Pa ?e nasvet ... ?e je ?e klanc prestrm in morate zavirat, ne potem v dolini (recimo na semaforju) stat na bremzi ... Ni druzga, samo avto lahko pol pri zaviranju trese ... pojma nimam pa zakaj! :ne vem:
Aja, pa hvala za ° !
?rauf?tok efekt
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ko pospe?ujete, storite to odlo?no in ne me?kajte, bolje je nekoliko pohiteti, dose?i izbrano hitrost ter nato nadaljevati z vo?njo z enakomernim tempom.
... ja, do blokade v prvi, pa bo v 3 minutah tako zagrelo, da boste lahko nagi v avtu, ?eprav bo zunaj -78C
?e je cesta zahtevna, strma in ima veliko ovinkov, je bolje voziti v ni?ji prestavi, ?e pa spust ni zahteven in ne zahteva veliko zaviranja, pa lahko prestavite v prost tek, motor se bo vrtel pri nizkih vrtljajih in prakti?no ohranjal pri ?ivljenju le samega sebe.
... najprej govorijo o ?utu za so?loveka in podobne "bu?e" (kot pravte temu), potem pa vozimo po klancu navzdol v leru. Ne vem kak?na je razlika, ?e avto stoji pri miru in je v prostem teku, ali ?e avto miruje ... Poraba bo (to je dejstvo), ?e bomo zavirali po klancu navzdol, ali pred semaforjem, pred cestninsko postajo, pred izvozom iz AC itd. z motorjem, se pravi s prestavami MANJ?A! Pa ?e na zavornih plo??icah bomo pri?paral, ?e smo picajzlasti ...
Mimogrede, ob vsej tej "pameti", ki sem jo pravkar raztrosil sem ugotovil, da ne znam napisat stopinj celzija z znakom ... kdo ve, kako se napi?e?
a na pcju?
AltGR - 5 + presledek
16°
No takole se bolje vidi
33°C
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povej koliko ?asa bo delal. Sicer pa glede na to, da pravijo, da tudi iphone ni ne vem kak biser kvalitete si mogo?e na bolj?em.
Ok, glede tega sem hudo dober tester - letali??a, avti, stalno polnih rok vre?k, pa tudi kak klic se kon?a v steni...
Kot veste mene bk za znamke, vazno mi pa je da ima 2 sim kartice da mi kon?no nitreba 2h telefonov okol nost, v tujini imam pa itak samo sluzbenga krekberija.
V ponedeljek sem imel ful dela na ?ihtu in bil posledi?no slabe volje zato mi je ?efica na mizo podtaknila Milko (z jogurtom) ampak se je iz trme nisem dotaknil. Samo me skrbi, po?asi se bom zlomil in jo na?el ker z jogurtom je res dobra.
Dr? se, mi smo s tabo!!!!
v najbolj glupi drzavi na balkanu (tj makedoniji) sem dobil skladno drzavi najbolj glupo kazen ever:
peljem na letalisce angleza predstavnika mirande, in se ustavljam pred vhodom, grem ven z avta, odprem prtljaznik, kufer ven, ga pozdravljam, grem v avto in pride policajka, me sprasuje za dokumente itd itd...
in mi rece, da sem se dotaknil prelaza za pesce z zadnjimi kolesi (tam kjer sem bil ustavljen) in zato moram placat kazen...in sva sla do policijske postaje, in cel zapisnik in potem do poste placat in pol nazaj do policije in adijo 25 eur...
beda
umiriti se mora? divjak
Bo pa zadnja dirka zanimiva, ?e mal uklju?im domi?ljijo;
Vodi Vettel, za njemu Webber, na 3. mestu pa Alonso, pa je ?e nekih 5 krogov do konca, takrat pa (KON?NO) pri RB-ju vklopjo mozak in zatuljo po radiozvezi Vettlu, da ima o?itno totalno znucane pnevmatike, ter naj takoj zavije v boks (al pa odigra kak?en vrtiljak na stezi), s tem omogo?i Avstralcu 1. mesto, Vettel ?e vedno 2., torej Fernandu 3.mesto ne zado??a!
Je pa ?e varjanta, da Vettel raj? osebno krepne, kokr pa da bi bil Webber prvak, v tem primeru bi jasno raj?i videl Alonsa kot prvaka!
Tole bo totalni poker, je pa ?koda da je (realno) samo ?e troboj, ne ve? ?etveroboj za prvak! :ne vem:
Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran!
jest pa glih oglas dal..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ljubim dneve ovulacij - jutri sledi nov avatar....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani