pa sj to je ta audi...isti...sm ga vidu in cez mejo in pri nas..tip je iz kranja sam skoraj zmerej ko grem cez mejo ga srecam tam pri uni gostilni...to je isti avto..
Ma ni, ker ne verjamem da menja tablice, ko smo ?li v Minimundus je bil ta s Klagenfurt avstrijsko tablico - preverjeno....ali pa???
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Enkrat bom slikal enakega Audi A6 takoj za Ljubeljom v prvi gostilni na avstrijski strani - identi?en, srebrn, lobanje + ROGOVI!!!, samo da ima izrazitej?e rde?e ledice okoli
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa ?e zanima me, kako je pogodba sestavljena, a podpi?e? npr. za 5 let in prej ne mor? "skliznit" drugam al lohk pre?alta? na novga ponudnika kadar ti zapa?e???
jaz nisem vezan z ni?emer
Ka to dela mala ?katla 30x20x20 - Ustavil sem se in dal iz 2/3 na 1/3 - neverjetno globok, mo?en in ?ist bas, svaka ?act res, nisem pri?akoval od te rubrikove kocke tak efekt!
P.S. ?e na?a re?e tako naglas pa tud Colonie ne more? poslu?at....pol je res hudo
Dans smo mal debatiral, da ima morda tale Gen-I samo za?etne cene ni?je od konkurence, da pa? pridobijo folk, pol pa bojo navil da bo joj, a je to mo?no, ker se ne bi nasral?!
jaz imam 2 leti fiksne cene.....
Zdavo, me zanima kerga ponudnika mate, mene mika iz "klasike" ?tartat na Gen-I, ki je baje nejcnej, a je to res in a je kje kak?en "hakeljc"?
Pa lep viknd!
B.
jaz imam gen-i, samo odkar smo na toplotni ?rpalki je ratalo vse ceneje.
Letno za vso elektriko (2 klimi, steklokerami?na, pralni stroj 1x na dan, enako pomivalc), + celotno ogrevanje centralno + voda damo cca 1200? - s tem da ze eno leto posojam strom sosedu ki gradi drugega dvoj?ka
Na? del ocenjujem na tam 800-900? letno za vse
Seveda temu pripomore tudi zelo dobra izolacija, dobra okna in tudi zimski vrt ki pozimi segreje celoten zg. stuk ko je sonce
Ob 03:20 je sosedu cca 400m stran zagorela hi?a, predvidevam da kak dimnik ali pe?....ni? kaj prijeten pogled, gasilci so bili hitri, res pa da so nehote izgubili nekaj minut ker so falili odcep na na?e polje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma ni, ker ne verjamem da menja tablice, ko smo ?li v Minimundus je bil ta s Klagenfurt avstrijsko tablico - preverjeno....ali pa???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani