Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ma glede na to, da se ga o?itno vsi bojijo, sem se pripravljen o nagradi tudi pogajati. Kaj bi rada v zamenjavo za Bossa - ?ivega ali mrtvega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tiralica nanj je ?e razpisana. Samo, ?e upa iz svoje jazbine pa da ga kdo ulovi in mi ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - pa gre na grmado...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Napolnil rezervar BTjke do vrha. In se?tel vse litre, ki sem jih kdaj nato?il v Mazdo BT-50 4x4 DC. Pa me je kar nekam pognalo...

Za prevo?enih 50553 km sem porabil 8339,75 litrov nafte :wacko: . Po trenutni ceni je to 11442,14 ? :aaaaa:. Ko bo prevo?enih kak?nih 120000 km, bom dal za nafto toliko, kot sem dal za ko?ijo... :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

huh sre?a, vsaj v tem primeru nisem kriv :hudicek:

Ma, ne vem. Napisal sicer nisi ni? takega, lahko pa da si si mislil. Zagotovo si si mislil. To?no tako: ti si kriv! To si mislil in mi ?elel kratke no?i in se je zgodilo! Samo da te dobim! Ali gre? na grmado (zdaj se je ?e odtalila) ali pa v brezno! Tiralico so ?e prebrali. Te bo ?e na?el kdo, ki ti bo kos.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, pa se je spet za?elo:

najprej za?ne kikirikat sosedov petelin. Moj mu seveda ne ostane tiho. Nato ?e petelin od drugega soseda. Zraven za?nejo ?e psi lajati. in tako ob petih zjutraj kikirika in laja pol vasi... In ko se kon?no zmenijo in utihnejo, za?nejo "kikirikat" moji trije heroj?ki. Zraven pa ?e ?ena lajat... In je konec no?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

A lohk prpelem ?ivega, ker crkovine se mi ne da s sabo vla?it?

Aja Slivka, dobr, da si na?el tisti sneg, ker nisem vedel kam sem ga zalo?il - ?e bo? dobr zanjga skrbel ga lahko obdr?i?, ?e ne pa se priporo?am, da bi ga dobil nazaj. :P

Lahko ?ivega, lahko...

In ?e ne pride? sam po tisti sneg, ga nalo?im v BTjko in prikolico, pa ti ga pripeljem. A pridem skupaj z lopato. In ko te dobim, ti ne bo do heca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pozdrav poletju: 18 cm snega. In v?eraj sem ob?i?al v njem. Presneta Mazda nima blokade diferenciala in brez vitla se sploh nisem mogel spravit iz snega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

I??e se ?iv ali mrtev:

post-5658-1366653046_thumb.jpg

Boss

Nevaren in ?kodljiv!

Obto?en je ?arovni?tva in zlega delovanja.

Njegova dejanja so vedno v ?kodo drugemu. Kot dokazno gradivo najprej njegove izjave:

Slivka se pa samo trudi?, da ti bom naslednjo zimo ?e ve? snega priskrbel, ?e bo? pa z BT-jko ?e naprej grozil pa ?e razmi?ljam, ?e bi ti ?e za konec tega mesca eno ohladitev zrihtal pa ?e kak?no sne?inko za povrh. Zgleda si se premal nakidal pa ti energija ostaja. :jezicek::hudicek:

Vsak, ki ne potegne z mano, bo fasal dvojno porcijo snega -- :aaaaa:

Njegove gro?nje so se tudi tokrat uresni?ile:

post-5658-1366653194_thumb.jpgpost-5658-1366653206_thumb.jpg.

Zato vsakega, ki pride s koristno informacijo, nagradimo s :cheers: .

Kdor ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - dobi ?e toliko ve?jo nagrado.

Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.

Pomilostimo ga samo v primeru, da takoj odpokli?e ves sneg in se javno odpove ?arovni?tvu. Druga?e ga ?aka grmada, ki je ?e pripravljena - jo bomo takrat odkidali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdaj sem pa sonce obljubil? Se ne spomnim, verjetno je bilo ?e enkrat lani :ne vem:

Lani pred skoraj enim letom. Potem je pa tri mesece ?galo in je bila precej?nja su?a, da je ?e podtalnice zmanjkovalo in tudi pitne vode. Se ne spomni?? Zato sem pa postal prozoren nate. Bodi tiho oz. dr?i prste stran od tipkovnice... ?e nisi opazil, se krog tistih, ki bi te "radi" sre?ali, vedno ve?ji. Te bo enkrat res kdo sre?al, potem bo? pa imel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Eh, Boss, ti pa res ne razume? heca. Ve?, da imam Mazdo BT-50. In ti ?e vedno misli?, da te bom pri takem avtu z lopato podil naokoli? Priklopim pogon na vse ?tiri, gas do podna, dobro naciljam in ko poci, priklopim brisalce, da mi o?isti ?ipo. Pa je re?eno. Ne pa z lopato tekat naokoli...

No, ne re?em, ?e bi bil Bossevka, potem bi tekal ja, pa brez lopate. Tako pa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Slivka js mam bol?i recept, mogo?e ti ga pa zaupam kdaj :P

Dobri recepti vedno pridejo prav. ?e ?akam... ?e ne javno (da Boss ne zve, kaj ga ?aka) pa na ZS.

a brke ma? ?e... ma glih tolk, da vem, da ne bom pred vsakim be?u k z lopato okrog hodi.

V tem letnem ?asu jih bolj malo z lopato hodi naokol :P .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Boss, v bodo?e se ve?krat obrni in preveri, kdo gre za teboj... ?e bo kak tip z lopato, raje be?i...

In ?e bo kaka bejba ki se ji otroci grizejo, mogo?e tudi malo pospe?i? korak...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No, Boss, pa se kon?no strinjava.

Vseeno te preklofam, ?im te dobim v roke. ?e za nazaj...

Sodelavec ima ?e tretjega Volvota, pa ga precejkrat jaz z navadno Hondico preva?am na servis po avto... Mi je pa zanimiv mo?akar. Ko sem jaz kupil Hondico, je on kupil drugega Volvota. In kritiziral Hondico na mrtvo in hvalil Volvota kot da je ne vem kaj. Po nekaj letih so se za?ele te?ave in je Volvo pristal na servisu. Pa me je prosil, ?e gredo? iz slu?be naredim ovinek in ga peljem na servis. In po poti kritiziral Hondico na mrtvo in hvalil Volvota. Vsaki?, ko ga je bilo treba peljati. In pred kratkim ga je prodal in kupil zdaj ?e tretjega Volvota. In zopet ga hvali, Hondico pa kritizira. In vsaki? mi obljublja, da ko bo Hondica crknila in bo na servisu, me bo pa on peljal z Volvotom, da se bom vsaj enkrat "v avtu peljal"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ko so belci na?li Novi Svet (ameriko...) so jo vodili indijanci. Bilo je tako:

- ni? davkov

- ni? dolgov

- velik bizonov

- velik gozdov

- medicinsko osebje zastonj

- ?enske so opravile vse delo

- mo?ki so lovili in ribarili ves ?as

Belci so bli dost zabiti da so mislili, da lahko ta sistem izbolj?ajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.