Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Pogledu zdejle Conan - Barbar, tanovo verzijo, pe je ?e bolj brezvezna kot original (ki ?varci igra)! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No pa je konec, ?koda da je na zadnji dirki Hemiju menjalnik izdihnu. Sem dokaj zadovoljen z Buttnovim naslovom podprvaka, saj ve? v tej sezoni o?itno ni bilo dosegljivo! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej zmer pogledam po bankomatu ?e je kaj ?udnega gor. Namre? en oddelek pri nas ?raufa bankomate oz. so ?raufali. Tko da sem od blizu lohka videl kaj je kaj. Mo?no da so meli to zmontirano kaj kasneje, pa se vseeno tistim ki smo dvigovali tudi prej blokirali ra?une.

Sem pa ?tudiral, da mi menjal banko, ker me vseeno malo skrbi kako bo zdej s temi bankami pri nas. Ne bi rad brez cekinov ostal.

Jaz sem z NLB presedlal na Unicredit, po dveh letih in pol sem ?e vedno navdu?en nad njimi (kakor ?e par mojih kolegov, ki so ?li v isto smer)! :jupiii::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem imel ?e podmladek v avtu, tako da ?e dobr da srne nisem niti "dojel" ker tista nenadna reakcija - v tistem momentu je totalno nepredvidljivo kaj bi naredu z volanom! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zelo malo mi je manjkal da bi pred pol ure po cest ?ez Tuh. dolino, nabasa 2 srni, stali sta namre? direkt ob cest, kokr tisti koli?ki za sneg. Na sre?o sem imel dolge lu?i, verjamem da ju je to zmotlo, da nista pre?kali, ker jaz sem imel refleks crknjenga konja tega momenta in ne bi odreagiral NIKAKOR. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@JozaGulikoza ?e pogleda? pod "vsi oglasi tega prodajalca" pa ?e gre? pod ra?unalnik bo? najdu mail :bravo:

Dej?i, jaz sem ?e denar pre?teval v to?lu, nism bil niti mal zainteresiran si dopisovat par dni po meilu! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne zastopm fore - hotel sem direkt poklicat in it kupit torbo, ?e le ne bi bilo treba predale? it ponjo, a ker ni cifre pa? ne morem niti poklicat, ki registrirat se pa res ne mislim zaradi tega. Se pravi nauk zgodbe; kdor ho?e nekaj prodat, je vsekakor dobrodo?lo ?e da zraven svoj kontakt, haloooo? <_<

http://www.bolha.com/tenis-oprema/odlicna-...oglas1276026164

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pre?ivu 1h45minut dolg trening, zmatran k zmaj.

Se pa sicer odli?no po?utim v tem klubu in ga priporo?am ?e drugim, ?e je kdo zainteresiran za borilne ?porte, ker tok ko je pa tle folk umirjen, to je noro (2 mulca ki sta se kasneje za?ela pretepati na ulici, so jih takoj fliknil iz kluba, kar mislim da vse pove, da je zadeva na ?portni bazi). :ljubezen::jupiii:

gre pa za tale klub;

http://www.mladiboksardob.com/predstavitev.htm :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zdej pa se vsi skupaj ?e veselimo datuma 10.12.2011! :jupiii::danzoman:

Mislim, da bo tokrat RM tekmec po meri za Barcelono ter da so v trenutno bolj?i formi kakor pa Milan! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.