Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Danes bil na smu?anju z enim grdim avtom poimenoval sem ga kar KVADRATURA (kaka ?katla), hehe. (Passat combi TDI - itak, letnik pa nekje 2003). Kolega Mare je lastnik sicer. :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S kakimi "reaktivne?i" imam jaz posla, matr se menimo za ju3?nje smu?anje, pa ma ?lovk ?e ob 12.00 ugasnjen telefon (s tem da je v slu?bi in mora zafehtat za dopust), jao kera brzina, nadzvo?na! :hudicek:<_<

P.S - Ja, Vine tebe mislim, ?e tole bere?! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zato je treba gledat, ko se kupuja zimska gume (ce ze) da ima najboljse lastnosti glih na mokrem. Sneg ni tok pomemben, ker kokrat se vozis po snegu ko je zima in kokrat po mokrem :)

Dejansko, ker cesta je pogosto mokra, snega prakti?no nikoli po cesti ali pa par uric v celotni zimski sezoni in ravno v snegu za moje pojme Eskimo S3 - briljira, ostalo pa porazno! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf, sm kr malo :( , ko pomislim koliko km-jev je moj otrokec prepotoval v telem avtu in da gre zdej na pokopali??e zgodovine, pred?asno! :blush:

P.S. - Klemen za?ni var?evat, pa aprila vzame? Miato do Nejkota! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nekaj se govori o "tehni?nem" mandatarju, kar se mi zdi smiselna re?itev (?im manj ovinkov - torej levo in desno, ampak pojdimo direktno naprej v lep?o prihodnost)! :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.