Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Dejte mi sam povedat, ali je normalno, da ko u?teka? digitalni vmesnik (stre?na kamenodobna antena na rezervni televiziji), je normalno da ttx izgine na RTV SLO, al to sam mene heca oz. mogo?e da jim na zvezah kej ne ?tima! :blush:

TTX mi je zakon, zdej ga navadno kar na www gledam! :hudicek:

men dvbt dela z vsem - poi??i ?e enkrat kanale ker se stalno spreminjajo

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jap. Za oddelek "Premium izdelki iz doma?e kuhinje". 1,99? po komadu. In pol bojo ???, k zdej Hofer odpirajo vsake 40m :hudicek:

Ne bo ?lo. ker gor ne pi?e made in austria

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A vi tud dobite Qlandio tekom tega mesca? :harhar::P:danzoman:

Ne ker mamo eu?pin, qlandio 3 mercator centre, tu? planet v okviru 15km levo in desno, pa naj tako tudi ostane - folk naj hodi ven ne not.

Hofer je dobrodo?el zaradi konkurence, ker smo imeli izklju?nop MC do sedaj- ena vre?ka v MCju je bila 40? medtem ko damo za prepoln in pretiravan vozi?ek v E?pinu 90? - pa ful dobre zadeve imajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe

Sem na isto pomislil, ko sem pogledal sliko v linku :bravo:

Sam ne vem, nekam ostre robove ima, a to uporabnika ni? ne ?uli v dlan? :ne vem:

uporabnik s tako mi?ko ma verjetno tudi ?e cyberborg dlan.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

LOL... ma nej raje vselijo Chucka Norrisa. Ta bo prvi, ki bo nominiral in izselil BigBrotherja iz hi?e.

Chuck noris je edini ki gleda na big broderja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@ Mazdaman in Ploki: Hvala za podporo :blush: ampak sem prepri?an, da se ne bi dobro zna?el na tem politi?nem parketu, ker mora? bit trdoko?en in da ne re?em neusmiljen.

Za vsakem uspe?nem in trdnem mo?kem stoji trdna ?enska...mislim, da ima? vse pogoje izpolnjene :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

grem se brokerja na spletu,pa mi ne gre glih najbolj..

lahko ti grem za agenta, efekt na tvoji strani bo isti :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Here we go again, to je pa to kar so kamionarji izsilili od vlade da se lahko 'sami' izlo?ajo....katastrofa

V ve?jem delu dr?ave se sneg ?e oprijemlje cesti??. Primorska avtocesta je med priklju?kom Seno?e?e in razcepom Nanos v smeri Ljubljane zaprta zaradi zdrsov tovornih vozil. Promet je preusmerjen na vzporedno cesto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mo? pozno zve?er domov. Jezna ?ena ga pric?aka:

- Kje hudi?a si hodu tolk cajta?

Mo ? :

- Tetovirat sem se dal!

?ena:

- Aja, kaj pa?

Mo?:

- Sto evrov sem si dal tetovirat na ti?a.

?ena:

- A s' ?ist zme?an. Kva ti pa bo sto evrov na ti?u?

Mo?:

- Imam vsaj tri ideje :

Rad gledam, kako moj denar raste. V?asih se s svojim denarjem rad tud malo

poigram.

Namesto, da hodi? okrog po nakupih,lahko ostane? doma in potegne? mojih

sto evrov, kadar ho?e?!

pa ko pride sosed prosit, ?e mu posodim 100 EURO, mu lahk re?em: evo ti

kurac!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zadnja novica

Nesebi?ni slovenec je v zadnjem trenutku re?il utapljajo?o Ur?o ?epin!

post-2637-1291123898_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...-izpuhov/244900

150km ja bravo, to ?e za v Slovenijo ni, do morja, 4 ure filat, domov, 4 ure filat...

Pa noben no?e razkriti da za potrebe poljenja teh ?udes potrebujemo ve? energije kot za pridobivanje bencina/in odstranjevanja izpustov....

Ponjenje baterij je dobesedno kratek stik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne, res nisem ... a bo? demonstriral, bazen zrihtam jaz lahko pa to tud na Bledu al pa v Bohinju sprobamo.

Deal, sam se bojim da bo? ti predrl streho z glavo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

... ko izrek, da mu je voda tekla v grlo dobi ?isto nov pomen.

Ti ?e nisi videl miate dihtat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Na O3 ze tretje opozorilo za gajsterfarerje na avtocestah (kontra smer), in to je pri njih skoraj dnevno....a glej nikoli se ni? ne zgodi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti si ?alosten, Daskan je pa v sedmih nebesih in pomoje se ?e ni niti po?teno streznil. Jebat ga to je ?port in vsaka tekma je zgodba zase, naslednji? se lahko zgodi kontra, ?eprav mo?no dvomim, da je Moronjo sposoben nardit tak score.

Ne dvomi v Madridu bo 0:5 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"Policisti so takoj za njim sko?ili v vodo in zmedenega mo?kega povlekli iz avta. Ob re?evanju so razbili vetrobransko steklo in ga potegnili na suho."

Hahaha, kaj bi bla najbolj?a fora? Da bi mel ubistvu streho dol :D

se pravi da je on ?akal na policijo v vodi :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ronaldo pride domov ves objokan,

Mama pa ga vpra?a: A si bil spet v Barceloni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Huda slika

post-2637-1291104011_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kera sramota! :hudicek::glare:

Bodi vesel da ni bilo 8:0 (vratnica, ter 2x zoga mimo praznega gola)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Let's do that again (v stilu Ledene steze :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zelja uresni?ena!

prokleti beli prasci res!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jao tale umazani balet - eno uro do konca pa obupajo in zacnejo murinjotove psiho fore. Upam da jih ne samo premagajo ampak tud ponizajo (se enkrat).

Vamoooosss

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.