Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

pa sj to je ta audi...isti...sm ga vidu in cez mejo in pri nas..tip je iz kranja sam skoraj zmerej ko grem cez mejo ga srecam tam pri uni gostilni...to je isti avto..

Ma ni, ker ne verjamem da menja tablice, ko smo ?li v Minimundus je bil ta s Klagenfurt avstrijsko tablico - preverjeno....ali pa???

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Enkrat bom slikal enakega Audi A6 takoj za Ljubeljom v prvi gostilni na avstrijski strani - identi?en, srebrn, lobanje + ROGOVI!!!, samo da ima izrazitej?e rde?e ledice okoli :vskalo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

men je v bistvu ful lep

audi je ze tko najlepsi, tukaj z dodatki je sam se lepsi

zakon od avta, pa se sam od sebe blenda...zakon

Labi la?en si....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ou??? boli - si pa vsaj na svojem :bravo:

Zdaj bosta s svojo vsako leto praznovala obletnico 18.11 in ne vajin datum.... :blush:

Pa ve? da kar leti ?as, jaz sem 6/15 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pi?em dokumenacije od projektov, pa bi si raj lukno v kolen vrtal... pa ?e tko se mi sploh ni? ve? ne da... ti ?ist volo do ?ivljenja uzame.

bli?a se el classico, bo? bolj?e volje...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

vceraj sem (po dolgem casu) poslusal cd iz hi-fija...zakon...ne pa tole mp3 sranje

Problem je ze da so novodobne naprave bolj prilagojene mp3 jem kot pa cdjem :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

napeku pala?inke, odprem regal, ZMANJKALO NUTELLE :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na Sardiniji sem kupil nek dober doma?i vin po predavanju domorodcev....danes si ga ho?em privo??iti pa vidim da je noter ?e en deci....

wtf?

Moja: Ja vsak dan en kozar?ek za kri ob kosilu :huh: ......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Upisal se na fitens, in fitensiral

kupil nov telefon (Samsung Wave) :D

Na stara leta bo? pa iskal bazen za hrbet :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne se zezat, moja tanardra?ja ma renolda :unsure:

"We will get them, don't you worry": http://www.youtube.com/watch?v=23gd_B5FTNY

No ja fabr?ki reno ima dobro ma?ino a avto je bolj za en drek (verjetno ji software zajebava :blush: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Objavljena slika

no comment

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Druga? pa ?e se spomnete, je bil identi?en primer, Ferrari znatno hitrej?i v ovinkih, na ravnini pa adijo Reno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

- Massa, why didn't you let me pass?

- I'm not Massa you stupid idiot, I;m Petrov, Vitaly Petrov!!!

---------------------------------------------------------------------

-"Fernando is faster than you, understood that message?"

-"What?"

-"Let Fernando pass fucking idiot."

-"i've got a kalashnikow."

-"but we have the mafia."

-"but i have putin"

-"ok.....you win...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:zvizga: kot prvak pa si lahko Vettel koncno frizerja privosci.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kdo bi si mislil da bo na koncu gajba od Renoja pokopala italijanski ponos :)

Kako se mu pa odlep na ravnini ej :huh:

je pa alonso pokazal da je en velik butelj s kretnjami petrovu

?estitke RBju, iz?lo se jim je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najugodnej?i ponudnik ?troma u RS?
Napisano

Pa ?e zanima me, kako je pogodba sestavljena, a podpi?e? npr. za 5 let in prej ne mor? "skliznit" drugam al lohk pre?alta? na novga ponudnika kadar ti zapa?e??? :D

jaz nisem vezan z ni?emer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem v grazu kupil v MediaMarktu Magnat aktiven woofer z bas reflexom za 99?.

To je nedvomno moj najbolj?i nakup EVAH!!!

http://www.magnat.de/index.php?id=3376

to je velikost malo ve?je ?katle za ?evlje

Ka to dela mala ?katla 30x20x20 ?zmeden??zmeden??zmeden? - Ustavil sem se in dal iz 2/3 na 1/3 - neverjetno globok, mo?en in ?ist bas, svaka ?act res, nisem pri?akoval od te rubrikove kocke tak efekt!

:aaaaa::aaaaa:

P.S. ?e na?a re?e tako naglas pa tud Colonie ne more? poslu?at....pol je res hudo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?! :angry2:<_<

jaz imam 2 leti fiksne cene.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdavo, me zanima kerga ponudnika mate, mene mika iz "klasike" ?tartat na Gen-I, ki je baje nejcnej, a je to res in a je kje kak?en "hakeljc"? <_<:P

Pa lep viknd! :bravo:

B.

jaz imam gen-i, samo odkar smo na toplotni ?rpalki je ratalo vse ceneje.

Letno za vso elektriko (2 klimi, steklokerami?na, pralni stroj 1x na dan, enako pomivalc), + celotno ogrevanje centralno + voda damo cca 1200? - s tem da ze eno leto posojam strom sosedu ki gradi drugega dvoj?ka :)

Na? del ocenjujem na tam 800-900? letno za vse

Seveda temu pripomore tudi zelo dobra izolacija, dobra okna in tudi zimski vrt ki pozimi segreje celoten zg. stuk ko je sonce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tu je ?e Hamilton, ki bo startal v max 2. vrsti.... :party0035: 2 kamikaze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ma? PMS :ne vem:

NE renoja :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sovra?m licemerce k vozjo 40 po naselju, ko se ga pa ob tabli za konc naselja sprav? prehtevat pa gasa do blokade.

Verjetno je bral nasvete na 24ur.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ob 03:20 je sosedu cca 400m stran zagorela hi?a, predvidevam da kak dimnik ali pe?....ni? kaj prijeten pogled, gasilci so bili hitri, res pa da so nehote izgubili nekaj minut ker so falili odcep na na?e polje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

cakamo tvoj novi avatar...

?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.