Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

To so zgolj tvoje teorije zarOte

Mogo?e pa res in ker smo v kozmusu vsi nekako povezani sem lahko, tudi sam kriv za njegov po?en ventil?ek sploh zato, ker nisem poblendal nazaj - le kdo bi vedel :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Niti 3 tedne brezposelen pa mam ?e nov job.

Pa glih sem dubu odlo?bo iz zavoda za pla?an 3 mese?ni dopust.

Pa ?e lan nisem pokuru 14 dni dopusta.

Niti ne vem a bi bil vesel al jezen.

a ti lohk pomagam - vesel bodi, ?iht je pa le ?iht in danes to ni kar tako, da bi ti ga ponujali za vsakim vogalom :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Postavlja se vpra?anja ali si v podzavesti vedel, da ti bo po?ila guma in si zato pravo?asno nabavil rezervo ali pa je guma po?ila ravno zato, ker si nabavil rezervo :hudicek: **

**spet sem preve? Slavoja ?i?ka poslu?al

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:( ni ?e dost, ne gre, no?e nehat :( ena P**** al pa en P**** mi je lepo s klu?om ?ou po prakti?no celi dol?ini avta na voznikovi strani. Pa kaj ma folk od tega? Na enih mestih mislm da je ?lo lioh tok globok da nou sam za spolirat :(

Pa da bi se tistemu takoj roka posu?ila - barabe nevo??ljive. Tole ti je en naredu k te pozna in si ne more sprijaznit s tem, da ima? cool limuzino.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hehe, men je blo pa koj jasno, da je konec za Bayern, ko sem zagledal Olića k se je prpravlu na strel - presran od glave do pet. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah sej kilometrina ja sam leto pa pol je blo pa le lepo...

Mam en tak dober ob?utek, da bo naslednja ?e bolj prava B)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema
Napisano

Nekak mi ne gre - 100km na dan pa bencinar :ne vem: Na u? je to od ekvivalentnega diesla ene 3? ve? vsak dan sam za slu?bo. 60-70? na mesec.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ta sezona je fenomenalna - 5 dirk, 5 razli?nih zmagovalcev iz petih razli?nih mo?tev. Torej za naslednjo dirko pri?akujem Kimijevo zmago :aaaaa:

Maldonado je odpeljal fenomenalno, Alonso tudi in oba Lotusa, ostali pa bolj klavrno. Masso nej ven kiknejo, ?umi je obujal spomine na svoje podmorni?ke predniki iz II. svetovne vojne in je torpediral Senno.

Druga?e pa prvih sedem dirka?ev je le 20 to?k narazen :jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men pri?ge lu?ko, ko pi?e domet 75km. Sem pa vozil tud ?e ene 20km, ko je ?e kazalo domet 0km pol me je pa za?elo stiskat okrog kujones pa sem zavil na pumpo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo

http://industrija.finance.si/351015/Ameri%...-Kitajske-domov

Vsak z vsaj trohico pameti ve, da je treba industrijo vra?at na obmo?ja, kjer imajo ljudje kupno mo?, da lahko izdelke kupijo in ?e ve? jih bodo, ?e bodo zaradi teiste industrije imeli delovna mesta.

Joj kolk je ekonomija enostavna, ?e le zna? pogledat tudi preko plota in nisi zaslepljen z enormnimi dobi?ki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.