Skoči na vsebino
zimski basket / fuzbal/odbojka
Napisano

Jure, pa? izberemo skupaj nek datum, potem pa ?e nekdo re?e da pride, pa ga na koncu ne bo, lih s :policaj: ga ne bomo privedli a ne. :ne vem: :D

Tak?no dru?enje je nam super uspelo, ne vem zakaj ne bi tudi v primeru da bi tak?en "piknik" ?ir?e (tule na forumu) zastavili in ne zgolj znotraj moje o?je dru?be. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Grega, v celoti se strinjam s tvojim postom, kak?na dru?ina z otroci, za katero je tale prazni?ni december lahko prava mora - npr. vsi so?olci dobivajo neka darila, nekam gredo, le oni si ne morej privo??iti niti prazni?ne ju?ne ali pa celo kak?ne bolezni v dru?ini itd. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimski basket / fuzbal/odbojka
Napisano

Kaj pa ?e naredimo "ob?asna sre?anja" :P ?portne narave namre? in sicer tako kot sem lanskega oktobra najel plac (Besnica pri Kranju), zbobnal tolpo (od tega najmanj 7 mazda?ev ?e me spomin ne vara), potem smo igrali 2 urci odbojko v dvorani (mislim da je ura 20? za najem), potem pa ?e 1h ko?arke.

Kasneje ko smo pretegnili ude, smo ?e imeli zunaj brunarco najeto, v kateri smo spekli nekaj ?evapov ter popili nekaj piv. Skratka pikniki je bil prete?no ?portne narave in nikakor ne pivske. :danzoman::bravo:

O telem prostoru je govora;

http://www.vogu.si/VOGU.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ok, Slivka potem pa pripravi vse potrebno.

V nasprotnem primeru pa bom poprosil Grego oz. Bossa, za kak?ne ugodne pogoje odprtja TRR-ja pri eni od njunih bank (Sparkasse je tako ali tako precej ugodna zadeva kolikor je meni poznano), pa da ga magari v ta namen odprem kar jaz. Kontrola koliko je bilo priliva pa bi bil v tem primeru ravno Grega, kateremu so (domnevam) na voljo vsi izpiski oz. e-vpogledi. :P:bravo:

Po?asi bomo morali definirati ?e namen zbiranja sredstev. Predlogi (kot smo se ?e zedinili - le kon?nemu potro?niku in ne nekim posrednikom, alla Rde?i kri? itd.)? :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

BRAVO Mazda?i, vesel (in vedel) sem, da nismo samo neki plehnati zakompleksani bedniki, brez srca, ki gledajo le na lastno rit, pa? pa privo??imo kaj lepega tudi so?loveku! :jupiii::bravo::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Me zanima ?e je kdaj kdo od vas ?e prejel DO?IVLJENJSKO garancijo, ko je kupil ?portne copate - po doma?e superge??? :harhar:

Meni se je to zgodilo v?eraj, ko sem ?el kupit neke copate za v dvorano, za treninge na parketu. No kupim neko zadevo za mislim da 15 EUR, firma VTY oz. dalj?e VICTORY, pa povem prodajalki da sem ?e imel enkrat to firmo, ampak so mi po nekaj mescih "zacvetele". Ona pa pravi, da naj jih prinesem nazaj, ker ima ta firma do?ivljenjsko garancijo! WTF ?zmeden?:whatever::aaaaa:

Jo vpra?am ?e enkrat, ?e sem prov zastopu, pa da itak nimam ve? ra?una itd., pravi da ni panike, naj prinesem, pa mi vrnejo denar (?e so copati deformirani oz. se je material iztro?il), ali pa imam tudi opcijo da vzamem druge za protivrenost oz. eventuelno dopla?am. No pa sem se odlo?il da danes testiram ?e to dr?i, da imajo teli Victory do?ivljenjsko garancijo, spakiram stare, jih dostavim (drugi) prodajalki, ona mi napi?e dobropis, vzamem druge copate (iste firme - prostovoljno, glede na tole ugodnost), dopla?am nekaj EUR, ker so bile tele dra?je) in se odpravim iz trgovine.

Kej takga pa ?e ne, kupioval sem ?e Adidas, Reebok, Converse, Puma (najve?krat) za KONKRETNE cekine, ma kej takega se mi ?e nikoli ni zgodilo oz. si nisem upal niti pomisliti na tak?no ugodnost.

TOTALNA POHVALA trgovini Deichmann (poslal sem imel s temi iz Qlandie Kamnik) oz. ?e bolj firmi VICTORY oz. skraj?ano VTY za izredno ter potro?niku nadvse prijazno potezo! :cheers::danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ima kdo "odve?ni" TRR, da mu ne bi bilo v napoto, da se denar gor naka?e, mislim da bi bilo to ok, ?e ne pa v ?ivo, kaj vem. :ne vem:

Obleke, ki so ?e uporabne, pa sem jaz odlagal v zabojnike "Humana", ?e to ?e obstaja ne vem to?no. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Varjanta je tudi za kak?nega invalida ki se zbira za prilagoditev doma invalidskim razmeram. Ponavadi sem doniral kar preko sms-jev (na 1919), nazadnje sem poslal nekaj smsov (po 1EUR) za fanta, ki je izgubil obe nogi na Jahorini, pred nedavnim. :(

Potrebno pa je tudi dolo?iti rok, do kdaj bomo zbirali, predlagam da bi bilo do Bo?i?a, npr., saj naj bi bil to velik dru?inski praznik, ?e bomo izro?ali znesek dru?ini. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam, fajn bi bilo nabrati za to?no dolo?eno dru?ino oz. osebo ali pa? ustanovo. Manj kot je posrednikov toliko bolje, tudi jaz sem ?e marsikaj sli?al o teh "dobrodelnih" ustanovah! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni Mazdilakarji!

Med spontanim pogovorom s kolegom sem pri?el na idejo, da bi se zbralo nekaj ? (sam sem jih pripravljen prispevat 20, morda tudi 50?), z namenom, da se jih podari kak?ni siroma?ni dru?ini (direktno izro?iti in ne prek Karitasa, Rde?ga kri?a itd.) :zvizga:

Naj bo prazni?ni mesec malo bolj vesel za vse oz. ?imve? prebivalcev RS, ne le za premo?ne?e. Pogosto namre? spremljam razli?ne ?alostne zgodbe dru?in, ki ?ivijo v hudem pomanjkanju in katere si ne zmorejo privo??iti prakti?no ni?esar. :(

Kak?na se vam zdi moja ideja? :jupiii:

P.S. - v primeru, da zdru?imo mo?i, da se razblini eventuelne dvome kam bo denar romal, bi predlagal, da bi nas ?lo ve? takrat ko bi denar izro?ili, da ne bom na koncu osumljen da sem organiziral nabirko za nova plati??a, pod pretvezo dobrodelnosti, hehe. :blush:

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mene trenutno najbolj zanima (v dobro na?e RS namre?) koga bo ZJ spravil v zavezni?tvo, da ?imprej za?nejo kaj pametnega ustvarjat, ki trenutno same kajle kasira in upam da se bo to kmalu spremenilo. Jebale jih trenirke, treba za?et uporabljat PAMET! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aha, pol si to (?e drugo stran) ?e lahko obetam, ker men je zdej odpadel zadnji levi, se pravi nekako nad glavo tistega sopotnika, ki sedi za voznikom. Dopu??am pa tudi mo?nost, da mi ga je nekdo "pajsnu", saj zakaj bi dajal 7?, folk pa? marsikje vidi le bli?njice. :jupiii:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sem prebral tale Lahovnikov ?lanek (ta mi je res dec in pol oz. fant od fare), sem se kar nekoliko nasmejal ob delu, ko pove da je Zahec dobil v Veleju 28 glasov! :jupiii::bravo:

Matr ?e se mazda?i zdru?imo in nardimo stranko bi na volitvah prejeli ve? kot Zahec na telih zadnjih. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Izgubil sem enega od stre?nih ?epkov (tisti 4 komadi, ki se zadrsajo, da prekrijejo odprtino za monta?o stre?nih nosilcev), piiiiizdumast, lih sem dopolnil zbirko (nazadnje sem kupil 3, ki so mi manjkal in odkartal faking 22 ? na Cosmosu), no zdej sem izgubu 4., to je jasno edini, ki sem ga pred nakupom imel! :hudicek:<_<

Mazda?ki patent od qrca, pomoje jih folk izgublja v pralnicah kot za ?alo (lepi Mitko se mi je ?e pohvalu s tem podvigom in na Cosmosu mi je prodajalec svetoval da jih v pralnicah PREVENTIVNO dol mintiram - WTF??) :hudicek: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sej pravim - strahovito se sekiram, edino kar mi je bedno, da bom sedaj kar nekaj dni poslu?al razne kolege, kako so "moji" zgubili, a mene prakti?no BK! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

jaz sem bil ?e na strehi naravnaval anteno, ker gledam preko vivo.si.... :glare: peer to peer

Odvisniki! :P

Bom izpil dodatno pivo ?e Real zmaga, na va?e zdravje! ?e izgubi pa enega za svoje! :bravo: Ob neodlo?enem izidu bom naro?il :pepsi::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Napetost raste, jest dones sam ?e fuzbal ?akam.

Junk food je prpravljen, pija?a tud. Sam da ne bo ?troma zmankal.

Joza pa ze vidm da spet pise ?udne stvari na 24kur ;):P

Da navijam za Tabele (ne narobe zastopit hehe), je pa zelo verjetno da niti ne bom gledu, ki gremo z dru?bo za?urat! :danzoman::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.