Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Aja, u?eri ko sem bil na Krvodajalski, mi je spet kri jemal Geyko (mislim da je uradno Franci, kolikor sem razbral iz njihove interne komunikacije). Matr okol pa same tete, jao! <_<:blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Predlagam, da Jure stopi v kontakt s to osebo (?e je to izvedljivo seveda), pove kak?en je namen in s ?im se trenutno tle gor ukvarjamo, ?e je ?enska pripravljena na?e darilo sprejet itd. V kolikor ni, nimamo ve? prav dosti ?asa, da najdemo novo "?rtev" :P

Zadevo pa mislim da je smiselno, ko se izro?a, da ni to neka blazno ?tevil?na delegacija, ampak morda 3 komadi folka, ali kej takega! :jupiii:

P.S. - a mislite, da podalj?amo ?e za par dni, npr. do naslednje srede, ?e se nakaplja ?e kak?nih 100 ? cekinov (pa da se lahko re?e, da jim bo po Novem letu nekoliko la?je tem na?im izbrancem)? :ne vem: :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jebejo se med sabo nafukamo pa mi, skratka za vsakega nekaj. :angry2:

Povzetek (za tiste ki ne marate brat dolgih objav); vsi smo udele?eni v kavsu! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri smo kar dobro za?ural (z nekaj malega kuhanga vina) :bravo: sledijo ?e ?urke v petek in soboto, potem pa ?ez 8 dni odhod v Prago, vmes ?e 2 dni s h?erko, super razpored vse skupaj! :danzoman::ljubezen::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole vtikanje v stanovanja gre tudi meni na k***c. Ajde, ?e je nekdo sam kupil stanovanje za 150-200.000 jurjev je eno, ?e pa podeduje? staro veliko hi?o je pa najve?ja bedarija vtikati se v to, da ima nekdo veliko staro hi?o v hribih. :vskalo:

Kolega je podedoval razpadajo?o hi?o (brez internega wc-ja), ki je zaradi zmajske lokacije ocenjena na 200k?, no lahko si mislite kako ga bo ta znesek NEUPORABNE podrtije tepel pri stro?kih vrtca za podmladek! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e bo ?e kdo iskal "kodo namena", ki jo je potrebno dopisat na UPN je CHAR, tega podatka mislim da Grega ni sporo?il po zasebnem sporo?ilu! :D

P.S. - treba pa jasno ?e ugotovit, ?e na?i potencialni obdarovanci, sploh ?elijo prejeti na?o pomo?! :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz bi predlagal anketo, z opcijami (npr.);

1. dru?ina (tista iz Morav? ko ste govoril)

2. kak?en predlog s strani JureS-a, ko je neki obetal podatke

3. xy

4. zbrani znesek naj gre tja, za kar bo glasovalo najve? darovalcev.

5. vseeno mi je komu se podari, saj je va?en dober namen. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Praznovanje 2.RD od tamale je bilo prijetno, dru?enje z mazda?i v?eraj pa prav tako! :danzoman:

Kolega je pogruntu novo pija?o - Pelinkuc in Bitter Lemon, bo?anski okus! :notworth::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e dougo ?asa se nismm eu tkole lu?tn iz tole morav?ko dru?bo :bravo: smopa ravno ustal in bo treba po?asprot domu mal it pogledat :D jo?a ti odpi?em ko pridm dam pa nafilam telefon <_< ...

Ok, pa da gremo Peri?niku na dom dostavit comp, kako ?e gre tisto; ?e Mohamed ne pride k gori, mora priti gora k Mohamedu! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

JozaGulikoza drugi? bi bilo pametno policijo klicat pa tablco povedat, upajmo da se ni kje zaletel in ?e komu kaj naredil.

Ma ja, verjetno ima? prov, sam moral je bit res uklan do amena, ki tak?ne vo?nje pa ne razultirata 2 pivi ali 1 kuhano vino! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bojan R. je moj fotr, sem preko njegovega klika nakazal, jest ?e ?akam nov certifikat :angry:

?e dobr da je Dragiju ratal nakazat ke?, ker vidm, da ni lih spreten z referen?inimi ?tevilkami itd :P

Dragec je pravi ra?unalni?ar, sej ?e je transakcija uspela, bo Grega povedal! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.