@Grega, meni se zdi npr. ful ?alosten pogled ko izstopi? iz kro?i??a Toma?evo, pa vidi? en sam bo?ji beton, zadeva totalno nedokon?ana in ni? ne ka?e na dokon?anje. Upam da vsaj dobi kon?no podobo, ker tole je prov "sivo" za videt. :ne vem:
Mesto se je spremenilo, to priznam, ampak spra?ujem se za kak?no ceno, ni? drugega.
Tisti stadion v bistvu smo rabli, ne nujno ?ivljenjsko, ampak pa? ?e ?elimo iti nekako s ?portom naprej, kot se spodobi za neko napredno dr?avo (Ple?nikova podrtija ob Dunajski cesti ni ravno objekt primeren za tekme leta 2011, hehe). Se je pa pri stadionu dogajalo marsikaj (dosti tega ne bomo izvedeli nikoli), jaz mislim da je lahko na tujih ple?ih nekaj gradit, kar se na koncu nikoli ni poravnalo.
@Grega, ko pravi? da se vidi kam je ?el denar, ampak nekako nisem ?isto prepri?an, da zna? podrobno na?tet investicije katere upravi?ujejo preskok dolga iz 62 na 214 mio ?, kot navaja Simon! :ne vem:
P.S. - v?asih je pa? tako (ne bom trdil za direktno ta primer), da da? "raji" drobtine, pa so zadovoljni, ti pa jim za hrbtom je? potico!
Moramo vedet, da je Pahor do?ivljal celo neko "interno" hinav??no, se pravi znotraj stranke so se neki prerival, tako da ko so mu zunanji partnerji dali kajlo, niti znotraj njegove SD ni bilo enostnosti, kar je pa katastrofalno izhodi??e za uspet v ?emerkoli!
Imam ob?utek, da bo v prihodnjih par dneh g. Pahor pridobil ?e toliko simpatij, da bo na koncu glasovanja v nedeljo, zasedel 2. mesto s svojimi SD! Kaj mislite a je mo?no?
V na?em pravnem sistemu pa? velja "domneva nedol?nosti", torej se ?lovek smatra da ni kriv (recite mu nedol?en hehe), dokler mu ni nekaj pravnomo?no (da ni ve? mo?na prito?ba v tem postopku) dokazano.
Tako bi jaz npr. lahko trdil (si magari izmislil), da mi je pono?i g. Ajvar iz hladilnika "ukradel" 4 Pepsije. Ampak dokler ti tega ne uspem pravnomo?no dokazat (nima? ve? pravnih sredstev, se pravi ugovor oz. prito?ba), se ?teje, da mi jih nisi odtujil, to bi bil nekak?en primer domneve nedol?nosti na prakti?nem primeru.
Dans v kro?nem prometu neka ?enska da smernik, da se izklju?uje (o?itno ga je pri?gala krepko prezgodaj) in se jaz odlo?im, da ?e gre ona na "mojem" izvozu ven, grem po ZKP (zdravi kme?ki pameti) lahko jaz noter. No in ko ?tartam s tem manevrom, kaj hitro ugotovim, da gre ona ven ?ele v naslednjem, majko mila (za mi?jo dlako sem re?il ?rnozmajko da ni bil kabum)!
Boss, ti pa kar iz 1.roke povem, da prisilna privedba s strani pristojne policijske postaje, ne udari na prvo ?ogo, ko se nekdo ne zglasi na zasli?anje ali narok, tako pa? to ne gre. ?e ima nekdo tehtne razloge (npr. se opravi?i za svojo vnaprej predvideno odsotnost, za kar ima dokazila, ali pa bolezni, pa ?e nekaj je razlogov), takrat se PRESTAVI zasli?anje. Se pravi za prestavit obravnavo oz. zasli?anje ne rabi? biti pol bog, pol Janez (ti mu reci magari Ivan)!
Za mojga soimenjaka se strinjamo, da je eden redkih po?tenih politikov, morda ga je lih to "ko?talo" ker ne zna lagat, spletkarit, dr?at fige v ?epu in za tak?ne (?al) kot ka?e v politiki ni prostora na vodilnih polo?ajih.
Pri Jankovi?u me pa VSEKAKOR moti kako ?preha, saj gre vendar za najpomembnej?o osebo v dr?avi, ki se ?e vedno imenuje Slovenija in ne Banjalućki pa?aluk.
Kok pa jaz te?ko poslu?am na?ega (wannabe) bodo?ega premjeja, kak naglas ima, ko pravi ĆAPAC (kdor je iz biv?e YU nimam ni? proti, ampak ta osebek se vendar kandidira za prvega mo?a Rep. SLO), ne me fakat, halo!
P.S. - Mo?no pa, da je za jezik trdoglav kakor jeklo (ne morem trdit za zihr) ampak Sloven?tina mu ni lih najmo?nej?a stran-a. :ne vem:
?e bo enkrat - 9 na kontu je to ?e kar nekaj razlike, po drugi strani pa bi bilo tudi v tem primeru ?e vse mo?no, saj vidmo razne tele Getafe pa Levante in podobne varjante razdajanja to?k!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mah te Grke naj en cunami odplakne in odnese izven Evrope, ker znotraj nje niti ne sodijo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani