PA? ne dosegajo ameri?kih standardov - min V8, min 300KM, min 20L/100km.... in najpomembnej?e imajo neko grdo ro?ico v sredini, s kateo je treba delati med vo?njo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z labijem sva dognala da lahko da ni moj stil vo?nje kriv... ko sem omenil cukanje mu je bilo takoj jasno da je avto nekaj kriv...
v?eraj se peljem in ho?em prehitet traktor pa avto zamori v 3 prestavi in ?ane cukat ko nor, lu?ka STOP se pri?ge pol pa ?ez 5s normalno vse spet... ajaaa saj je reno to je normalno
Verjetno ti nagaja ena od obeh turbin
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede porabe pa sem to tud ?e omenil pred pol leta, da je Astra precej nad povpre?jem pri porabi
K si glih Insignio omenil - a je ?e kdo opazil ?udno delovanje lu?i, ki svetijo absolutno previsoko. Pred ?asom sem ?e to opazil, ko je nekdo z Insignio vozil za mano, danes pa spet. Ko je vozil po?asi skozi cestninsko cca 50m za mano je bilo z lu?mi vse OK, ko pa se je hitrost pove?ala pa se je snop svetlobe dvigal, da je na koncu ?e vse ble??alo v vzvratnem ogledalu in da sem se po?util kot bi bil na osvetljenem odru.
Vem, da imajo aktivne lu?i, ki prilagajajo snop ampak a se sistem tolk kvari al pa na servisu ne znajo zadeve bolj nastavit. :ne vem:
navor boss, navor....
pa sej gre ima 118KM..ni neki da je res svoh..ampak porabo pa ima ubitacno...mi sploh ne dirkamo...js vedno ko pridem do 200km/h se umirim in daqm na tempomat..sej to ni dirkanje?ane..
sam prostornina ga ubija ko rabi mo?, mora biti verjetno skoz nad 3500 rpm, tam je pa ?eja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani