Pred cca. trem urcam, sem v kro?nem Toma?evo naletel na totalno pijanduro - pasove menjal kot za ?alo, brez smernikov, kasneje, v smeri ?rnu? pa od roba cesti??a do sredinske ?rte in tudi preko nje na drug pas pa spet do robnika nazaj na svojem pasu (mislim da Renault Senik II)j. Enkrat sem se mu le za las ognil. V avtu sem imel tudi podmladek, matr ne morte si mislit kok me je zamikal, da mu po hitrem postopku, mal demonstriram kako izgleda frontalni napad s komolci, ki ga je sicer zelo te?ko realno trenirat (kar se borilnih ve??in ti?e).
Kolikor sem obve??en sta v?eraj nakazala denar ?e Neyko in pa Peri?nik, oz. je Neyko dal v imenu obeh, ker je Peri?nik (g. Pomaran?a) ?e vedno brez compa in neta! Grega bo pa povedu, ?e je transakcija uspela!
@Grega, me prav zanima koliko cajta traja da s po?te naka?ejo na tvoj TRR, ker sem tole ravno po?timal pred dobro urco, pa verjetno ?e vedno nisi prejel na ra?un?
Domnevam, da bo ljudem v veliki ve?ini primerov malo nerodno, da so tako v slabem finan?nem stanju, da so bili potrebni pomo?i in se iz tega razloga ne bodo ravno ?eleli fotkat. :ne vem:
Grega, mislim da je najbolje, da nam vsem zainteresiranim, ki smo se oglasili v tejle temi, na ZS sporo?i? svoj TRR in se za?ne zadeva odvijat!
V vmesnem ?asu pa najdemo kon?nega porabnika zbranega denarja in to je to.
Itak se prakti?no vsi strinjamo da se najde kako dru?ino s podmladkom, a brez financ, ?e napraskamo npr. 200 ali 300 ?, mislim da jim bo to znatno polep?alo tale mesec!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pred cca. trem urcam, sem v kro?nem Toma?evo naletel na totalno pijanduro - pasove menjal kot za ?alo, brez smernikov, kasneje, v smeri ?rnu? pa od roba cesti??a do sredinske ?rte in tudi preko nje na drug pas pa spet do robnika nazaj na svojem pasu (mislim da Renault Senik II)j. Enkrat sem se mu le za las ognil. V avtu sem imel tudi podmladek, matr ne morte si mislit kok me je zamikal, da mu po hitrem postopku, mal demonstriram kako izgleda frontalni napad s komolci, ki ga je sicer zelo te?ko realno trenirat (kar se borilnih ve??in ti?e).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani