No grem jaz proti FRA, ne samo da jutri ?trajk (jutri odpovedani vsi leti, vlak..) sem ?e mejl dobil o dodatnih varnostnih pregledih ker je Pariz baje glavna tar?a.....
?e me ne bo nazaj je pred bajto ena zelo dobra mx-5....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
o labi deri per vitin e ri jan ne kranj,cashtu qe mund te vijsh ne kranj,a mbas vitit te ri do jem ne trzic...hajde ti kur te duesh ne torte dhe akullore e kafe...
Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«
com danes trzici preteklosti, ne pa po nacionalnem ?tevilko (ki je za?el nacionalni ?ico.) smujsha od tridesetih ... Rams pozdravi le z
se prepri?ajte, da so bolj?i na morju in mu Laju
o Labi se za novo leto, so v Kranju, cashtu da lahko vijsh v Kranju, leto dni po novem ena bi bila v Tr?i? ... Daj si, ko smo duesh kavo torto in sladoled ...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tole je moj osebni primer rezervacije na Sardiniji novembra, italijansko znam toliko da sem vedel zakaj se gre, ampak google prevajalnik je pa vre?a smeha:
ciao
posso darvi una camera con il letto matrimoniale ,il letto singolo e il piccolo letto per il bambino di 2 anni ,il bagno interno la camera è riscaldata e la colazione è compresa ,il costo è di 50 euro a notte .
spero di avervi nostri ospiti
ciao Luciana
Pozdravljeni Luciana
ciao
ti ho fatto uno sconto maggiore a questo che è sul sito ,non facendoti pagare il bambino piu' grande e la camera a 50 invece di 55 ,
invece di 247 ti viene un totale di 200 euro .....
spero di essermi spiegata bene
ciao Luciana
Upam, da sem se dobro razlo?ena
Pozdravljeni Luciana
perfetto vi aspettiamo felici conoscervi
ciao Luciana
In sicer bi rad Wifi signal na 1. lokaciji kjer je ze internet (Oddajna lokacija) speljal na drugo stran reke Save, kjer na? predragi Telekom no?e zrihtat priklju?ka!
tako da bi iz pisarne 'poslal' signal do bajte.
Razdalja je po googlu 850m
Zanima me kaj predlagate od opreme, ali samo dovolj mo?an AccessPoint na prvi lokaciji in anteno za sprejem na drugi ali je bolje da obstoje?emu AP, ki je nek sobni priklju?im oja?evalnik signala??
Vi?ina obeh lokacij je cca enaka vmes je mogo?e vrh kake strehe in drevo - kajti od zelene do rde?e lokacije do reke teren pada, na drugi strani pa je hi?a zopet kakih 30m nad reko torej 1:1, mogo?e je oddajna lokacijo malo vi?je, bom v GPS pogledal.
A ve?, da bi jim kar privo??il, da jih dobijo po pi?... da bodo mrbit razumeli, da kakorkoli ?e, F1 je ?e vedno mo?tven ?port in da velja le in samo naslov svetovnega prvaka.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lepo
Tedi ima webasto montiran - pis of kejp v tale avto, ima vse bencinske vode ozna?eno s pu??icami in celo besedami in/out, termostat cevi ozna?ene itd itd - montiran v 3h urah.
Le ajvarja sem ?el pocukat za lase ker ?lauh hladilne teko?ine je najbolje vklopiti v Webasto....
Stvar ze dela HUUUUU.
Mal potrpi, zdej so ?e ?tudentje ?ist zagreti na predavanja hodit in ker so pa? leni se morajo tist km do dva do faksa pa? z avtom prpelat. Se bo enkrat do decembra ?e precej raz?istilo glede tega.
Druga?e pa meni osebno je la?je pridet skozi Lj kot pa v konicah ?ez kak?en drug kraj v bli?ini ljubljane (recimo Brezovica, ?kofljica, Podgorica, Menge?... itd itd) :ne vem:
Danes sem ?el do Ajvarja, in tisti odcep Trata - ?kofja Loka - spodnja Loka - Poljane je katastrofa, ampak bistvo je da je tako ?e odkar obstaja ?kofja Loka, vsak cegu, razen tistega ki ni ?e odpadel je originalen, ozki prehodi 1 za drugem, da o tistem fenomenalnem prehodu samo za 2 smarta na koncu Loke sploh ne govorim.....
V medvodah zjutri od rondoja dol vse stoji, v Mednem se vse ustavi...v bistvu ?entvi?ki tunel ne pomaga nam kaj dosti, ker se je treba do odcepa prebiti prej, to pa je mora....
kako vozi folk tu po ljubljani!!! pa to je katastrofa!! naj ?e kdo re?e da v trstu vozijo slabo!! pizda pred semaforjem 4 avti in se vle?ejo ?ez da ja pride? na rde?o. in to vsi!!!1 zelena ........ 1. avto ...... 2. avto............. 3. avto....
mater!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in ?im vidijo KP tablico se jim tr?e izsiljevat!!
aaa ?ivci!!!
se opravi?ujem za iz bruh
Dobrodo?el v ?abariji.....pa ?e komu re?e? Mona, te ne bo razumel...mora? re?t, KVa pa je kreten ....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj sem se vozil 2 urio po fakin Parizu z GPSom na bberiju preko 3Gja....in rezultat:
18.10.2010 22:52 Storitve v gostovanju Prenos podatkov v tujini SFR France 01:07:32 1,04 ?
Pa ?e za Ajvarja
Letali??e Treviso
In pa francoska po?ast
Moj ride - 1.2 bencin, pa kr leti (po ravnini)
Pa ?e lepa vo?nja do Benetk po predpisih (razen Rebernic kjer so hoteli 60 od mene ), pa sej to je ze nevarno da te z mesta odpihne...
PA ?e mal italjanske romantike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani