Kaj sem rekel glede RB in favoriziranja Vettla? Eto, ?e kako bo mogel delati za Webbra da bo kaj, bravo Ferrari, Bravo Schumi, o?itno ko so razmere dobre za Mercedes res ?e zna kot v?asih. ?koda Rosberga
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prej?nji teden sem sklenil ustni dogovoril s prodajalcem za nakup novega 3S stanovanja. Naredili smo tudi osnutek prodajne pogodbe. Pred podpisom pogodbe je rekel, da rabi ?e potrdilo o namenski rabi zemlji??a (novogradnja). Dogovorjeni smo bili, da ko ga dobi se sli?imo in podpi?emo (cca 1 teden). Danes sem dobil tole na email:
Spo?tovani!
Obve??am vas, da je stanovanje ?t.4, na naslovu Brest 53A, Ig, za katerega ste pokazali zanimanje prodano drugemu kupcu.
Na isti lokaciji oziroma v istem objektu vam lahko ponudimo nakup stanovanja ?t.5 ali ?t.6. Stanovanji se nahajata v mansardi in bosta vseljivi do 20.12.2010. K stanovanju ?t.6 vam lahko ponudimo tudi dve parkirni mesti. Cena za to stanovanje je 105.000,00 EUR z vklju?enim DDV.
Za dodatna pojasnila smo vam na voljo tudi na gsm 041 732 XXX.
Lep pozdrav!
P.S. stanovanji 5 in 6 sta 2S! Na GSM se ne ogla?a!
prase, dubu je ve? denarja o?itno
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede na zadnje dogodke bo najverjetneje nekaj na tem, da
par dni pred ??ipom -polno luno vlada napetost, pogoste so hude prometne nesre?e, ljudje so razdra?ljivi in zal je to tudi obdobje, ko lahko pri?akujemo ve? nasilja.
Polna luna je 24. oktobra.
Lunin koledar imam jaz na 5-letniku...........nekaj je na tem
Pa dobro potem ni panike! To kar si na?tel je kar ok ker juresov prvo post je zvenel kot, da je najmanj tvoj avto totalka in vsaj mene je kar zaskrbelo. Tako, da zame je tole malenkost in verjamem, da se bo po?timalo. Sploh pa dokler je avto vozen in ni cel zategnjen je ?e OK.
Zakaj Francoz?
No ja, sej je tud mene ustra?u - je reku da prelaga dele v kanto...
V glavnem neprijetno...
Meh ko sem cca.3 leta letal/valal po hosti vsak vikend, ko smo arisoftal, nisem fasal nobenega. Potem pa ko sem bil ?e z eno nogo v airsoft penzioni sem ga fasal..... KONEC DECEMBRA! Ko je bil tradicionalini zadnji fajt v letu. Jest v dolgih gatah pa 3-eh ?tunfih, se sploh nisem pregledal ko sem dam pr?u, potem zjutri ko je neki srbel pa sem vidu hudi?a...
Kaj ma to veze? vazno da 28.11 nabijemo une labode.....
Ni panike, X5 pol ni bil ve? vozen(vsi airbagi + odpovedala vas elektrika), saker pa ma povr?inske rane, ?e vedno pelje(srce ?e vedno bije ) in je na vseh 4h kolesih, gume cele, feltne cele, airbagi nedotaknjeni, hladilnika sta se mal "uscala", ?ez haubo ne vidim, lu? spredaj ena manjka, druga dela samo je zlomljena, skratka ni tako grozno za hitrost manj 20 km/h.
Bomo videli s sosedom pogledamo ka?ne so "skrite" rane ?e so. :ne vem:
Ja pa oba tud kontra driver sva OK.
Sam da si OK....bogi saker, ?koda ker ni bil ta drugi avto Francoz....
seka, predvsem Datura - Infinity, Power of American NAtives, Rotterdam 93, U gotr 2 let the music, ME & You, Maxx - Getaway, Culture Beat Mr. Vain, Captain JAck itd itd in pa seveda GIGI, Cosmonautica
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani