesa. Zdajle vecerni lokalni vzpon sledi, preden se stemni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja je seveda kava.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani