Men je pa od ?vabov tole najbl gnusen skret - kvadratast, zanikrn, zastarel, oblikovalska katastrofa (limuzina mi je dooosti lep?a, pa tudi ni ravno lep avto, hehe).
Lupil sem mandarine in se mi je noht zapognu (stran od prsta), tako da je deloma odstopu, isto?asno pa je na ?iv meso oz. odprto rano pri?el sok mandarine, ja kok pa to PE?EEEE, dost bolj kakor ko rano razku?i? z alkoholom!
Dans me je skor pobral od smeha; pelem se po AC v smeri Cela, pa po prehitevalnem pi?im mimo enga RO kamion?ka, ki je imal zadaj nalo?eno Oplel Calibro, da bi vi vidli ta obraz zadovoljnega ?loveka (imel je prov magi?ni nasmeh na ustih u stilu Butec & Butec komedije), pomoje si je mislu - tetke ko jaz z Opelico zaharam po Bukare?ti, boste padale ko smreke pod ?tilerco (motorko), hehe. Polep?u mi je dan model, noooro!
Lev oko me je neki srbel, pa sm ga malo spraskal, no nastal mi je nek ?uden podo?njak, tako da danes ?e preden grem na trening, ?e izpade kot da sem fasal direktno na u?, bemusunce!
- s pomo?jo majstra Pelka, smo danes dodali v menjalnik dodatek od Siriusa, pa prav tako sem v motor nalil Metabond Old Special
- pri Pelku sre?al ?e g. Javarja (ki ni ve? X6V6, hehe), pa me je malo zapeljal s svojim strojem - ?ukerjem ali ?ukrijo ali kako so mu ?e rekli cariniki na Hrva?kem! Skratka dobr potegne stroj, skor bolj? kot moj.
- v slu?bi mi je dobro laufal pa zastopmo se krasno, tako da res pohvale vsem s katerimi imam posla tekom delovnega procesa.
A pa ste opazili, da VW-ji se enostavno NE kvarijo, pa? pa se le tu pa tam kak "dotrajan del menja", kva folk skriva in kok jih je sram da je koreta krepnla. Men se to ne zdi ni? takga. (So what?, bi reku Premje)
Moja ?rnozmajka ima npr. 272.000km za seboj, stara je dobrih 8 let, tko da po teh prevo?enih ?e kej krepne, se ravno ne sekiram. No crknu mi pa garant ne bi, ?e bi vozil VW-ja, ker ti so pa NEUNI?LJIVI (dejmo si ?e vendar enkrat za vselej to zapomnit)!
P.S. - Holcerji & Folcerji, malo objektivnosti ne ?koduje!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men je pa od ?vabov tole najbl gnusen skret - kvadratast, zanikrn, zastarel, oblikovalska katastrofa (limuzina mi je dooosti lep?a, pa tudi ni ravno lep avto, hehe).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani