Ne vem ?e smo ?e ?ist zastopli. Je pa res kar je povedal Simon (Ploki), da npr. delavski otrok nima niti prave vzgoje in je slej ko prej prepu??en "uli?ni" vzgoji, potem posledi?no tudi sam ne dose?e neke izobrazbe, najde neko slabo pla?ano delo ali celo zaide v kriminal, pa je rezultat vse prej kot dober. Tak?nih ?ivljenjsih zgodb sem kar precej sre?al.
@Mokster, tak?ni ki obvladajo govor tega jezika, ki se govori tukaj, vsa ?ast, ne me narobe razumet, ker nisem nek "hud" nacionalist, imam namre? kolege razli?nih narodnosti (ja tudi od Kolpe navzdol) in drugih veroizpovedi. Pa? ?lovk kot ?lovk, oz. vsak narod ima svoje Ju?njake (mi smo za Esterajherje npr.), tako da dejmo se met radi in se dobro zastopit.
Ne vem - mislim da se na?i "tamali" ?elijo prilagodit "mo?nej?emu" se pravi tistemu ki je fizi?no bolj nasilen, itd. Pa ne mi zdej govorit kok je katerih pri kaznivih dejanjih, ki sem neki cajta delal na Kazenskem oddelku Okro?nega sod. v LJ (recimo da sem bil prisoten pri vsaj nekaj 100 kazenskih spisih, kar je precej lepo vzor?enje za tole mojo analizo), pa vam iz prve roke, povem da je bilo enih 90, tadrugih pa 10%, medtem ko odstotek prebivalstva na?e kraljevine je pa lih kontra!
Grega, ko nekdo pri?ge zadnjo meglenko oz. jo pusti pr?gano ko je vidljivost solidna, mu toliko ?asa ?migam, da obupa in izklopi. No je varjanta tudi, da jaz obupam, ?e je un spredi preve? glup (ali pa trmast) da ne dojame kaj mu ?elim sporo?it, jao! Kako ?e pravjo; bog, daj neumnim pamet, nam pa denar, hehe
Gustav, sem kar v dokaj?nji meri tvoj somi?ljenik, naj se pa? folk prilagodi prevladujo?i kulturi oz. posamezni dr?avi, ker druga?e bi jih jaz izoliral. In potem ?e v?asih v javnosti izjavijo, da si ne upajo govoriti svojega jezika. Ma lepo vas prosim, kaj ste s hru?ke padli, pa pristali direktno na glavo, ne me fakat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bomo vidli kaj bo ?ez 3 dni takle cajt, mislim pa da bosta Pahor + Virant precej prakratka, ?e govorimo o morebitni koaliciji!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani