Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

170 nadur je precej, koliko od teh nadur so ti pa pla?ali?

120 nadur moramo imeti v "banki" in jih lahko koristimo (?e dobimo odobreno... ponavadi takrat kot nimamo veliko dela) in nikol ne propadejo, vse ure nad 120 pa izpla?ujejo. Tarifa me sicer malce moti, saj je samo 10% ve?ja postavka kot pa navadna ura, ?eprav ?lovek dela vikende in praznike. Pa dobro, neki se pa le nabere oz. ko bo naslednja pla?a bom videl koliko se mi je spla?alo... :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od maja do danes sem naredil 170 nadur, kar mislim, da niti ni ma?ji ka?elj, sploh ?e pri?tejem temu, da imam skoraj 2h vo?nje na dan in sem sem delal vse praznike in vikende. Vse za to, da se bo lahko tovornjakarje colalo na polno in pa da dr?ava pobere vse davke&stuff. ;)

Da se ?e pohvalim, sem si kupil nov mobitel S8, ki je nadomestil mojega zgonjenega Sonya Z3. Kul zadevca, ni kej. :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To bo denarja.... ;)

ko bi vsaj blo... delam praznike in vikende, v zameno bom dobil kompenzacijske ure, ki jih bom lahko koristil, recimo, na en navaden jeben pondelk. juhej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Una pesem "delam kot zamorc" al neki, se mi zadnja 2 mesca konstantno predvaja v glavi. Za ?iht dnevno porabim 14-15 ur (vo?nja v?teta) - delo na treh projektih hkrati (plus 2 ob?asno, ko me rabijo). Ko ne delam, mislim na ?iht, ko spim, sanjam o njem, torej skos skos samo to. ?akam, da se tale cestninski projekt zaklju?i, da bom la?je dihal.

V?eraj sem prvi? v lajfu pomislu, da bi mogo?e nekomu pla?al, da mi pokosi jeben vinograd, saj ne pridem zraven. :D Ampak dobro, prihaja vikend, tako da bo mogo?e zneslo vsaj to. :)

Komaj ?akam konec avgusta, da grem za 3 tedne na dopust in vsaj mal spo?ijem mo?gane. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sem kon?no zlezel izpod kamna od te sramote. ;)

Vidlo se je predvsem to, da ima Real res veliko izku?enj iz takih tekem in je znal tekmo pripeljat do konca. Po drugi strani je Juventusu zmanjkalo ?portne sre?e, saj sta prva 2 gola bila res "nebodigatreba" in predvsem drugi je ubil ekipo - padla morala, padla koncetracija, skratka krizne minute in ravno takrat je Real zadal usodni udarec s tretjim golom. Po 3:1 se je te?ko vrniti in rabi? res sre?o, ki pa je ni blo.

?estitke Realu, bili so bolj?i.

PS: Vsaka ekipa ima igralce, ki znajo igrat prljavo igro, tudi Juventus. Ampak, da to dela KAPETAN ekipe, je pa sramota od sramote. Pa saj Ramos je znan po tem ?e od samega za?etka kariere, samo takrat je bil mlad in neumen, sedaj bi lahko imel malce ve? pameti. Ne znam si predstavljat, da bi to prej delal Conte ali Del Piero in sedaj Gigi. Kapetan mora biti vzgled vsem na igri??u oz. gospod, ne pa da igra tako igro... No ne vem, verjetno so madridisti ponosni nanj.

PS2: Tekmo snema faking 100+ kamer in da ne morjo pokazat to?no, kaj se je zgodilo pri Ramosovem padcu, je na meji absurda. Bo mogo?e kaznovan za to? Ne bo. In karavana gre dalje in drugo leto se bo ponavljalo isto... V?asih mi gre tole ?e skoraj na bruhanje, ko gledam te pi?kice jokaste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Italija ima v ekipi vedno najve? ?lanov Juventusa. Ko so Juventus po krivici poslali v drugo ligo po kon?anem svetovnem prvenstvu 2006, je Juventus dobesedno ?ez no? razpadel in pa to se poznalo tudi na mo?i same reprezentance. To je nekako tako, kot ?e bi si unga najbolj mastnega plunil v lastno skledo. ;)

Noben pa ni opazil, da je Juventus v zadnje tednu osvojil italijanski pokal in pa 6. zaporedni scudetto. Sedaj ?akamo ?e na finale lige prvakov, ki bo 3.6., da potrdimo troj?ek. ;)

Definitivno Juventus ne bo igral na takle na?in:

https://www.youtube.com/watch?v=HVuFzb9q-Rw

O?itno je tole vse ?isto... Malaga nepremagljiva zadnjih nekaj tekem doma in pozabi igrat fuzbal na taki pomembni tekmi. Good job...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

prej?nji teden ske?iral za podalj?anje zavarovanja in registracije za mojo mazdurino. teh. pregled, kasko in cestne dajatve konec dneva kr nanesejo en kup dnarja.  :wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V?eraj smo s kolegi dru?no gledali tekmo madridskih rivalov in morm povedat to sme?no situacijo, da je Benzema naredil tisto ?arovnijo malce po tistem, ko ga je kolega madridist najbolj kritiziral, ?e? kaj sploh dela v prvi postavi namesto Morate.  :lol: Ta gol je spremenil celoten potek nadaljevanja, ampak z malo sre?e, bi se lahko atleti vrnili v igro in bi bil fini? tekme nor hud.

Je pa pomoje dosti bolje, da je napredoval Real, saj je dost bolj predvidljiv in prevsem premagljiv, ampak finale je le finale. Tam se vsaka malenkost ?teje, tako da tekma bo epska in jo komaj ?akam.  :vesel:

PS: Ne vem kolk spremljate fuzbal in posameznike v tem ?portu, lahko pa povem, da spremljam Gigija od Parme naprej in mi je vzornik zadnjih 20 let (ja, tudi sam sem vratar zadnjih 25 let pri futsalu) in morm povedat, da je to Gospod z veliko za?etnico in pravi ?portnik, predvsem pa ?lovek (kar pri meni najve? ?teje). ?e bi bilo kaj pravice na tem svetu, bi moral on dobiti zlato ?ogo leta 2006 namesto Cannavara, ampak dobro, je ?e moralo biti tako. Manjka mu osvojitev lige prvakov in to resni?no upam, da mu uspe sedaj. 

Tako da, ja. Forza Superman!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zmaj, fora je, da ima juventus najve? navija?ev v Italiji in me to sploh ne presene?a. Milano ima dva dobra kluba, pa vseeno ima tam juventus zelo veliko bazo navija?ev. :-)

Sent from my D5803 using Tapatalk

Aja, pa upam, da bo dr?ala moja napoved, da tudi monaco z njihovo run&gun taktiko ne bo zadel na obeh tekmah. :-)

Sent from my D5803 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

pobi, ?e ?e ne navijate za juve, dejte vsaj za gigija. ?iva legenda in moj vzornik zadnje 20 let. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Odli?no. Mladina je za?ela spet navijat za Juve. :) Bravo!

Od bratranca tamali je star 8 in je za?el navijat za Juve par mescov nazaj. Ni druge, kot da sem mu sedaj naro?il original leto?nji dres, da bo lahko na nogometnem treningu pokazal, kdo je najbolj?i, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdaj sem se oziroma sem bil nategnjen.
Napisano

Rade volje bi priznal, ?e bi se kej nategnil glede dodatkov za avtomobile, ampak do sedaj ?e nisem kupoval ?esarkoli podobnega, tako da ?al...

Aja, sem se pa po?util nategnjenega po vsakem servisu ?kode Fabie na 15k km, kjer so mi zamenjali olje in par filtrov in je vse bilo okol 200 eur. To sem delal 4 leta, dokler sem pa? imel garancijo, potem sem za?el vozit avto drugam. No, in pol pridem k njim gledat, kolk bi me pri?la nova ?koda Octavia in mi mudel zagotavlja, da bi me servisi pri?li povpre?no nekje 150 ? in sem ga vpra?al, kako to, ?e sem za manj?i avto zdej dajal cca 200 ? in ko je hotel pogledat v sistem, mu ravno tisti dan ?ude?no ni delal.

Mislim, da sem se ravno tisti dan odlo?il, da moj naslednji avto ne bo nov, pa? pa rabljen.

Fakof majo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Vse je odvisno od Reala samega. ?e vse zmaga je prvak, druga?e bo pa jebal je?a.

Barca se bo zdej osredoto?ila na prvenstvo in kiksa ne pri?akovat, ker bojo trgal mre?e, pomoje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

No, nisem si mislil, da bom ?e kdaj tegale Robija poslu?al, pa vendar. Nekak lu?ten komad, ?e posebi, ?e pomislim, da bi ga takole zapel svoji h?eri. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ma kaj pa vem, men tekma ni bla nek vrhunec. Barca je potrebovala zmago in jo dobla, proti slabemu Realu. ?e bo Real takole igral proti Atletom v LP, bo ?el ?e tam sklonjenih glav domov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.