Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes v gostilni debata o tablicah. Imamo enega, ki "zbira tablice": pa? fotografira tablice, ki niso povsem obi?ajne. In jih razvije in ima ?e kar nekaj albumov. In jih je kazal in najdem tole:

post-5658-1363466563_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole je sicer "star" posnetek izpred nekaj dni. Takole sva se s sosedo - sodelavko odpravila v slu?bo:

No, kot je iz posnetka razvidno, sva ostala doma, sva pa zato kasneje z ?eno peljala otroke v vrtec:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma pizda pa ta sneg... evo zdele ga mamo skoraj 80cm... ?ez no? in jutri pa ga napovedujejo ?e pol metra. Sploh ne

vem kam naj ga sploh ?e odmetavam.

Slivka a ?e miga?, al te je zamedlo? :ne vem:

Ti pa tvoji horoskopi! :angry2:

Ja, malo ?e migam. Lopato sem ?e skoraj do polovice obrabil, plug na Mazdi je sicer popravljen, a malo zvit, pa ne ?isti dobro, BTjki je pri?lo v navado, da ne kuri manj kot 37 litrov na 100 km (pa vse tja do 54 litrov na 100 km), na vsake toliko pride Volvo (mislim, da L350F, ali pa L150F), pa nam malo razme?e in razrine sneg, da imamo prostor kam plu?it novega. Vsaj glede tega nimamo te?av.

Koliko imamo snega? Nimam pojma. Vrt sem imel ograjen z 120 cm visoko ograjo. ?e od srede se je ne vidi ve?... Mogo?e jutri malo preorjem po dvori??u, pa poi??em in zmerim. Se pa ne bi ?udil, ?e bi ?lo proti 150 cm. ?e dobro, da ves ?as piha burja, da ga sproti odna?a. Druga?e bi kar predore vrtali...

Ena slika od danes zjutraj...

post-5658-1361651171_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes smo na terenu sprobavali Tojoto LC in njene sposobnosti vstopno izstopnih kotov. S prednjim odbija?em smo na poti navzdol izpod 30cm snega izruvali kar lepe kup?ke zemlje ko smo preko bre?in med njivami padali na nos. Pesene?enje zame je bilo, da je odbija? pre?ivel brez kakr?nihkoli po?kodb, ?eprav je njegov izgled pastik fantastik.

Toyota land Crouser je eden bolj?ih terenskih vozil, kar jih lahko najde?. Sicer ga vztrajno polnijo z elektroniko in nobel tapiserijo, ki ti v blatnij brezpotjih hitro zgublja vrednost, a vseeno je ?e vedno odli?no podvozje, pa tudi konstrukcija, ki kljub vsemu odli?no opravi svoje delo. In tudi odbija?i so iz nekaj razredov bolj?e plastike kot pri ostalih vozilih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"Kje pa dela??"

"V jeklarni."

"Ali dela? z verigami?"

"Ne, po tovarni se lahko prosto sprehajamo."

?ena si je obraz premazala z zdravilnim blatom, se postavila pred ogledalo in vpra?ala mo?a:

"Kaj pravi?, dragi? Ali me tale maska naredi veliko lep?o?"

"Seveda te! Toda ne razumem, zakaj si jo vedno potem spere? z obraza!"

Jaz sem ob rojstvu tehtal skoraj tri kilograme! je rekel Ale?.

"Jaz sem pa tehtal skoraj sedem kilogramov!" se je pohvalil Miha.

"Potem te pa ni prinesla ?torklja, ampak ?erjav!"

"Glej, kako pozorno odpira tisti mo?akar vrata avta svoji ?eni," re?e ?ena soprogu.

"Ali ima nov avto ali pa novo ?eno."

Kako lahko svoji sestri re?e?, da je neumna? Takoj se ji opravi?i! se je mama jezila na sina.

"Sestrica, oprosti. ?al mi je, ker si neumna."

Miha se je vrnil iz ?ole z modrim o?esom. Ko ga je mama vpra?ala kaj je bilo, je povedal:

"Tisti iz ?etrtega letnika me ne mara!"

"Jutri vzemi iz hladilnika le?nikovo ?okolado in mu jo odnesi. Morda bosta potem prijatelja!" je rekla mama.

Naslednji dan se je Miha vrnil domov ?e z drugim modrim o?esom.

"Kaj je bilo pa danes?" je vpra?ala mama.

"Tisti tip ne mara le?nikove ?okolade."

"Danes sem pri gospodinjstvu namesto moke v lonec pomotoma stresel pralni pra?ek."

"In kaj je rekla u?iteljica gospodinjstva?"

"Popenila je!"

Kdaj blondinka ne uporablja vode ko si pere lase?

"Kadar uporablja ?ampon za suhe lase!"

V lokalu se je pri?el prepirati zakonski par. Besede so bile vse huj?e in glasnej?e, nenadoma pa je ?enska poklicala natakarja in mu rekla:

"Natakar, prosim, prinesite mojemu mo?u ra?un, da mu bo vzelo sapo in bo vsaj malo tiho!"

"Moj mo? in jaz sva se dogovorila, da se bova lo?ila brez ?kandala in prepirov."

"?udovito! Danes je tako malo zakoncev, ki se tako lepo razumejo."

"Tone, ali si ?e sli?al, da so staro Majdo odpeljali iz slu?be direktno na urgenco zaradi zastrupitve?"

"Zaradi zastrupitve? Potem se je pa verjetno ugriznila v svoj jezik!"

Prometnik ustavi voznika:

"Gospod, dovod goriva se vam je pokvaril. Bencin vam te?e po cesti. To vas bo stalo deset tiso?akov!"

"Krasno! Mojster pa je hotel imeti petdeset tiso?akov!"

V travmatolo?ko kliniko je vstopil mo?akar s ?opkom ro? in rekel medicinski sestri:

"Te ro?e izro?ite pacientu Bogdanovskemu!"

"Toda, saj nimamo pacienta s tem imenom!"

"Vem. Pripeljali ga bodo danes zve?er. Jaz sem namre? njegov nasprotnik v boksarskem dvoboju."

"Teorija je, ?e vse ve?, pa ni? ne funkcionira. Praksa je, ?e funkcionira, pa ne ve? zakaj. Pri Microsoftu je zdru?eno oboje. Ni? ne funkcionira in nih?e ne ve zakaj."

Starej?i zakonski par praznuje zlato poroko. Mo? med zabavo re?e ?eni:

"No, vidi?, ljubica moja, v ?ivljenju sem te prav lepo popeljal skozi vse te?ave na najini skupni zakonski poti!"

"Ja, res je, nobeni te?avi se nisi izognil!"

"Kaj vas je privedlo na sodi??e?" je sodnik vpra?al obto?enca.

"Dva policista!" je odgovoril obto?enec.

Sli?al sem, da se tvoja ?ena zelo spozna na glasbo.

"Res je, toda na svoj na?in."

"Kako to misli??"

"V solo kri?anju name je odli?na, enkratna je pri glasbenih arijah oziroma dretju na sosede, kadar potrebuje novo obleko gode na vse strune in posebno dobro zna zbobnati vkup vse okoli?ke ?enske. Ko opravljajo, igra prvo violino, ?e bolj pa zna raztrobiti vse skrivnosti, ki ji jih je kdo zaupal."

Sonja je rekla prijateljici Mateji:

"Mojega mo?a sem spoznala v ?ivalskem vrtu."

"In kako si ga dobila ven?"

Mlada prijatelja se sprehajata po cesti in ko zagledata policista, ki se jima pribli?uje, eden glasno vpra?a drugega:

"Ali ve? kak?na je razlika med policistom in oslom?"

V tem trenutku pride do njiju policist in re?e:

"No, da sli?im, kak?na je razlika!"

Mladeni? se prestra?i in zajeclja:

"Saj ni nobene razlike!"

"Toliko bolje zate!" mu odgovori policist.

"Se tvoja h?erka ?e vedno ni poro?ila?"

"Ne, je preve? inteligentna, da bi vzela tistega norca, ki bi jo hotel za ?eno."

"Tale postrv pa zelo slabo izgleda!" je gost rekel natakarju.

"Seveda, saj je mrtva!" je odgovoril natakar.

Teta Mateja se je zaletela v avto drugega voznika in mu uni?ila celotni zadnji del karoserije. Voznik po?kodovanega avta je izstopil, pristopil k nesre?ni tetici in ji dejal:

"Ali ste sploh delali vozni?ki izpit, neroda stara?"

"Sem! In to ve?krat kot vi!", se pohvali Mateja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no skidal stopnice od hi?e do parkiri??a in po parkiri??u poplu?il in skidal ves sneg "v nulo". ?e mi Boss ne bo spet prerokoval in mi po?iljal horoskopa, sem za to zimo re?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pojavil se je zelo nevaren virus z imenom DELO ..

?e dobite DELO od svojih kolegov, ?efov ali kogar koli drugega po elektronski po?ti ali na kakr?en koli drugi na?in, SE GA NE DOTIKAJTE! Virus popolnoma izbri?e va?e privatno ?ivljenje. ?e slu?ajno pridete v stik z DELOM, takoj oblecite jakno, vzemite s seboj dva dobra prijatelja/prijateljici in pojdite naravnost v najbli?ji lokal. Naro?ite antivirus, znan pod imenom PIVO ali REFO?K. Antivirus jemljite, vse dokler ne bo DELO povsem izlo?eno iz va?ega sistema. To opozorilo po?ljite vsaj 5 prijateljem/prijateljicam. ?e ugotovite, da jih nimate 5, to pomeni, da ste ?e oku?eni in da DELO upravlja z va?im ?ivljenjem. ZAPOMNITE SI, VIRUS JE SMRTONOSEN! To se zdi samo fraza, vendar je resnica - na smrtni postelji ni ?e nih?e nikoli rekel: "Zakaj nisem v ?ivljenju ve? delal!"

?ena mi je pustila sporo?ilo na hladilniku:

"To vse skup sploh ne deluje ve?, sem se preselila k svojim!"

In sem odprl hladilnik. Lu?ka dela, pivo je hladno ...

Ne razumem, kaj ne deluje??

"?ena, moram ti povedati, ni? ne bo z morjem, ker sem v?eraj pri pokru izgubil ves denar."

"Oh, ne... Kako je to mogo?e?"

"Jbg, jaz sem bil pijan, on pa je imel sre?o."

"Dobro, potem pa ti lahko povem, da sem prej?nji teden na sindikalnem seksala s Petrom."

"Kaaaaj? Kako to?"

"Jbg, jaz sem bila pijana, on pa je imel sre?o."

Kaj dela ?enska po seksu?

- Napoto.

Kako naj ?enska ohrani vitko linijo in dober odnos z mo?em?

Pravo?asno mora zapreti usta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Horoskop za ?etrtek, 17. 1. 2013:

kozorog: Danes boste kidali.

oven: Danes boste kidali.

rak: Danes boste kidali.

tehtnica: Danes boste kidali.

vodnar: Danes boste kidali.

lev: Danes boste kidali.

bik: Danes boste kidali.

?korpijon: Danes boste kidali.

ribi: Danes boste kidali.

dvoj?ka: Danes boste kidali.

devica: Danes boste kidali.

strelec: Danes boste kidali.

Boss, o?itno tole velja tudi za sredo, 6.2.2013... Vsaj pri meni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne glej konkuren?ne sposobnost, poglej ti raje tehni?ne re?itve, ki nekoliko presegajo tvoje na BT-50.

To sem tudi imel v mislih. Steber z cilindrom, o?itno dobro vpeto. Bo treba pregledat BTjko, ?e bi ?lo kaj takega gor. ?eprav bi se verjetno dalo. Za nekaj tiso? ?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, res je kaznivo. Ampak, kaj tebi to takrat nuca, ?e bo un bedak mogo?e kaznovan po ?rki zakona, ti bo? pa morda v trugi na britofu s svojo gnijo?o ritjo ?rve fotral?

Razmisli kaj je bolj pametno! V?asih je pametneje popustit in odnehat, ?eprav ve? da ima? prav. Z bedakom dirkat in se tekmovat kdo bo ve?ji bedak, ni zdravo.

Lepo se to sli?i. ?e pozorno prebere?, kar sem napisal, bo? ugotovil, da me je od zadaj nekdo dohiteval - kljub temu, da sem vozil 130 km/h, sem bil za nekoga prepo?asen. ?e bi torej popustil, bi tisti od zadaj ?e toliko bolj naletel na oviro. In ?e bi me torpediral, bi ravno tako na britofu ?rve futral. Torej mi ni preostalo drugega kot pospe?it. A Honda ne gre ve? kot 175 km/h. Seat pa je tudi ?el toliko. In ne vem, mogo?e tudi ve?... No, jaz sem potem "varno prehitel in se umaknil na vozni pas ter zmanj?al hitrost na ustrezno", kar pa ?eni ni bilo prav, ravno tako ne tistemu v Seatu, ki je "zvo?no in svetlobno" to dal jasno vedeti, pa tudi z gestami roke skozi okno, ko me je prehitel, nato je ?e naglo zavrl na voznem pasu, da sem se re?eval po odstavnem, da nisem pribil vanj. In ko sem se tako zna?el pred njim, sem mu malo nakodral ?ivce. A to je ?e druga zgodba in z ?eno se ?e zdaj kregava, da bi nas skoraj vse pobil in tako naprej. Zato me pa zanima, kaj v tem primeru narediti. Dobro, popustiti, da gre naprej, v redu, a zadaj je nekdo dohiteval s precej ve?jo hitrostjo od 130 km/h.

Ja, vem, da bi moral on popustiti, ker je na voznem pasu. A ni. In sploh ni imel namena kaj takega narediti. Zato bi rad KRATKO razlago, kako re?i? tako situacijo.

In ?e sem prav prebral, se je to ?e nekomu zgodilo. Upam, da sem narobe prebral in da je to zgolj osamljeni dogodek ki se ne bo ve? ponovil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno vpra?anje bi imel, pa da ne odpiram nove teme, prilepim kar tule.

Torej, danes se vra?amo z na?o Hondico nazaj z po?itnic. Na avtocesti priklopim tempomat na 130 km/h in veselo ?veketamo (poleg mene ?e ?ena in trije otroci). Med Postojno in Razdrtim dohitim nekoga, ki se je vozil 110, mogo?e 120 km/h. Ker zadaj ni bilo nikogar, tempomata sploh nicem odklopil, ampak sem za?el prehitevati. Nakar model doda gas in izena?i hitrost. No, resnici na ljubo lahko da mo?akar ni dodal gas: tam se cesta iz blagega vzpona prevesi v rahel spust. In sva se skoraj kilometer vozila v?tric z enako hitrostjo. Jaz pa opazim, da se zadaj nekdo pribli?uje. Kaj zdaj? Dobro, kar sem naredil, sem naredil, tu ne bom pisaj, kaj je bilo, ker mi je ?e ?ena dr?ala pridigo. Me pa zanima, kaj v takem primeru narediti, da bo zado??eno Zakonu o varnosti v cestnem prometu?

1.) Nadaljevati z vo?njo v?tric, ker je omejitev pa? 130 km/h in tisti, ki nas dohiteva, nas v bistvu ne bi smel dohitevati, torej ga ne oviramo?

2.) Pohoditi gas in prehiteti, pa ?eprav gremo preko 130 km/h? Do kak?ne hitrosti?

3.) Zmanj?ati hitrost na prehitevalnem pasu ter se prestrojit za njega, da se sprosti prehitevalni pas?

4.) Kaj drugega?

In ne mi za?et, da bi moral on zmanj?ati ter omogo?iti prehitevanje, ker on teh namenov ni imel. Nasprotno, ko sem za?el pospe?evati, je pospe?eval tudi on. In nato sem naredil, kar sem pa? naredil. Me pa zanima, kaj bi moral, da bi bilo po predpisih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.