Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Sam tole s ?umijem je ?e kar parodija... tolk o nem?ki natan?nosti in kvaliteti - bullshit; razen, ?e je to fora, da bi se radi ?umija znebl pol mu pa take kajle spu??ajo :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ima SD na ?elu brihto, ki je uvedel enotne zimske po?itnice in s tem slovenskim smu?i??em (in posledi?no celotnemu slovenskemu gospodarstvu, saj so tu ?e gostinci, hotelirji, razni zasebni penzioni,... ipd.) od?rl lep del zaslu?ka.

No ja, ?e morajo v celi sezoni ra?unat le na tisti teden po?itnic je pa tud huda oziroma so ?al tolk nesposobni, da ne znajo biznisa notr prpelat tud druga?e. Mislim, da bo tole klestenje financ in zategovanje pasu odneslo bistveno bistveno ve? denarja zgoraj na?tetim kot pa so jih enotne po?itnice. Najla?je se bo folk odrekel takim izdatkom kot je smu?arija.

Pahor za predsednika - eden redkih levi?arjev, kateri se mi dopade, ker je v primerjavi z drugimi pravi po?tenjakar, ne dela delitev na leve in desne, je brez afer in se ne ozira na ukaze in direktive iz Murgel (oziroma kluba, kateri ?e ima "vonj po cipresah" - Ku?an, Stanovnik, forum 21 in podobni patroni)

Hehe, pa ne da bi se hvalil ampak to?no take misli sem pisal, ko je bil Pahor ?e na ?elu vlade pa sem bil ozna?en skoraj za bedaka - in takrat sem tudi napisal, da se bo njegova pozitivna vloga pokazala ?ele kasneje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

moja ma isti problem. in ce hoces zadevo ublazit pomaga da si cez noc das prst v

pol paradajza. cez par dni bo majka. upam da sm ti kj pomagal.

Pa kaj mu predlaga? recepte za ne?nej?i spol - sej on je dec pa nej mal trpi kot tapravi ma?oti :hudicek: sam sebe je la?je "operirat" kot ?e te nekdo drug - preizku?eno.**

**Jures ne se jezit... sam mal ti moralo dvigujem. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V tri pasje klobase, vnel se mi je noht desne noge (stara teni?ka po?kodba) in sem cel vikend prele?al na morju, s tem da sem bil varu?ka, pol dneva nisem vedel kje sta otroka, k sre?i sta ?e doma?ina...

Ne vem kako na avion v torek...

Sem sli?al za "teni?ki komolec" ampak za "teni?ki noht" :huh: - to je pa neki novga :aaaaa:

V glavnem ostre ?karje pa olfa no? in medicinski alkohol pa se operiri sam - boli k sto hudi?ev ampak zadevo re?i? do torka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Druga svetovna vojna. Poljska.

Nem?ki vojak uperi pu?ko v Poljaka in ?e skoraj pritisne na spro?ilec, ko od zgoraj zasli?i gromki glas:

»Nikar ne ubij tega ?loveka!«

»In zakaj naj ga ne ubijem?«

»Ta ?lovek bo neko? postal pape?!«

»Dobro, pod pogojem, da za njim postanem pape? jaz!«

Ostalo poznate…

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na Ptuju je 360? za 5 let starega otroka za tamale je pa okoli 500. Po prej?njem obra?unu sma pla?evala 40% cene po novem pa 53% pa so rekli da bo v povpre?ju za 3% ve? :vskalo:

nepobolj?ljiv optimist - nategujejo od vsepovsod pa jim ?e kar na besedo verjame? :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vsakic ko grem do avta vidim novo prasko..tko da sm se odlucu da ga ne bom vec pral ker me bo infarkt zadel ziher.. bom pa konec leta vse to dal rihtat pri nasmu mojstru.. :D

A ga pu??a? na istem parkiri??u kot Gorjup13 (Alfa Honda fan)? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakupovanje v TU?-ih
Napisano

Kaj pa nalepke pa to?ke,jih dobi?? :hohoho: heheheheheheh

ne, dobi? pa smrkce... :P aja ne to je v me?katorju.... ma v glavnem neki dobi? pa ?etud je brezveze. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

@Boss, pol pa gas do podna pa magari ropota ko pri norcih, ?e pa lamela crkne pa ni panike, damo pa ?portno not :hudicek:

?e pa kej pu??a pa sam ve?je batne obro?ke gor, da ne bi preve? olja zgubla pa zaribala...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne pozabit ?e zlato in druge dragocene kovine - ista zgodba vedno novi norci. V trenutku, ko za?nejo vabit male vlagatelje zraven ti mora zazvonit v glavi, da gre za nateg in ?e vsaki? je tudi bil. ?al. :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

sam ene se res ?parajo, matr so ?udne! Nej pride pa gasa, bo vidla kok se getribe su?ejo B)

ne razume? ti to... a ne ve?, da se znuca :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kat-animacijski tim ti je znan?

Nope - a to so kak?ni taki, ki "lepoto" prodajajo :ne vem:

ventil je ze prej pocu tko da ni nc povezano stabo. :harhar:

ufff, oddahnu sem se ... zadnje ?ase je tud na forumu tolk nekih teorij zarote, da pa? ?loveka primejo dvomi :hudicek::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Tipi?na slovenska pohlepnost, ko ti ponudjo pi*** bi vzel ?e eno :D

haha, ampak kot sem razumel se je ustra?u, da bi tud brez te ostal in to samo zaradi logisti?nih te?av :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.