Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Presene?en (koji klinac vse te ankete, ki falijo BISTVO), sicer pa nisem posebej nesre?en. Zmagovalcu potrebno ?estitat in mu za?elet naj ima barka mirno morje! :bravo::punk:

Zdej pa upam da ?im prej za?nejo delat, pa da se poka?ejo kak?ni rezultati ker le s tem bojo dobili pike pri folku, ni to Mercator, kjer jih dobi vsak! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?iv?en

Men je pa (prakti?no) gladko ravno, malo bolj vesel bom ?e Real zmaga, kot ?e bo le neodlo?eno, a tudi v primeru njihovga poraza se ne bom lih od ?alosti napil in mel cel teden pokvarjen! ?e najbolj bi bil pri tem vesel, ?e bi RM enkrat za spremembo zaprl usta dolo?enim Katalonskim navija?em ki znajo bit precej naduti (ne govorim na tem forumu, itak)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Za ve?ino mazda?ke populacije ne bo neki ful zanimivo, bo pa za kak?ne, ki imate pribli?no tok staro dete kakor jaz (23 mescev cca.), priporo?am naslednje risanke (tamala se je ?e nau?ila ?tet do 10 po angle?ko, po zaslugi te risanke, hehe);

?arli:

Cuddlies:

Pingvini:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ste me kar nasmejal, mogo?e bi spadala tale diskusija v To je kr smeh. Sicer pa Kokolada bi lahko dobil ?astni naziv VELEUM, ker obvlada marsikatero podro?je, ni osredoto?en le na "prstenjaka" :bravo::cheers::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se naj jures preimenuje v Cigi?
Napisano

glede na to da je izena?enje se referendum razveljavi :P

Tole je Ajvar neki ponaredil (alla Slobo Milo?ević pred leti, ko je dobil 103% in so zanj glasovali celo rajniki, hehe), da so vse 3 opcije izena?ene na cifri 7! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Do uporabe meglenk zadaj si upravi?en le takrat, ko bo tako slaba vidljivost, da si ne bo? videl niti prsta dat v rit! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Men na?eloma tudi Virant ni napa?en (?e kot prfoks na faxu) Pahor mi je sicer kar simpati?en in odkrit ?lovek, stranka mi pa nikakor ni po godu, sicer pa na podlagi nekih anket pred volitvami, se ne dobiva mandata, tako da zna bit v nedelo ?e kako presene?enje! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.