Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ljubim dneve ovulacij :D - jutri sledi nov avatar.... :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

itak pa ne ves da je klanec ker mas zaroseno sipo ker ti majster predlaga klimo ugasnit.... :notworth:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pa ?e nasvet ... ?e je ?e klanc prestrm in morate zavirat, ne potem v dolini (recimo na semaforju) stat na bremzi ... Ni druzga, samo avto lahko pol pri zaviranju trese ... pojma nimam pa zakaj! :ne vem: :P

Aja, pa hvala za ° !

?rauf?tok efekt :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko pospe?ujete, storite to odlo?no in ne me?kajte, bolje je nekoliko pohiteti, dose?i izbrano hitrost ter nato nadaljevati z vo?njo z enakomernim tempom.

... ja, do blokade v prvi, pa bo v 3 minutah tako zagrelo, da boste lahko nagi v avtu, ?eprav bo zunaj -78C

?e je cesta zahtevna, strma in ima veliko ovinkov, je bolje voziti v ni?ji prestavi, ?e pa spust ni zahteven in ne zahteva veliko zaviranja, pa lahko prestavite v prost tek, motor se bo vrtel pri nizkih vrtljajih in prakti?no ohranjal pri ?ivljenju le samega sebe.

... najprej govorijo o ?utu za so?loveka in podobne "bu?e" (kot pravte temu), potem pa vozimo po klancu navzdol v leru. Ne vem kak?na je razlika, ?e avto stoji pri miru in je v prostem teku, ali ?e avto miruje ... Poraba bo (to je dejstvo), ?e bomo zavirali po klancu navzdol, ali pred semaforjem, pred cestninsko postajo, pred izvozom iz AC itd. z motorjem, se pravi s prestavami MANJ?A! Pa ?e na zavornih plo??icah bomo pri?paral, ?e smo picajzlasti ...

Mimogrede, ob vsej tej "pameti", ki sem jo pravkar raztrosil sem ugotovil, da ne znam napisat stopinj celzija z znakom ... kdo ve, kako se napi?e?

a na pcju?

AltGR - 5 + presledek

16°

No takole se bolje vidi

33°C

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Povej koliko ?asa bo delal. Sicer pa glede na to, da pravijo, da tudi iphone ni ne vem kak biser kvalitete si mogo?e na bolj?em. :P

Ok, glede tega sem hudo dober tester - letali??a, avti, stalno polnih rok vre?k, pa tudi kak klic se kon?a v steni...:)

Kot veste mene bk za znamke, vazno mi pa je da ima 2 sim kartice da mi kon?no nitreba 2h telefonov okol nost, v tujini imam pa itak samo sluzbenga krekberija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imam Iphone za 90? :bravo: s podporo 2h SIM kartic, kar mi je bistvo

P.S. Ne vidim razlike....razen da ni jabuke zadi :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bon Jovi 2011
Napisano

So nabavili karte za udine - ?e kdo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Verjetn tut nism edini k je zaspan k mrjasec, zdele! :blush:

a merjasec je zaspan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Skratka vse bi lahko naredili v le?e. :hudicek:

Kaj bi nam klopko delu ?

zvrnu bi se iz 40m....scena za poscat

SIM Card rejected.... :ne vem:.......no sedaj mam spet signal.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kilometrina zakon :)

edin manj je zakon, ko mas lastno firmo ampak vseen rajs to kot placat ddv :bravo:

:punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V ponedeljek sem imel ful dela na ?ihtu in bil posledi?no slabe volje zato mi je ?efica na mizo podtaknila Milko (z jogurtom) ampak se je iz trme nisem dotaknil. Samo me skrbi, po?asi se bom zlomil in jo na?el ker z jogurtom je res dobra. :unsure:

Dr? se, mi smo s tabo!!!! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bil bi glavni car v kempu, roka nas bi peljala od ?otora do tribun, na skret, nad dogajanje, :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas kaj podobnega izvajamo skoraj vsak mesec :) Ravno za vikend smo bili na Jesenicah in smo "testirali" njihovo 42m lestev :bravo:

Objavljena slika

MARKO GRE DRUGO LETO Z NAMI V MONZO!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitkam za ?korpijon?ka :jupiii:

Sam paket je pa kar velik. A je blo treba kej carine pla?at? :D

?korpijon ja...mamo enega...velikokrat se bo? spomnil na kondome :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket.

Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm.

S5 bomo malo manj spali!

?estitke!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Projekt Wi-fi
Napisano

Sem ?e na 14db brez da bi dal anteno ven :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v najbolj glupi drzavi na balkanu (tj makedoniji) sem dobil skladno drzavi najbolj glupo kazen ever:

peljem na letalisce angleza predstavnika mirande, in se ustavljam pred vhodom, grem ven z avta, odprem prtljaznik, kufer ven, ga pozdravljam, grem v avto in pride policajka, me sprasuje za dokumente itd itd...

in mi rece, da sem se dotaknil prelaza za pesce z zadnjimi kolesi (tam kjer sem bil ustavljen) in zato moram placat kazen...in sva sla do policijske postaje, in cel zapisnik in potem do poste placat in pol nazaj do policije in adijo 25 eur...

beda

umiriti se mora? divjak :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest bi tut Amoksiklav :rolleyes: Tko mam pa Sumamed, samo 3 tablete :(

Pol sta ti pa Grega idealen par za na umeka :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Projekt Wi-fi
Napisano

Projekt Wifi uspe?no zaklju?en! :bravo:

In sicer 2 teli zadevci

http://www.mimovrste.com/artikel/248002031...link-tl-wa5210g

Dela ko ?us, samo ?e fina nastavitev ko ne bo de?ja....trenutno sem na 3dB bo pa vsaj 10dB

Ko sem dal pa 'survey' je na?el ene 40 Wifijev celo ene s Katarine ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bo pa zadnja dirka zanimiva, ?e mal uklju?im domi?ljijo;

Vodi Vettel, za njemu Webber, na 3. mestu pa Alonso, pa je ?e nekih 5 krogov do konca, takrat pa (KON?NO) pri RB-ju vklopjo mozak in zatuljo po radiozvezi Vettlu, da ima o?itno totalno znucane pnevmatike, ter naj takoj zavije v boks (al pa odigra kak?en vrtiljak na stezi), s tem omogo?i Avstralcu 1. mesto, Vettel ?e vedno 2., torej Fernandu 3.mesto ne zado??a! :hudicek:

Je pa ?e varjanta, da Vettel raj? osebno krepne, kokr pa da bi bil Webber prvak, v tem primeru bi jasno raj?i videl Alonsa kot prvaka! <_<

Tole bo totalni poker, je pa ?koda da je (realno) samo ?e troboj, ne ve? ?etveroboj za prvak! :ne vem:

Ne vem...-

http://en.espnf1.com/redbull/motorsport/st...html?CMP=chrome

Schumi pa pameten

http://en.espnf1.com/brazil/motorsport/sto...html?CMP=chrome

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A to je ta znani isofix?

isofix pa pasovi so dvoje....on je verjetno stisnu pas s sponko pod zicom pa ne dobi ve? ven

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi :blush: ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran! :hudicek:<_<

jest pa glih oglas dal..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.