Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Italijanska zvezda Baloteli je izgubil ?isto vsako ?ogo, ki je pri?la do njega.

?panci pa so pokazali, da ?e je treba dajo v vi?jo prestavo in so brez konkurence.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam vseeno so neki normalni supergi vsaj za razred ali dva pred odprtimi sandali.

Vsi ostali v tem ?lanku so dobro opremljeni za tako pot pa za to ne rabi? plezalne gojzerje, ampak neko normalno obutev, kar sandali pa? niso.

Gre pa za zgled in to politiki najve?krat pozabljajo - so skoz na o?eh javnosti in njihova naloga je, da ?imbolj s svojim vzgledom "u?ijo" ljudi, kaj je prav in kaj ne. Ne pa tako, da en minister po hribih ?etka v neustrezni obutvi, drugi telefonira med vo?njo, prime minister pa zani?uje pravosodje in se sploh ne pojavlja ve? na obravnavah, kjer je obto?en kar precej hudega kaz nivega dejanja.

Kak?en signal dajejo ti ljudje javnosti? Hmmm :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zmaj, ?ist prav ima? - v hribe samo s pravo hribovsko opremo... v sandalih pa lahko okrog bohinjskega jezera ?eta. Nej gorski re?evalci povejo kaj si mislijo o takih "?ehih" v sandalih, ki lezejo v hribe pol jih rabijo pa dol transportirat v nosilih zaradi, ?ist banalnih zvinov gle?njev in ranah ter zlomih prstov na nogah.

Tko kot je ?elada za na glavo in ne da ti visi na komolcu pri vo?nji z motorjem tko so gorni?ki ?evlji za na noge in ne da ti visijo na nahrbtniku, kjer ne zale?ejo ni?.

Zato, ker je en "frajer" majo pol drugi delo z njim, vsi mi (dr?ava) pa stro?ke z re?evanjem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samo za Bossa
Napisano

hehe, je blo tolk hudo, da je ?e telefon vznak padu :hudicek:

Sem najprej mislil, da bo vsaj kak nov SL al pa SLK pol je pa neki starga.

Kaj je sploh to blo? E cabrio?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, o?itno so vsi Francozarji isti, s telim tvoj Citrusom prov podo?ivljam svojo Galuno. :hudicek:<_<:rolleyes:

Ve? kako pravijo "osel gre samo enkrat na led" no jaz sem ?el ?e drugi?. Po klavrni izku?nji s Pugijem sem sprobal (ne na mojo ?eljo) ?e Citroena. Edino za Renaulta sem ji pa rekel, da ni ?ans, da dam dnar, ko je neki cvilila, da bi imela Senica, ki jih cenijo kot suho zlato... jurja al pa celo jurja in pol so bli dra?ji kot Citroti.

?e bi bilo po moje bi vzel enga Hyundija pa sem skoraj ziher, da bi mel mir... Mazde so ble pa ?al ?ist vse gnile.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tko je - manj se za njih zmeni? bolj gre vse to mimo tebe brez kakr?negakoli vpliva.

Razne tiste parade, ki jih prirejajo bi bilo pa bolj?, da bi se pa? takrat ne pojavi nih?e v bli?ini pa naj sami paradirajo po praznih ulicah - slej ko prej se bodo naveli?ali in manj kot bodo razgla?evali istospolnost manj bo revolta med folkom sploh med tistimi, ki so bolj homofobne sorte.

Drga? pa mene osebno res ?ist ni? ne motjo - no ja razen, ?e bi me kak?en posku?al osvajat :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah, kr nej si dajo du?ka - sej men je tud ?e vseskup sme?n sam kaj k je ?enska hotla pikasoja, ker je tko lu?tno okrogel. Zdej sem pa jaz vsaki? okrogel, k pride nazaj z vo?nje pa mi pove, da spet kej ne deluje. Aja pa vse skup v tem ?asu ne vem ?e smo dal 1500km skoz. Jebemti Citroene. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss - Pele dost dobro obvlada tudi Citruse, jaz bi na tvojmu mestu mal do njega pelju, naj vr?e u? nanjga, da se ti dekleta kej ne potol?ejo z napol izpravno kanto. <_<

A naj kr mese?ni abonma pri njemu vzamem? Je kej cnej, ?e bo vedu, da bom vsak mesec gost? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

He,he a si tudi ti pre?el med lastnike francoskih "mlin?kov", ki jim stalno nekaj crkuje? :hudicek:

Samo Peugeot je na za?etku res delal mlin?ke... mogo?e zato? :whatever: ... neee.

Jebemu sunac - evo po dolgem cajtu nabavu rabljen avto in bil takoj nategnjen s kilometri. Moja Citroen kapelca ima skoraj 50.000km ve? kot je na ?tevcu. Pri 157.000km je za?elo javljati servis 200.000km. :angry2:

Crknjeno ventilacijo mi je zrihtal avtoelektri?ar, ki je ugotovil (baje standardni pojav), da pride do te?av pri kontaktni klju?avnici?!?!?!?, kjer ne pride do stika (obraljeni kontakti) in zato ventilacija ne deluje. WTF pa kam hudi?a so to francozi povezali - sej pol ni ?udno, da imajo kar naprej te?ave z elektriko.

Aja cena popravila - zmernih 40?. Me ?e zanima kaj ob naslednji mesec - s Francozom pa res ni dolg?as. :aaaaa:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Sej ve? kako gre tisto, da ravno najve?ji homofobi so v bistvu prikriti homoseksualci in jih je tega strah in zato ho?ejo na vse na?ine drugim dokazat, da niso.

Z Ajvarjem je isto sam on je dieslofob oziroma ?e bolj TDIfob - v bistvu ves ?as ?ez diesle udriha sam zato, ker potihom je zaljubljen vanje in si jih ?eli, isto?asno pa boji kaj bodo dugi rekli na to.

Ajvar, are you man enough to drive a TDI and be proud of it? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Haha Grega ampak teb pa dogaja :aaaaa: ?koda edin, da zgodbe ?al nimajo sre?nega konca (no ja sej mrbit je pa bil, sam da ti tega ne ve?) :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.