Mogo?e pa res in ker smo v kozmusu vsi nekako povezani sem lahko, tudi sam kriv za njegov po?en ventil?ek sploh zato, ker nisem poblendal nazaj - le kdo bi vedel
Postavlja se vpra?anja ali si v podzavesti vedel, da ti bo po?ila guma in si zato pravo?asno nabavil rezervo ali pa je guma po?ila ravno zato, ker si nabavil rezervo **
ni ?e dost, ne gre, no?e nehat ena P**** al pa en P**** mi je lepo s klu?om ?ou po prakti?no celi dol?ini avta na voznikovi strani. Pa kaj ma folk od tega? Na enih mestih mislm da je ?lo lioh tok globok da nou sam za spolirat
Pa da bi se tistemu takoj roka posu?ila - barabe nevo??ljive. Tole ti je en naredu k te pozna in si ne more sprijaznit s tem, da ima? cool limuzino.
No sej to sem v?eraj napisal - z aviona se je videlo, da je ?ist bogi. Nobenega ?ara, prodornega pogleda, ki prestreli ?uvaja mre?e. V tej zgodbi je on izpadel kot otrok, ki se boji atiju povedat, da je v ?oli fasal cvek.
A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem:
Ta sezona je fenomenalna - 5 dirk, 5 razli?nih zmagovalcev iz petih razli?nih mo?tev. Torej za naslednjo dirko pri?akujem Kimijevo zmago
Maldonado je odpeljal fenomenalno, Alonso tudi in oba Lotusa, ostali pa bolj klavrno. Masso nej ven kiknejo, ?umi je obujal spomine na svoje podmorni?ke predniki iz II. svetovne vojne in je torpediral Senno.
Druga?e pa prvih sedem dirka?ev je le 20 to?k narazen
Men pri?ge lu?ko, ko pi?e domet 75km. Sem pa vozil tud ?e ene 20km, ko je ?e kazalo domet 0km pol me je pa za?elo stiskat okrog kujones pa sem zavil na pumpo.
Vsak z vsaj trohico pameti ve, da je treba industrijo vra?at na obmo?ja, kjer imajo ljudje kupno mo?, da lahko izdelke kupijo in ?e ve? jih bodo, ?e bodo zaradi teiste industrije imeli delovna mesta.
Joj kolk je ekonomija enostavna, ?e le zna? pogledat tudi preko plota in nisi zaslepljen z enormnimi dobi?ki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Grega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani